iziboy je napisal/-a:Pri nas ni periodičnih testov tankov. Se pravi, karkoli piše, naj piše, pri nas ne velja. Ventil seveda je. Pri nas ravno tako nima ''roka trajanja''.
Elektro napeljava ti pri prehodu na sekvenčni sistem, ne nuca popolnoma nič, ker so to dve različne zgodbe. Dvomim da bo kateri od monterjev održal uparjalnik in namontiral sekvent. To je približno tako kot bi se stuširal, potem pa oblekel nazaj posrane gate. Proizvajalci prodajajo ''motorne kite'' kot celoto, ki pa dvomim da jo bo kateri monter hotel razdirati, oz boš dobil ceno enako kot če ti pustijo kakšno komponento not. Tank in napeljavo za plin(baker), načeloma lahko obdržiš, ampak za homologacijo zahtevajo original papirje od tanka.
Na homologacijah vedno bolj vedo kaj gledajo pri plinskih napravah, zato bodo najbrž kar hitro opazili, da je nekaj novega v motorju, ker je plinska naprava vpisana po komponentah. Vsaj pri meni je tako. Kar pomeni cel postopek homologacije še enkrat.
Ne moreš primerjati cen pri nas z cenami pri Hrvatih. Če drugega ne, imajo tam cenejše roke. Delajo pa naši enako dobro kot ostali...no ja, ne glih vsi...sicer si pa že napisal...
murkoslavko je napisal/-a:A mi lahko kdo razloži podtlačni valve saver. Ker pri meni ne pada tekočina.
Vozim se izklučno dolge relacijske vožnje 100km in 1km lokalne ceste.
A pri 120km/h in 3500 obratih nima nič podtlaka?
Tempomat, avtocesta in 100km meditiranja
murkoslavko je napisal/-a:In kaj je najboljša varianta da to rešim, ker zdaj je to dejansko neuporabno.
A ta zadeva deluje, koliko stane vgradnja pri nas?
http://www.v-lube.com/product/electroni ... -kit-plus/
imam pa renault megane berline 1.6 83kw 2004 motor k4m 760
gortnar je napisal/-a:V poletnih mesecih smo na portal povabili strokovnjaka Žigo Habjana, ki bo odgovarjal na vprašanja o avtoplinu.
Vprašanja lahko zastavite tukaj: viewtopic.php?f=19&t=97170
Lep pozdrav,
Ekipa Avtomobilizem.com
Frips je napisal/-a:g.Žiga Habjan
A to je tisti gospod, ki na vprašanja postavljena na Petrolu, samo "copy paste-a" odgovore?!
heh.....
stromae je napisal/-a:maja sem v ford focus 1.6 l.2005 vgradil lpg in imam po prevozenih 18.000km skoraj poplacano investicijo (vzel sem na 4 obroke in kolkor prisparam cez mesec dam za obrok) sedaj gre na predelavo se zenina opel corsa l.2013
o avtoplinu sem vedel bolj malo do predstavitve na petrolu (seznam je na njijhovi strani).po tem kar sem videl in imel predstsavljeno na testni voznji sem se odlocil za predelavo. k sreci prej nisem zacel brati foruma . ce bi ga bral ne verjamem da bi se odlocil za predelavo - ljudem dajete napacno predstavo in ljudje mislijo da so z avtoplinom sami problemi. malo vec dobre reklame bi bilo smiselno ker tale avtoplin je bomba:) vsekakor svetujem vsem ki delate kilometre. pa preden vgradite se zapeljite od enegga do drugega vgrajevalca, da vidite v zivo ker po telefonu znam tud jaz marsikaj prodat:)
veliko poceni in varnih kilometrov vsem
slavc
stromae015@gmail.com
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov