mišek je napisal/-a:Naj mi nekdo pove na kak način bodo te vinjete neprenosljive?
Ali bo ob nakupu potem v bazi, kdo jo je kupil oz. bo vezano na registersko tablico avta? Potem bi ob nakupu, ko ti jo kasira nekak mogli vpisat v neko bazo podatkov tablico avta za katerega se bo uporabljala, drugače jaz ne vem na kak način bi bila neprenosljiva.
Pač bi jo nalepo na neko tanko prozorno folijo in potem tisto folijo na šajbo, potem pa ko jo rabiš v drugem avtu potegneš tisto folijo s šajbe pa na drug avto.
Ali to ne bi bilo izvedljivo?
Če bi to tak šlo bi jo še jaz kupo pa bi si jo s sestro podajala, kdaj bi kateri rabo. Seveda je tudi druga možnost, da si izmenjava avte, samo mislim, da to ne bo izvedljivo.
Jah, neprenosljiva bo verjetno na tak nacin, kot je to v avstriji, da jo moras imeti trdno nalepljeno na sipo. Marsikoga poznam, ko si za avstrijo menja nalepko med vecini avti z zgoraj omenjenimi metodami, samo ce bi ga ustavli in pregledali, ce je nalepka res nalepljena, bi verjetno placal kazen. Predvidevam, da bo tako tudi pri nas.