gofra je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:zaj je najlepše prehitevat počasneže ,ki ovirajo promet in ko si vzporedno z njimi zapelješ v "plundro" oz. sneg, ki se je na sredini ceste nabral in jim veselo zmečeš po celem avtu. Nato pa se smejiš ko si že pred njimi in ti blendajo![]()
![]()
Joj mozakar, tvezis take osnovnosolske, da je joj. Si ze slisal za pojem "Voznjo prilagoditi razmeram na cesti" ? Ampak je bolje izpast frajer, ko gres mimo kaksne "ovire" na cesti kajne? Kr zivcen postanem ob takih postih...
esem je napisal/-a:Med Postojno in Lj okoli 17-18-e ure jih je bilo vsaj 20, ki so vozili 40-65 - ampak po prehitevalnem pasu. Snega pa malo, največ par cm ali samo "snežno mokro" (zelo malo plundre) - komot se je dalo vozit tudi čez sto (če bi bilo prazno). Vozni pas je bil bolj prazen in na trenutke hitrejši kot prehitevalni. Pa nekateri dolge, pa meglenke, ko se približaš za prehitevanje, zavijejo na tvoj pas (nekaj dm), čeprav jih opozoriš in čeprav imajo na desno vsaj meter in pol bolj "čiste" ceste itd itd. Kaj imajo vsi ti ljudje v glavi?
Patrik_A3 je napisal/-a:gofra je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:zaj je najlepše prehitevat počasneže ,ki ovirajo promet in ko si vzporedno z njimi zapelješ v "plundro" oz. sneg, ki se je na sredini ceste nabral in jim veselo zmečeš po celem avtu. Nato pa se smejiš ko si že pred njimi in ti blendajo![]()
![]()
Joj mozakar, tvezis take osnovnosolske, da je joj. Si ze slisal za pojem "Voznjo prilagoditi razmeram na cesti" ? Ampak je bolje izpast frajer, ko gres mimo kaksne "ovire" na cesti kajne? Kr zivcen postanem ob takih postih...
oprosti ampak da se pa moram par kilometrov peljat za b*****m ki se vozi 40 ali pa 30 km /h in nima toliko kulture se umaknit, če vidi da sem hitrejši pa to naredim z veseljem! Ker če ni človek zmožn normalno vozit po snegu naj raje doma ostane ali pa naj ima toliko kulture, da če naredi kolono, jo spusti naprej. sem sam potem dalje vozo 90 km/h,kakor tudi golf za mano,ki ga je namreč tudi prehitel! tak da nisem samo jaz tisti ki ga takšni vozniki najedajo.
gofra je napisal/-a:Ok, tega jaz se nisem dozivel, priznam. Se opravicujem za tisti napad, ampak dejansko si nisem mislil, da je kaj takega mozno![]()
Ampak kaj cmo, tkole je...v teh razmerah je najbolje drzat distanco in bit strpen...in predvsem manj se razburjat
vsaka ti čast, da si tak hladno komentiral. Js bi vrjetno že preklel vse po vrsti 5x v tem časuRain je napisal/-a:Tole sem sicer posnel 14 januarja, ko je šel podobno sneg kot te dni, ampak mislim da paše v tole temo....
naj še povem da je bila cesta relativno normalno prevozna, po sredini malo plundre ampak drugače pa ni bilo kritično
razen kar se folka tiče
http://www.youtube.com/watch?v=F-NqRBEDavs
in če smo šli mi po pehitevalnem 40, koliko so šli potem tisti na voznem pasu, 20, 15kmh? Okej, ne bi rekel če bi bila cesta ovinkasta, in da bi vozili po polnem snegu, ampak tole....
Patrik_A3 je napisal/-a:gofra je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:zaj je najlepše prehitevat počasneže ,ki ovirajo promet in ko si vzporedno z njimi zapelješ v "plundro" oz. sneg, ki se je na sredini ceste nabral in jim veselo zmečeš po celem avtu. Nato pa se smejiš ko si že pred njimi in ti blendajo![]()
![]()
oprosti ampak da se pa moram par kilometrov peljat za b*****m ki se vozi 40 ali pa 30 km /h in nima toliko kulture se umaknit, če vidi da sem hitrejši pa to naredim z veseljem! Ker če ni človek zmožn normalno vozit po snegu naj raje doma ostane ali pa naj ima toliko kulture, da če naredi kolono, jo spusti naprej. sem sam potem dalje vozo 90 km/h,kakor tudi golf za mano,ki ga je namreč tudi prehitel! tak da nisem samo jaz tisti ki ga takšni vozniki najedajo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov