G3B je napisal/-a:Se strinjam z dCi-jem, sem prepričan, da je šlo za bliskanje in ne odsev. Ko sem pripeljal iz tunela pa dokler sem prišel jaz "na vrsto" je "usekalo" ene petkrat, po moje vsazga tadruzga ( je moral vmes fleš nafilat ) in to kljub temu, da smo vozili 90 km/h.
hladni je napisal/-a:zaj so policaj že bolj znajdljivi, zaj je moderno radar postavit tik za tunelom ko jih večina pospeši. Recimo za 2 tunelom mb-celje, ko se cesta kak 1km strmo spušča. In na gradbišču pri vstopu v mb ko sploh ne veš kolk je omejitev, včasih 60,70,80. Pravi hinavci so...
cr33p je napisal/-a:hladni je napisal/-a:zaj so policaj že bolj znajdljivi, zaj je moderno radar postavit tik za tunelom ko jih večina pospeši. Recimo za 2 tunelom mb-celje, ko se cesta kak 1km strmo spušča. In na gradbišču pri vstopu v mb ko sploh ne veš kolk je omejitev, včasih 60,70,80. Pravi hinavci so...
Bodi malo bolj pozoren na bele kangooje, parkirane na odstavnem pasu, ali celo z v travi. Jih je kar precej na AC in imajo vecinoma not radar.
Somebody_new je napisal/-a:je kaj takega o slovenskih pro vidah? kakšen podoben seznam z slikami?
http://www.autoklub.hr/servisne_info/presretaci
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov