mam eno prošnjo namreč kupil sem navigacijo garmin 660 fm
rabil bi pomoč kako do slovenskega jezika in ostale inf.
mam pa še vprašanje ali je sd kartica zraven ali jo moraš posebaj kupit?
bostjanbyC3 je napisal/-a:mam eno prošnjo namreč kupil sem navigacijo garmin 660 fm rabil bi pomoč kako do slovenskega jezika in ostale inf. mam pa še vprašanje ali je sd kartica zraven ali jo moraš posebaj kupit?
Lp
slo jezik nastaviš pod glasovne nastavitve ali tam ko nastavlaš področje...
Vidim, da vas je tu gor kr nekaj maherjev glede navigacije zato vas bom kar tukaj vprašal za nasvet.
TOrej kupujem navigacijo ali dlančnik z GPS-om in se ne morem odločit kaj bi blo najbolše..
Sem šofer in rabim karte predvsem vzhodne evrope. največ Romunijo, Poljsko, Slovaško, Češko, Madžarsko.. Rabim podrobno pokritost in ne samo glavne ceste. Kaj priporočate?
Se popolnoma strinjam z lenivcem. Dlancnik z GPSom, programov in kartografije imas pa potem toliko, da bos komaj vse sprobal. Samo malo testiranja rabis, da vidis kdo ima najboljse karte za tam kjer rabis, to je to.
Mi lahk priporočata dlančnik ki bi bil najbolj primeren? Kake 3 mesce nazaj sem bil zagret za Yakumo DeltaX. Zdaj pa nevem kerega bi, ker vidim da je par novih na tržišču. Kerega priporočate?
Hallo, lastnik sem garmin 660, zanima me , ali obstaja varianta da vidiš na ekrančku izpisano trenutno lokacijo. Naprimer celovška cesta 264, ali RII 447, 295 0.500m
Hallo, lastnik sem garmin 660, zanima me , ali obstaja varianta da vidiš na ekrančku izpisano trenutno lokacijo. Naprimer celovška cesta 264, ali RII 447, 295 0.500m
Hojla vedci in strokovnjaki.
Mene pa zanima, če ima sploh katera pri nas prodajana original v avto vgrajena navigacija SLO karto podobno kot je adriaroute za garmina ki je menda naj. za SLO.