berlonso je napisal/-a:a je kdo tukej iz Krasa ali Primorske? zanima me če pada sneg tudi tam ker se odpravljam domov.
http://www.promet.si/portal/sl/cestne-kamere.aspx
Evo en kup cestnih kamer pa si poglej kjer te zanima

berlonso je napisal/-a:a je kdo tukej iz Krasa ali Primorske? zanima me če pada sneg tudi tam ker se odpravljam domov.
B|ind je napisal/-a:Noro, kako hinavska cesta !!
Zimska služba s traktorjem je komad prilezel mimo hiše pa ni tako hud breg.
V 5. poiskusu mu je uspelo, ko je dvignil plug in si prej nekejkrat nasipal.
B|ind je napisal/-a:berlonso je napisal/-a:a je kdo tukej iz Krasa ali Primorske? zanima me če pada sneg tudi tam ker se odpravljam domov.
http://www.promet.si/portal/sl/cestne-kamere.aspx
Evo en kup cestnih kamer pa si poglej kjer te zanima
umilave1 je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Noro, kako hinavska cesta !!
Zimska služba s traktorjem je komad prilezel mimo hiše pa ni tako hud breg.
V 5. poiskusu mu je uspelo, ko je dvignil plug in si prej nekejkrat nasipal.
x2 (pri nas je blo isto)
Sicer so pa po naših cestah ponekod že lepo vidne poškodne zaradi letošnje zime, predvsem luknje. Pol bo pa spet ista pesem: pridejo ˝specialci˝ s karjolo asvalta in lopato, vržejo mal asvalta da se zaflika, pol pa en avto zapelje čez in je ista jama kot prej. Oziroma dajo čist mal asvalta, tolk da je jama manj globoka
B|ind je napisal/-a:Če bi hotl naredit učinkovito bi moral zrezat ven asfalt, utrdit nasutje in potem še enkrat asfaltirat - ponavadi pa je tako da samo malo nazobčajo luknje - za boljšjo spirjemlivost, namečejo gor asfalt in zabijejo. Ampak ponavadi se na prometnih cestah to ne obese ravno najboljše.
Vglavnem, to je hudič. Sosed že skače po telefonih in kliče nevem koga ker mu je s plugom jekleni stebriček na začetku žive meje (ki je seveda 15cm od ceste) zapel in zvil.
Jaz nevem kako ste lahko nekateri taki, tip je v traktorju švical kot nor. Enostavno včasih pač negre.. lahko bi se obrnil, pustil kup snega na sredi ceste in rekle jebite se.
Ampak je drgnil in drgnil da je uspel pridt gor in potem v dolino odrint. Pač ga je pa vrglo v živo mejo, žou.
b**** stari pa celi penast.
B|ind je napisal/-a:Če bi hotl naredit učinkovito bi moral zrezat ven asfalt, utrdit nasutje in potem še enkrat asfaltirat - ponavadi pa je tako da samo malo nazobčajo luknje - za boljšjo spirjemlivost, namečejo gor asfalt in zabijejo. Ampak ponavadi se na prometnih cestah to ne obese ravno najboljše.
Vglavnem, to je hudič. Sosed že skače po telefonih in kliče nevem koga ker mu je s plugom jekleni stebriček na začetku žive meje (ki je seveda 15cm od ceste) zapel in zvil.
Jaz nevem kako ste lahko nekateri taki, tip je v traktorju švical kot nor. Enostavno včasih pač negre.. lahko bi se obrnil, pustil kup snega na sredi ceste in rekle jebite se.
Ampak je drgnil in drgnil da je uspel pridt gor in potem v dolino odrint. Pač ga je pa vrglo v živo mejo, žou.
dejcc je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Če bi hotl naredit učinkovito bi moral zrezat ven asfalt, utrdit nasutje in potem še enkrat asfaltirat - ponavadi pa je tako da samo malo nazobčajo luknje - za boljšjo spirjemlivost, namečejo gor asfalt in zabijejo. Ampak ponavadi se na prometnih cestah to ne obese ravno najboljše.
Nevem zaka bi mogo tvoj "stari" sosed plačevat stebre na svoje stroške če ni nič kriv?
dejcc je napisal/-a:Zdajle sem se plejal na AC Slov.Bistrica-Tepanje, sreča da sem šel pol ure prej od doma ker sta 2 ki sipata peljala vštric, zadaj več stometerske kolone. Zakaj vozijo vštric?...
dejcc je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:Če bi hotl naredit učinkovito bi moral zrezat ven asfalt, utrdit nasutje in potem še enkrat asfaltirat - ponavadi pa je tako da samo malo nazobčajo luknje - za boljšjo spirjemlivost, namečejo gor asfalt in zabijejo. Ampak ponavadi se na prometnih cestah to ne obese ravno najboljše.
Nevem zaka bi mogo tvoj "stari" sosed plačevat stebre na svoje stroške če ni nič kriv?
Ronin je napisal/-a:Kdo ve kako grejo stvari s temi plocniki, ki so kot javna povrsina? Vem, da jih komunala cisti, ampak baje je recen, da tist k ma pred sabo plocnik, ga more spucat...
Hocem tudi rect, da ce se ti pripeljes v ulico in ti sosed noce skidat en del svoj ceste (dovozne poti), bi naceloma lahk dubu kazen?
lisko je napisal/-a:NejcZ je napisal/-a:Danes jih je zopet presenetil sneg.. nič ni spluženo, niti mal
Ej ko le neb plužli....men je prav užitek tako kot z RWD kot z FWD kot AWD.
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov