GiGi1985 je napisal/-a:Nevem kaj se tak razburjaš?
A če podam dva lepa primera, kjer dva malo kruzata levo desno, se zaradi tega razburjam? Ups, sej res, na a.com sem. Vzeto na znanje.
GiGi1985 je napisal/-a:A tvoja vožnja je pa v redu ali kako? Pričakuješ da tebi se bodo pa vsi umaknili?
Mislim, da moji vožnji nič ne manjka. Samo se ne rad vozim do 50km\h na omejitvi 90. Kakšnih 70-80 po števcu na takih odsekih ni noben bav bav. Ampak kot kaže se motim. Od nobenega ne pričakujem, da bi se mi umikal. Zakal le? Vsekakor pa pričakujem, da ob mojem jasnem nakazovanju, da bom prehitel voznika spredaj, NE zavije nenadoma v tisto smer in mi to prepreči. Kot kaže se tudi tukaj motim. Očitno je treba tistemu, ko te prehiteva to preprečiti z nenadnim zavijanjem levo.
GiGi1985 je napisal/-a:Ne razumem kaj si hotel naredit v prvem videu, ga prehitet v ovinku? Ja svaka čast res, pomislil pa nisi da bo tip sekal ovinek.
Ja prehitet sem ga hotel, ker se mi tam ne da cjazit s 40. Ampak po teoriji a.com sem očitno naredil narobe. Če vas pri tem dejanju od današnjega dne ovira kakšna stara bela škatla se spomnite na te poste

Ne boš verjel, pomislil sem tudi na tole, da bo fant posekal, zato pa nisem butnil mimo. Lepo nakazal da hočem mimo, da lahko potem odnorim svoje 70 naprej. Sledi nenadno zavijanje levo, ki ga očitno odobravate.
GiGi1985 je napisal/-a: V drugem videu se lepo vidi da je cesta hudičevo ozka, velik ovinkov in če bi mal mislil bi ti bilo spet jasno, da vsak ovinek seka (kar večina voznikov počne) kar se vidi okoli 10 sekunde, bi lahko bil previdnejši s prehitevanjem in se prilagodil, ker btw nisi sam na cesti.
In ker je cesta hudičevo ozka, sem se bil primoram lepo mirno za njim vozit kilometre in kilometre krepko pod omejitvijo. S tem nisem imel nobenega problema. Tudi me ne moti njegovo sekanje, če je ovinek tako sestavljen, da se vidi naprej. Ko pride pa spet ena izmed N-možnosti, da ga prehitim in on spet nekaj motovili tam po cesti in mi to PONOVNO onemogoča, se mi pa ni več zdelo prav. Ampak očitno sem se motil, kot sem že ugotovil.
/miha je napisal/-a:Malo več potrpljenja in predvidevanja,
Brez skrbi, brez potrpljena se na naših cestah ne pride daleč. Tak da moje potrpljenje je na mestu, ker škodil bi samo svojem zdravju, to pa vemo, da se ne splača. Ampak kaj čmo. Ob tistem nesrečnem znaku 40 sem označen kot norec. Se kaj se je dogajalo kilometre in kilometre prej so uporabniki očitno videli, da majo toliko za povedat

Pa dajmo še eno o predvidevanju, da se bojo oglasili spet uporabniki, ki še izpita nimajo

Še dobro, da sem se vozil le med 120-140
http://www.youtube.com/watch?v=y-axLWaZ--s/miha je napisal/-a: Mi je pa všeč ta zamisel s kamero...škoda k ne izpisuje km/h

km\h bi bili res dobrodošli, da bi divjak pokazal svoje vrtoglave hitrosti

Ob novejši kamerici, upam da bo toliko vidnega polja, da zajamem še števec hitrosti. Sicer ni ravno merodajno, ma več kot za 10km\h pa tudi ni odstopanja.
Vsekakor sem prišel do zaključka, da se v tej preljubi državici, ne smeš več voziti tudi po predpisih ne, bog ne daj, da nekoga prehitiš ob znaku 40 in po tem znaku si lahko vzameš tudi malo nasprotnega pasu

Se kaj se je dogajalo prej, opažam, da vam je cristal clear.
Super ste