Lepo nam je slo lansko leto in prejsna leta enako. Marsikdo se sploh ni zavedal kako lepo.
MateSLO je napisal/-a:10 let ni veliko? In v firmi ki dela jim gre zelo slabo? Plus tega sta oba zaposlena na njej? Jaz mislim da je se lahko zelo dolgih 10 let.
MateSLO je napisal/-a:Zamislite si da jim vzamejo hiso ... imajo se 2 otroka, enega starega 8 drugega pa 15 let.
MateSLO je napisal/-a:Cuj, pa kaj je tebi padlo na glavo?![]()
![]()
Stanovanja ne bos dobil brez redne zaposlitve, vsaj jaz ne bi dal enemu nekaj brez zagotovila da bo obojestranska korist. Pa tudi ce ga dobis ... s cim ga bos placal? Niso vsi izbrali pot po kateri gre zelo malo ljudi in je povprasevanje za delavce zelo visoko, se manj - celo veliko prevec jih je!
Me zanima kako bi ti preklel vse zivo ko bi odplacal skoraj polovico hise in bi ti jo na vsem lepem vzeli zato ker ne bi imel denarja niti za najnujnejse kaj sele za kaksno poloznico.
Veliko Slovencev res vidi samo ta cilj v zivljenju da si postavi hiso. Meni se ne zdi tako slaba stvar, pa ceprav se jaz v naslednjih letih nameravam odselit iz hise v stanovanje zato ker mi ni najbolj vsec ziveti zraven starsev. In kdo je rekel da moras pa biti do glave v kreditu ce imas svojo hiso? Mi nismo bili zaradi hise nikoli tako "zakreditirani" res pa je da hisa ni bila postavljena cez noc.
Pa brez zamer
nebivedu je napisal/-a:Zelo veliko se govori o lastnih stanovanjih hišah, posestih. V sloveniji smo prebogati in zelo nespametni, to se kaže še posebej na področju nepremičnin. Večina se zapufa za celo življenje zato, da bi imela svoje stanovanje. V tujini pa večina živi v najetih stanovanjih. V nemčiji ima nekje 10 do 15% ljudi svojo lastnino, ostali so v najemniških stanovanjih. Ampak pod zelo drugačnimi pogoji kot tukaj. Tam če imaš več stanovanj, pa niso oddana plačaš višji davek, kot če imaš nekoga v stanovanju.
Cene stanovanj niso tako visoke (primerljive z našimi), vendar je celoten standard višji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov