zzitop je napisal/-a:Povsod je cena po komadu cca 4 EUR (govorim za vse evropske države). Nekje tudi čez 5 EUR, se pravi, da je dražje. Ampak 11 EUR namesto 4 EUR pa je že oderuštvo.
Nisi pa razumel, da sem želel s tem povedati, da je resnično lahko na jugu veliko cenejša, po kakovosti ekvivalentna vgradnja avtoplina. Glede na to, da so identične svečke toliko ugodnejše. In vsaj pri svečkah tvoja primerjava s zobno protetiko ni na mestu.
To kar je zate jabolko spora, pa ti lahko povem, da ti ne želim nasprotovati, da ne bo nesporazuma. Res lahko vsak prodaja po ceni, kot želi. Tukaj je vprašanje marže. Plineks ima očitno ogrmno maržo. Ampak obenem lahko tudi jaz dobronamerno napišem, da je cena pri plineksu reci piši, 160 % dražja kot drugje. Ali drugače, imajo 260 % ceno drugih. Pa čeprav imajo tudi drugi že maržo, ki najbrž ni majhna. Ko sem napisal dobronamerno, to razumi dobronamerno za ostale tu na forumu. morda ne ve vsak, da so cene teh svečk drugje toliko nižje.
LP
iziboy je napisal/-a:Uuuu madona...so se pa oddolžili za 7 servisnih obiskov, da ne omenjam živcev![]()
![]()
Ajajajaaj...za dobrih sto evrčkov so te kupli in se (spet) izognili sankcijam
bomber111 je napisal/-a:Tak pač je. na žalost.
Imam pa eno vprašanje.
A so vžigalne tuljave ki so nameščene direkt na svečko kaj bolj obremenjene pri plinu kot pri bencinu.
Če predpostavljam da je nekaj višja temperatura je potem tudi svečka bolj vroča.
Namreč lani sem dal not nove cinšpule in v dobrem letu in 60.000 kilometrih sem moral spet menjati 2 cinšpuli. So pa Bugicord ali nekaj takega. Pričakujem pa da bodo počasi drugi dve šle k vragu.
evilfury je napisal/-a:Kolk km naj bi zdržale svečke NGK na plinu? Kakšni so poj simptomi, da so že slabe?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov