Debate, ki niso vezane na ostala področja...

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Po feb 02, 2009 1:41 am

No ocitno imam potem sreco, da taksnih pacientov ne srecujem...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po feb 02, 2009 2:45 am

seveda mister pridni ....

tko za info nobenga nism ogrozu pa tud se nism stovku avta 8)

drugace so pa samo zadaj slajk gume za po parkingu (vsako sezono imam nove gume :twisted: )
Slika

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Po feb 02, 2009 8:32 am

@ Bejbo: odgovor je letel na post pred tabo ;) Proti izzivljanjem na praznih parkiriscih zaenkrat nimam nic proti :lol:

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po feb 02, 2009 9:07 am

res ne vem ka folk dela na cesti če se mi pol z role pele 20-30, pa nardi tako kolono, snega pa še nič, se še asfalt vidi..
pa še pol ko ga par avtov prehiti si ne pride gor da bi se umaknu na stran...

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Po feb 02, 2009 9:21 am

Ja na ene ta sneg tako čudežno deluje, že samo ko vidijo, da je okrog ceste belo se je že treba peljat 40 pa če je kilometer ravnina pa nobenega nasproti. Če ga pa prehitiš, ja kaj pa misliš, da is tisti misli o tebi? Da si največji divjak, ki brezglavo tišči na gas. Kaj ne vidiš, da je okrok en krog sneg :D

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po feb 02, 2009 10:46 am

gofra je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:zaj je najlepše prehitevat počasneže ,ki ovirajo promet in ko si vzporedno z njimi zapelješ v "plundro" oz. sneg, ki se je na sredini ceste nabral in jim veselo zmečeš po celem avtu. Nato pa se smejiš ko si že pred njimi in ti blendajo :woohoo :wiihuu :mrgreen:

Joj mozakar, tvezis take osnovnosolske, da je joj. Si ze slisal za pojem "Voznjo prilagoditi razmeram na cesti" ? Ampak je bolje izpast frajer, ko gres mimo kaksne "ovire" na cesti kajne? Kr zivcen postanem ob takih postih...

oprosti ampak da se pa moram par kilometrov peljat za b*****m ki se vozi 40 ali pa 30 km /h in nima toliko kulture se umaknit, če vidi da sem hitrejši pa to naredim z veseljem! Ker če ni človek zmožn normalno vozit po snegu naj raje doma ostane ali pa naj ima toliko kulture, da če naredi kolono, jo spusti naprej. sem sam potem dalje vozo 90 km/h,kakor tudi golf za mano,ki ga je namreč tudi prehitel! tak da nisem samo jaz tisti ki ga takšni vozniki najedajo.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Po feb 02, 2009 12:46 pm

esem je napisal/-a:Med Postojno in Lj okoli 17-18-e ure jih je bilo vsaj 20, ki so vozili 40-65 - ampak po prehitevalnem pasu. Snega pa malo, največ par cm ali samo "snežno mokro" (zelo malo plundre) - komot se je dalo vozit tudi čez sto (če bi bilo prazno). Vozni pas je bil bolj prazen in na trenutke hitrejši kot prehitevalni. Pa nekateri dolge, pa meglenke, ko se približaš za prehitevanje, zavijejo na tvoj pas (nekaj dm), čeprav jih opozoriš in čeprav imajo na desno vsaj meter in pol bolj "čiste" ceste itd itd. Kaj imajo vsi ti ljudje v glavi?

Podobna zgodba včeraj na štajerski AC med Celjem in Trojanami. Vsi "kampirajo" na prehitevalnem pasu, vozni pas pa prazen. Enaka zgodba vsak dan na LJ obvoznici. Jaz več ne vem, a imajo eni fetiš na prehitevalnem pasu bit nonstop al kaj? :twisted: Ali pa mogoče vsi mislijo, da so oz. bodo najhitrejši? :roll: Jaz grem v glavnem v takih primerih na vozni pas in držim svojo hitrost. Dostikrat to pomeni, da sem hitrejši od onih na prehitevalnem. Ampak BMK, kaj se pa vsi ravnajo po principu črednega nagona... :roll:
Ovce.press
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po feb 02, 2009 4:35 pm

gofra je napisal/-a:@ Bejbo: odgovor je letel na post pred tabo ;) Proti izzivljanjem na praznih parkiriscih zaenkrat nimam nic proti :lol:

ups sorry :lol:
Slika

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Po feb 02, 2009 6:01 pm

Ravnokar sem se pripeljal iz Kočevja v NM...pa to res ne vem kaj določen folk sploh dela na cesti, če si ne upajo vozit vsaj približno normalno. Rajši bi doma ostal ne pa delal sranja na cesti, da ga morm pol še prehitevat. Jst in še ene par za mano smo se skus vozil normalno okoli 70, sam vsake tolk časa pa se najdejo pacienti ki kar vztrajajo nekje 20-30...če pa slučajno avto pride na 40 pa hiter po bremzi!

Tkole nekak je pa cesta zgledala ob 16:30...sneg se je prijemal ceste, ampak pri vožnji okoli 70 avto niti enkrat ni da bi malo zdrsnu...res nobene potrebe za tako počasno vožnjo
Slika
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain Po feb 02, 2009 6:37 pm

Tole sem sicer posnel 14 januarja, ko je šel podobno sneg kot te dni, ampak mislim da paše v tole temo....

naj še povem da je bila cesta relativno normalno prevozna, po sredini malo plundre ampak drugače pa ni bilo kritično

razen kar se folka tiče

http://www.youtube.com/watch?v=F-NqRBEDavs

in če smo šli mi po pehitevalnem 40, koliko so šli potem tisti na voznem pasu, 20, 15kmh? Okej, ne bi rekel če bi bila cesta ovinkasta, in da bi vozili po polnem snegu, ampak tole....
Slika

XTR
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a XTR Po feb 02, 2009 7:06 pm

Predstavljaj si da se nekdo odloči da bo zamenjal vozni pas, ja, se najdejo tudi taki, potem pa ga pred tabo nepričakovano zasuka. Rad bi te videl v tem primeru, sploh pri taki varnostni razdalji, bi imel tudi ti precej dela. Potem bi bili pa spet cestarji krivi za vse, ker ni spluženo.....

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po feb 02, 2009 7:52 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
gofra je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:zaj je najlepše prehitevat počasneže ,ki ovirajo promet in ko si vzporedno z njimi zapelješ v "plundro" oz. sneg, ki se je na sredini ceste nabral in jim veselo zmečeš po celem avtu. Nato pa se smejiš ko si že pred njimi in ti blendajo :woohoo :wiihuu :mrgreen:

Joj mozakar, tvezis take osnovnosolske, da je joj. Si ze slisal za pojem "Voznjo prilagoditi razmeram na cesti" ? Ampak je bolje izpast frajer, ko gres mimo kaksne "ovire" na cesti kajne? Kr zivcen postanem ob takih postih...

oprosti ampak da se pa moram par kilometrov peljat za b*****m ki se vozi 40 ali pa 30 km /h in nima toliko kulture se umaknit, če vidi da sem hitrejši pa to naredim z veseljem! Ker če ni človek zmožn normalno vozit po snegu naj raje doma ostane ali pa naj ima toliko kulture, da če naredi kolono, jo spusti naprej. sem sam potem dalje vozo 90 km/h,kakor tudi golf za mano,ki ga je namreč tudi prehitel! tak da nisem samo jaz tisti ki ga takšni vozniki najedajo.

podpis pod tole...
Ni vse res kar napišem

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Po feb 02, 2009 8:18 pm

Ok, tega jaz se nisem dozivel, priznam. Se opravicujem za tisti napad, ampak dejansko si nisem mislil, da je kaj takega mozno :lol:

Ampak kaj cmo, tkole je...v teh razmerah je najbolje drzat distanco in bit strpen...in predvsem manj se razburjat :)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po feb 02, 2009 8:23 pm

gofra je napisal/-a:Ok, tega jaz se nisem dozivel, priznam. Se opravicujem za tisti napad, ampak dejansko si nisem mislil, da je kaj takega mozno :lol:

Ampak kaj cmo, tkole je...v teh razmerah je najbolje drzat distanco in bit strpen...in predvsem manj se razburjat :)

Glede na to, da delaš precej kilometrom me prav preseneča, da nisi še tega doživel, jaz to doživljam vsakodnevno..sem se že nehal jezit..se ne splača...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Po feb 02, 2009 8:25 pm

Rain je napisal/-a:Tole sem sicer posnel 14 januarja, ko je šel podobno sneg kot te dni, ampak mislim da paše v tole temo....

naj še povem da je bila cesta relativno normalno prevozna, po sredini malo plundre ampak drugače pa ni bilo kritično

razen kar se folka tiče

http://www.youtube.com/watch?v=F-NqRBEDavs

in če smo šli mi po pehitevalnem 40, koliko so šli potem tisti na voznem pasu, 20, 15kmh? Okej, ne bi rekel če bi bila cesta ovinkasta, in da bi vozili po polnem snegu, ampak tole....
vsaka ti čast, da si tak hladno komentiral. Js bi vrjetno že preklel vse po vrsti 5x v tem času :lol:
LP Rok

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Po feb 02, 2009 8:33 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
gofra je napisal/-a:

Saj take voznike tudi jaz ne zastopim, ko je malo snežne brozge, in po večini samo moker asfalt pa se že pelje 30-40km/h, čeprav je omejitev 90km/h. Saj ne rečem da se mora ravno omejitev držati, samo poleti se bo pa na isti cesti in tudi mokrim asfaltom peljal pa 80-90km/h. Pač zgleda imajo nekateri že v "podstrešju" bolj tako urejeno, poleti se po mokri cesti pelje 90km/h pozimi pa 40km/h :?
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Po feb 02, 2009 8:52 pm

V Radovljci ga je že kr neki žez 30 cm in še zmerej zelo močno pada :D

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po feb 02, 2009 9:00 pm

Rain pohvalno za strpen komentar..
XTR, če imaš zimske gume na avtu lahko brez problemov voziš po 25cm snega 40km/h. če bi tvoje besede držale se torej ni potrebno non stop voziti 40-45 na uro kot na posnetku od Raina. Sicer pa ko smo že pri menjanju pasov. koji ku**c dela kamion na skrajno levem, prehitevalnem pasu (na posnetku)?
če pa nekdo ne more čez brozgo zapeljat naj pa doma ostane. ker potem lahko jst tudi začnem s fičkom prehitevat v vrhniški klanec in se zgovarjat, da je po predpisih. pač tistih 65 al kok je že spodnja meja bi zmogu, ostali naj pa se čohajo po jajčkih zadaj al kaj?

nevem, ko se v teh pogojih vozim po cesti semi zdi da bi lahko registrirali novo gospodarsko dejavnost; mentalno svetovanje umsko paraliziranim voznikom z delno ali popolno disfunkcijo sinhronega upravljanja z vozilom. tržni potencial je kar velik..

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW Po feb 02, 2009 9:07 pm

koper, še vedno dežuje :(

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po feb 02, 2009 9:12 pm

http://www.youtube.com/watch?v=pRnUxU-fXo0&NR=1

no tko je pa povsot razen v Kopru..
omejitev 50km/h. Vozi se 20km/h, vsake tok časa se še kdo ustavi in gre scat za grm.
tipičen retardiranc spredaj. nonstop na gas-bremzi (op.p. zavori)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov