Tu pod imenom Bedford Chevanne (VB):

LP,
Joie
martin_krpan je napisal/-a:Samsung SM3 je ekvivalent Nissanu Bluebird Sylphy, ki je tudi pravkar doživel prenovo in se prodaja na Japonskem:
Avto si res, vsaj po mojih informacijah, deli tehnologijo z našo Almero.
martin_krpan je napisal/-a:Almera Classic naj bi se prodajala na manj razvitih trgih (recimo Rusija), saj bo v Evropi Almero zamenjal model Tiida.
obstaja tudi petvratna različica. Gre za popolnoma na novo konstruiran avtomobil na podaljšani platformi novega Clia![]()
Meni osebno je Almera Classic bolj všečno oblikovana, je pa Tiida verjetno tehnološko bolj napredna. V nekaterih revijah piše, da bo Tiida zamenjala tudi Primero
Lignage je napisal/-a:Nissan Bluebird Sylphy ni ekvivalent Samsungu SM3 ampak SM5. Drži![]()
Lignage je napisal/-a:Dodajam še Daewoo Gentra in Pontiac Wave sedan:
Mogoče se bo naš novi Chevrolet Aveo sedan pojavil tudi s Suzukijevim znakom.
lp, mm
Joie de vivre! je napisal/-a:Drugače pa, tale malezijska Naza je svojevrsten fenomen.
Pred kratkim so predstavili model Sutera, ki je rebadge kitajskega Hafei Loba:
Primer objavljam zato, ker se je po mojem prvič zgodilo, da bolje razvita država ne prodaja licence, ampak jo kupuje od Kitajcev... Unglaublich.
LP,
Joie
martin_krpan je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Drugače pa, tale malezijska Naza je svojevrsten fenomen.
Pred kratkim so predstavili model Sutera, ki je rebadge kitajskega Hafei Loba:
Primer objavljam zato, ker se je po mojem prvič zgodilo, da bolje razvita država ne prodaja licence, ampak jo kupuje od Kitajcev... Unglaublich.
LP,
Joie
Zgodnejši primer nakupa licence od predstavnika ''nerazvite države'' s strani razvite, je Rover. Le-ta je pod imenom CityRover prodajal verzijo Tate Indice, kar je bilo predstavljeno v tej temi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov