Sovjetska zveza. Ni. Enako. Rusija.
Putin bi rad da je.
To iz kod so bli Stalin, Hruščev itd, je čisto vseeno. Verjetno ni noben napadal svoje province, jih je pa zmeraj imel še 90 drugih na voljo za napadat. In jih tudi je.
Sovjetska zveza. Ni. Enako. Rusija.
J1897 je napisal/-a:Enim res ni pomoči Samo za informacijo, v Rusiji je večstrankarski sistem, opozicija pa nima nezanemarljivega števila glasov. Je pa res, da moraš upoštevati dejansko opozicijo, in ne "opozicijskih" "voditeljev", katere priznavajo zgolj in samo zahodni propagandisti, pardon, "mediji". Za povrh vsega pa je v ruskem parlamentu več strank, kot v samooklicanem "svetilniku" "demokracije". Lubjanka res še vedno obstaja, ampak glede na to, da ima tudi cia svoj sedež, to ne bi smel biti nikakršen problem.Gulagov ni več, če pa imaš v mislih ruske zapore....hja, kolikor vem, jih imajo vse države. NKVD pa ne obstaja že od leta 46.
J1897 je napisal/-a::?: ok, zdaj me pa ze resno zanima katere substance konzumirate? Kako vezo ima bolgarija z miloševićem? Kolikor je meni znano, Bolgarija in Srbija nista bili ena država, vsaj ne v času razpada Jugoslavije. Zdaj, če se pa tako zelo vztraja da je Sovjetsaka zveza = Rusija, potem lahko zaključimo da ukrajine, Gruzije, Azerbajdžana, Kazahstana, Estonije... ni in da je vse skupaj zgolj in samo Rusija? Ali ta logika velja samo ko je treba nekomu pripisat zločin? (spet, retorično vprašanje. Se zavedam, da je Rusija za vas to, kar je Kučan za janševike)
J1897 je napisal/-a:Drugega odgovora niti nisem pričakoval. Pri vseh dvojnih merilih čakam samo še, da bojo za Stalinovo zmago nad naciji odgovorni gruzijci, medtem ko bojo za Stalinove gulage krivi rusi
Blagor tistim, ki so jim taki dvojni standardi všeč. Meni pač niso.
PS. Srbija ni bila dominantna? V kraljevini Jugoslaviji? Pod srbsko dinastijo Karađorđević?
cc09 je napisal/-a:Ti kot tak poznavalec zgleda da ne veš kako se je država imenovala pred revolucijo. In da je tudi prej delala enako kot pol. S silo krotila manjše narode naokoli.
In da, Srbi si pripisujejo naše kolajne. Nič čudnega za take narode.
Po forumu brska: rob512 in 21 gostov