dnovak24 je napisal/-a:hvala enako, javni prevoz sucks!!!
pugi405 je napisal/-a:dnovak24 je napisal/-a:hvala enako, javni prevoz sucks!!!
Od mesta kjer delam sem oddaljen cca 12 km. Za to razdaljo moram dati šoferju avtobusa 5.42€/dan v obe smeri. To je 119,34€ mesec za 22 delovnih dni....To je cca 112 l bencina. Javnemu prevozu dam za 528 km 119,34 €.
Torej: računica je jasna! Splačalo bi se mi voziti z busom, če bi mi avto žrl več kot 21l/100 km.![]()
![]()
![]()
![]()
adamovc je napisal/-a:samo mesarec je napisal/-a:adamovc govori nekaj ker ne ve o čem govori. Med najcenejšimi gorivo, da imamo imamo pa plače v kur... Iz prve roke ti povem, ker sem ravnokar prišel iz Kitajske in ti povem, da imajo tam okoli 92-94 sit(cca 0,4) eur gorivo, da je tam točno 1/2 cena avtomobilov npr. mercedez, bmw, in podobno, da imajo v Ameriki 1.12-1.23 dol. za galon (3.78l), pa si zdel kolk je liter da Nemci zaslužijo 2.5-3x ali več kot mi, da je hrana zunaj dost cenej kot tle in skozi to prizmo glej kolk je pr nas gorivo. Vlada ni kriva, krivi smo mi ker smo tih in beremo bedarije, da bo kmalu vlada kriva za vreme. Domov si pel janšo in sds ovce pa jih mej na grbi. Tolk so pluval in še zmeraj pluvajo po Titu pa smo mel vse kar smo hotel od sociale, do služb, dopustov pa še kaj. Mamo kaj od mtega danes, razen strah vsak dan kaj bo jutri. Zato NE ZAGOVARJAJ BANDE!!!
1. Zakaj zaslužimo 3x manj kot Nemci? (namig - TITO)
2. Zakaj imamo visoke davke na gorivo (namig - socializem=TITO)
3. Zakaj v ZDA ni tako visokih davkov (namig - ni bilo TITA in podobnih)
4. Kako je bilo z bencinom v YU v času podobne naftne krize (namig - par/nepar in boni)
5. Kdaj se v Sloveniji ni smelo stavkati (namig - v času TITA)
6. Kdaj je bilo potrebno plačati državi, da si lahko šel na dopust v tujino (namig - v času TITA)
7. Kdaj so ljudje množično odhajali na delo v tujino (Nemčijo, ...), ker pri nas ni bilo možnosti ustreznih zaposlitev? (namig- v času TITA)
ja, v času TIta pa je bilo res lepo, škoda, da moramo sedaj vse do Severne Koreje, da vidimo pravi raj na zemlji....
Bencin dol (1,072€) Smile , diesel gor (1,113€) Sad
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov