Titek bi moral razširit goli otok v današnjih časih...

lp
Rottie je napisal/-a:O tem ,da je pobeg s kraja nesreče in zapustitev poškodovanih nekaj kar se absolutno ne sme nardit in ni samo kaznivo ampak tudi moralno narobe, je jasno... o tem niti ni treba zgubljat besed. Ampak me pa nekaj zanima... kaj bi tisti junaki, ki so tukaj najbolj "pametni" in glasni naredili v neki tretjerazredni državi (tako nekako balaknske države ostali razviti svet vidi), ko bi bili vpleteni v nekaj za kar lahko greš v zapor. Po moje bi tut rep med noge, pa gas čez mejo, če bi bila najmanjša možnost za to. K ponavadi je tam itak že nepisano pravilo ... če imaš karambol z domačinom si kriv, neglede na okoliščine... kr vprašajte koga, ki je imel na Hrvaškem al pa kje drugje na balkanu oz. še kje nižje s kakšnim domačinom karambol... če imaš odvetnika in srečo, rečejo da je kao deljena krivda in vsak svoje popravi, oz. menjava kupončkov, drugače si pa itak ti kriv kot tujec in si lahko samo vesel, če te ne vržejo kr v zapor.
Pol si pa sam mislite, kaj je unima voznikoma šlo po glavi po karambolu.. pa ko sta slišala za kolk let lohk gresta v zapor, mislim, da si tut nista ravno oddahnila, bi rekel.
Če se za treutek postavi vsak v njuno kožo, mislim da jih z lahkoto razume zakaj sta bežala. Bolj nerazumljiva je reakcija organizatorjev, ki bi lahko zadevo veliko bolj politično izpeljali in bi bil škandal manjši.
p|X| je napisal/-a:se naredi v avte gps preko katerega se naredijo blokade hitrosti,
če satelit ugotovi da si prehiter dobiš pobiš položnico.
Me zanima koliko ljudi bi vozilo na tak način.
p|X| je napisal/-a:Wizzz pošteno si napisal in se popolnoma strinjam z tabo,
rottie,
glede tega da je nemoralno kaj sta naredila je vse res.
Ampak to da poskušaš se vživet v njuno vlogo in pomislit
kako bi reagiral pa je malo zmotno( predpostavka da bi reagiral enako).
Ko sem jaz povzročil prometno, ( res da nenamerno, ampak je tudi
ženska fulla nerodno reagirala), in je avto zletel čelno v jarek.
Prva in res prva stvar kaj je bila da sem pomagal
otrokom iz avta in voznici. Ko so pa bli vsi zunaj pa
celi . Sem se še lahko samo vsedo ker sem imel zlamano
ključnico in mi je blo figo mar kaj je z mano. Dokler nisem
videl da so ostali vsi ok.
p|X| je napisal/-a:in v čem bi ti bil smisel divjat po cesti pol pa čakat da nebi mel timinga prehitrega ?
Če bi rad dirkal greš na drag race drift challenge na progo kjer je to mogoče
počet dosti bolj varno kot pa na cesti. Kjer je ogromno ostalega folka, ki so
prav tako nevarni. Eni bolj drugi manj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov