Se pa včasih čudim, da se ne zgodi še več nesreč in pa kdaj bo zdej ta zakon sprejet, če bo?
Drocky je napisal/-a:Veliko avtov ma žmigavce za doplačilo in povrhu vsega je to doplačilo astronomsko, zato se večina ne odloči doplačat za žmigavce in raje vzame kaj drugega![]()
Se pa včasih čudim, da se ne zgodi še več nesreč in pa kdaj bo zdej ta zakon sprejet, če bo?
Lumpy_ je napisal/-a:Ja ampak takih ne dobijo policaji. Jebali bojo tiste, ki bojo vozli 55 po naselju.Kaj ti koristi 1000€, 2000€ al pa 3000 če želiš, ko pa tisti ki ti je vozil po sredini s prikolico, ženska na zožanju po levi strani in pa nekdo ki prečka 3 pasove da bo zavil na izvoz vozijo po omejitvah. Takih policaji ne vidijo nikoli. To mene najbolj jezi.
tomson je napisal/-a:Jaz sem še za višje kazni od teh, ki so predvidene. Zakaj? Ker je folk na cestah je neizobražen. Ne samo, vzeti izpit, prepoved vožnje 5 let!
Danes je en ženska na dvopasovni cesti, ki se zoži na desni pas in kasneje priključi na glavno cesto, peljala kar po levi in na glavno cesto brez blinkera, boli njo, če naredi karambol. Par sto metrov naprej je en iz tretjega pasa na štiri pasovnici skočo na prvi pas za rutar. Bremzo ko budala, da bi mel rolbare, nabil bi ga idiota! Potem se mi na ac v tunelu eno tele s prikolico vozi po sredini ceste. Takrat pa sem že bil rahlo živčn. Ker kak folk vozi dandanes, ni čudno, da je tolko nesreč. Pa še je blo podobnih prigod danes npr.
Podpiram ta zakon
Volvo5er je napisal/-a:tomson je napisal/-a:Jaz sem še za višje kazni od teh, ki so predvidene. Zakaj? Ker je folk na cestah je neizobražen. Ne samo, vzeti izpit, prepoved vožnje 5 let!
Danes je en ženska na dvopasovni cesti, ki se zoži na desni pas in kasneje priključi na glavno cesto, peljala kar po levi in na glavno cesto brez blinkera, boli njo, če naredi karambol. Par sto metrov naprej je en iz tretjega pasa na štiri pasovnici skočo na prvi pas za rutar. Bremzo ko budala, da bi mel rolbare, nabil bi ga idiota! Potem se mi na ac v tunelu eno tele s prikolico vozi po sredini ceste. Takrat pa sem že bil rahlo živčn. Ker kak folk vozi dandanes, ni čudno, da je tolko nesreč. Pa še je blo podobnih prigod danes npr.
Podpiram ta zakon
In ti resnično misliš da bo novi zakon kaj pripomogel k zmanjšanju takih primerov na cestiNe, stanje se bo samo še poslabšalo, ljudje bodo še bolj brezglavo vozili (ampak po omejitvah, vsaj večina).
seeman66 je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Pa zmanjšanje kazni za tistem, ki telefonirajo med vožnjo. Ja pišuka, kaj folk vse ne počne - telefonari, kadi, vmes šalta pa po možnosti še briše šipo, ker se mu rosi.
Med vožnjo tudi policistom pa ministrom pa poslancem kdaj zazvoni telefon.
lp
tomson je napisal/-a:Volvo5er je napisal/-a:tomson je napisal/-a:Jaz sem še za višje kazni od teh, ki so predvidene. Zakaj? Ker je folk na cestah je neizobražen. Ne samo, vzeti izpit, prepoved vožnje 5 let!
Podpiram ta zakon
In ti resnično misliš da bo novi zakon kaj pripomogel k zmanjšanju takih primerov na cestiNe, stanje se bo samo še poslabšalo, ljudje bodo še bolj brezglavo vozili (ampak po omejitvah, vsaj večina).
Sej ti osebki niso vozili brezglavo samo tokrat, verjetno cel čas. In s tako vožnjo bodo bili definitivno kdaj kaznovani, prej ali slej.
Volvo5er je napisal/-a:tomson je napisal/-a:Volvo5er je napisal/-a:tomson je napisal/-a:Jaz sem še za višje kazni od teh, ki so predvidene. Zakaj? Ker je folk na cestah je neizobražen. Ne samo, vzeti izpit, prepoved vožnje 5 let!
Podpiram ta zakon
Sej ti osebki niso vozili brezglavo samo tokrat, verjetno cel čas. In s tako vožnjo bodo bili definitivno kdaj kaznovani, prej ali slej.
Izredno velika verjetno je da ne bodo nikdar, vsaj za to vrstne prekrške ne, saj se pri nas povečini sankcionira samo hitrost
tomson je napisal/-a:Jaz sem še za višje kazni od teh, ki so predvidene. Zakaj? Ker je folk na cestah je neizobražen. Ne samo, vzeti izpit, prepoved vožnje 5 let!
Podpiram ta zakon
Lumpy_ je napisal/-a:Ja ampak takih ne dobijo policaji. Jebali bojo tiste, ki bojo vozli 55 po naselju.Kaj ti koristi 1000€, 2000€ al pa 3000 če želiš, ko pa tisti ki ti je vozil po sredini s prikolico, ženska na zožanju po levi strani in pa nekdo ki prečka 3 pasove da bo zavil na izvoz vozijo po omejitvah. Takih policaji ne vidijo nikoli. To mene najbolj jezi.
Podpiram ta zakon
Sklepic je napisal/-a:ti si tut en zakon se gre o hitrosti a ti govoriš 3 zgodbe a niti u eni niso omenu da je bla prevelika hitrost
citiram:
Potem se mi na ac v tunelu eno tele s prikolico vozi po sredini ceste. Takrat pa sem že bil rahlo živčn. Ker kak
Živčn si biv zakaj te je motu a si ga prehitevu na ac... zakaj si ga prehitevu
če si biv živčn(nestrpn) pol tut tep izpit uzet
ej če ne veš zakaj gre tema pol ne klati neumnosti
gustelj je napisal/-a:Sicer pa bolj ko boste plačevali kazni, manj se boste vozili, ker vam bo zmanjkovalo denarja za gorivo. Odlično! Končno bodo ceste bolj prijetne in varne.
Patrik_A3 je napisal/-a:ko j**e toto našo Slovenijo! Takih kazni še v Avstriji nimajo!!! Prokleti banditi slovenski,da bi najraje se izselil s totega našega balkana slovenskega...... cene so evropske ja,ostalo pa še vse balkansko p*ičko materno. policaja tak bincnem da še 3 dni nebi mogo it srat pm!!
tomson je napisal/-a:Sklepic je napisal/-a:ti si tut en zakon se gre o hitrosti a ti govoriš 3 zgodbe a niti u eni niso omenu da je bla prevelika hitrost
citiram:
Potem se mi na ac v tunelu eno tele s prikolico vozi po sredini ceste. Takrat pa sem že bil rahlo živčn. Ker kak
Živčn si biv zakaj te je motu a si ga prehitevu na ac... zakaj si ga prehitevu
če si biv živčn(nestrpn) pol tut tep izpit uzet
ej če ne veš zakaj gre tema pol ne klati neumnosti
Pomiri se človek. Sem dal samo primer, kakšne bedarije dela folk na cesti. In ni čudno, da je tolk nesreč, več pa jih je seveda zaradi prevelikih hitrosti. Pozabo sem omenit, da me je pri Tepanjih en v TT-ju dohiteval z nenormalno hitrostjo in mi bledal, češ kaj si upam voziti po prehitevalnem pasu, če si že govoril o tem. In take osebke je treba kaznovat.
Glede onega v tunelu:
1. ja me je motil
2. poskušal sem ga prehitet
3. zato, ker sem bil hitrejši
Izpit vzet, ker sem postal živčn ob takih idiotih? Ti si pa tud en biser od imbecilnosti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov