modri D. je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:In ker ravno spada tudi v to temo bomo omenili tudi Daewoo Tico 0.8
Teh Ticotov je bilo včasih ko solate, sploh v eni obupni rozasto-vijolični barvi. Zdaj pa res ni več nobenega (pomoje je vse rja požrla). Če smo pa že pr tem, pogrešam kakega Espera na cestah - včasih mi je bil (vsaj na zunaj) prav eleganten avto, precej je spominjal na američane (vedno so mi bile všeč tiste rikverc luči in meglenke ob tablici, pa ne vem zakaj)
Drugače pa mr.ramo, super avto si si lastil - nisem vedel, da je imela Roverjeva serija 1 tudi zračno vzmetenje (kar v bistvu ni presenetljivo, ker je pri majhnih avtomobilih to prava mala tradicija pri angležih) - včasih sem srečal kakega običnega 114i (po možnosti "british green"), zdaj so pa res izginili z naših cest ..
Kdo bi si mislil, da bomo takole 15 let stare avtomobile metali pod youngtimerje, včasih se vozni park zlepa ni pomladil, sedaj pa praktično 3 leta stare avte stran mečejo ...
Lp, D.
Js pa takega roverja vidim praktično vsak dan, ker ga ima moj sosed, predvsem za avtoslalome, drugače ma a4 3.0 tdi. Hud zvok ma ta njegov roverček