Je pa res da če je pi*da je pi*da, nimaš kej praskat

MateSLO je napisal/-a:A se ni bol preprosto umaknat navsezadnje kot pa imet milijon problemov zaradi tega ker mu boš zabremzal in se ti bo zaletel v rit?![]()
Tiste 5s boš pa že potrpel ko se boš ustavil pa speljal ...
nebivedu je napisal/-a:MateSLO je napisal/-a:A se ni bol preprosto umaknat navsezadnje kot pa imet milijon problemov zaradi tega ker mu boš zabremzal in se ti bo zaletel v rit?![]()
Ne, ne bom se umikal če vozim po predpisih in drugi izzivajo. Dokler vozim po omejitvah in se mi nekdo drug rine za ritjo, se umaknil ne bom. Ni se mi treba. Vi se kr umikajte. Namesto, da bi kej naredl, da takih stvari pač nebi bilo več, samo upognete hrbte, in se podredite dani situaciji, potem pa probate krivdo prenest na druge, na take na katere upate. Zato pa potem taki lahko počnejo karkoli hočejo in še bolj bodo, ker vidijo, da se mi ostali umikamo.
xsara je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:MateSLO je napisal/-a:A se ni bol preprosto umaknat navsezadnje kot pa imet milijon problemov zaradi tega ker mu boš zabremzal in se ti bo zaletel v rit?![]()
Ne, ne bom se umikal če vozim po predpisih in drugi izzivajo. Dokler vozim po omejitvah in se mi nekdo drug rine za ritjo, se umaknil ne bom. Ni se mi treba. Vi se kr umikajte. Namesto, da bi kej naredl, da takih stvari pač nebi bilo več, samo upognete hrbte, in se podredite dani situaciji, potem pa probate krivdo prenest na druge, na take na katere upate. Zato pa potem taki lahko počnejo karkoli hočejo in še bolj bodo, ker vidijo, da se mi ostali umikamo.
maš prov, jest zdaj ko vozim otroka se zmeraj takim umaknem, kadar pa sem sam pa največkrat ne, ko ga j**e nej prehiti tam ko lahko in naj zgine naprej, in res koji kur.c se bom nekomu umikal če vozim po predpisih, aja še neki zadnjič je ena feroza mogoče si bil tudi ti vozil za mano zelo zgledno vedno je držal razdaljo vedno je razdaljo prilagodil vožnji pred sabo vozečega, kar užitek se je bilo peljat, ko nekdo res upošteva varnost in ti rine zaq ritjo, in zakaj sem to izpostavil kot nekaj zanimivega, ker enostavno dons 50 posto folka rine za ritjo.............
nebivedu je napisal/-a:Tukaj govorimo za regionalke, po avtocesti jaz vozim po desnem pasu, vedno. Vozim s hitrostjo kamionov, kakih 100 m za njimi in imam mir celo pot in sproščujočo vožnjo, ker ste ostali vsi itak na prehitevalnem pasu in se nesproščeno gužvate.
In po regionalkah se idiotom ne bom umikal. Naj prehitijo, al pa se soočijo s kakim peskom, kamni iz roba cest, če mi mislijo za ritjo vozit. Če pa cesto zelo zelo dobro poznam, se pa lahko idiotu zgodi, da bova oba skupaj zapeljala na kako sveže zorano njivo (ne bo prvič da bi to kakemu bumbarju naredil), samo da se bom s terencem iz nje tudi odpeljal, on bo pa ostal vkopan.
nebivedu je napisal/-a:In po regionalkah se idiotom ne bom umikal. Naj prehitijo, al pa se soočijo s kakim peskom, kamni iz roba cest, če mi mislijo za ritjo vozit. ..
MateSLO je napisal/-a:A se ni bol preprosto umaknat navsezadnje kot pa imet milijon problemov zaradi tega ker mu boš zabremzal in se ti bo zaletel v rit?![]()
X-Hair je napisal/-a:Štalo pa delajo tisti ki prehitevajo, ane. Ste mogoče omenili, kako tisti ki je prehitevan potegne. Zadnjič je imel en prekleto srečo, da se mi je mal losal šrauf do menjalnika in izgubil 2. in 4.prestavo. Fanta bi vozil še nekaj km okoli ovinka z 30km/h. Sedaj sem pa še sam d**** knede. Ampak nekak sem se navadil od kolega. Takim je treba dobesedno pokazat, ker pomoje se tudi zavejo ne, da to delajo.
Pa da ne bo samo govorjenje sem se malo oborožil, ravno zaradi takih.
Kaj je bilo tukaj narobe ne vem. Edino opravičilo je, da me ni videl in klapa NIMA blage kaj se dogaja za njim. Ampak zakaj nenadoma zaviti levo?
http://www.youtube.com/watch?v=EyZNIO4_LIo
Tejle pa tudi vse čestitke. Dam samo glavni izsek, prej je bilo itak vse njeno.
http://www.youtube.com/watch?v=kMbd2hzVb2M
X-Hair je napisal/-a:Tejle pa tudi vse čestitke. Dam samo glavni izsek, prej je bilo itak vse njeno.
X-Hair je napisal/-a:Štalo pa delajo tisti ki prehitevajo, ane. Ste mogoče omenili, kako tisti ki je prehitevan potegne. Zadnjič je imel en prekleto srečo, da se mi je mal losal šrauf do menjalnika in izgubil 2. in 4.prestavo. Fanta bi vozil še nekaj km okoli ovinka z 30km/h. Sedaj sem pa še sam d**** knede. Ampak nekak sem se navadil od kolega. Takim je treba dobesedno pokazat, ker pomoje se tudi zavejo ne, da to delajo.
Pa da ne bo samo govorjenje sem se malo oborožil, ravno zaradi takih.
Kaj je bilo tukaj narobe ne vem. Edino opravičilo je, da me ni videl in klapa NIMA blage kaj se dogaja za njim. Ampak zakaj nenadoma zaviti levo?
http://www.youtube.com/watch?v=EyZNIO4_LIo
Tejle pa tudi vse čestitke. Dam samo glavni izsek, prej je bilo itak vse njeno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov