rutenka je napisal/-a:stromae je napisal/-a:maja sem v ford focus 1.6 l.2005 vgradil lpg in imam po prevozenih 18.000km skoraj poplacano investicijo (vzel sem na 4 obroke in kolkor prisparam cez mesec dam za obrok) sedaj gre na predelavo se zenina opel corsa l.2013
o avtoplinu sem vedel bolj malo do predstavitve na petrolu (seznam je na njijhovi strani).po tem kar sem videl in imel predstsavljeno na testni voznji sem se odlocil za predelavo. k sreci prej nisem zacel brati foruma . ce bi ga bral ne verjamem da bi se odlocil za predelavo - ljudem dajete napacno predstavo in ljudje mislijo da so z avtoplinom sami problemi. malo vec dobre reklame bi bilo smiselno ker tale avtoplin je bomba:) vsekakor svetujem vsem ki delate kilometre. pa preden vgradite se zapeljite od enegga do drugega vgrajevalca, da vidite v zivo ker po telefonu znam tud jaz marsikaj prodat:)
veliko poceni in varnih kilometrov vsem
slavc
stromae015@gmail.com
če si v 18,000 km povrnil predelavo pomeni samo dvoje: ali si prekleto malo plačal za predelavo, ali slabo računaš
sam sem v letu prevozil 17,500km in povrnil 1/3 naprave ( če pošteno računaš, se pravi upošrevaš še bencin za zagon+valvecare+servis naprave/km)
Na hitro: focus - poraba na bencin: 8L, plina sedaj kuri malo manj kot 9L. V 19.000km sem torej prisparal 990€, s tem sem odplacal investicijo 950€ (redna cena 1.250€, akcija preko petrola s koriscenjem 300pik), podmazovanje je elektronsko vodeno in bencinsko, tako da se ne ukvarjam z valvami in flaskami in podobnim:) poraba bencina pa je skoraj neznatna, pa ne vem ce je bla 50€ v tem obdobju, nisem pa spremljal priznam. servis imam v kratkem, pravijo da cca 40€. corsa je tudi predelana, porabo sporocim po nekaj polnjenjih. oba sistem emmegas
slavc