rudy007 je napisal/-a:Pozdravljeni,
mene pa zanima če ima kdo kaj izkušen z vgrajenim sistemom VERSUSGAS?
Ste zadovoljni s tem sistemom?
Kaj pa z izvajalcem pri nas je pooblaščeni za ta sistem avto-plin.eu?
Še nekaj plin bi vgradil v Renault Megane 1.6. 16V. Ima že kdo od vas v tem avtomobilu ugrajeno napravo za plin?...
Hvaležen vam bom za kakršne koli informacije.
lp,
r
bomber111 je napisal/-a:Rudy, verjetno si gledal ponudbo na kuponkotih za 700 evrov. Poceni, le da moraš doplačati cca 150 evrov za hlajenje ventilov v kolikor ga boš montiral.
iziboy je napisal/-a:rudy007 je napisal/-a:Pozdravljeni,
mene pa zanima če ima kdo kaj izkušen z vgrajenim sistemom VERSUSGAS?
Ste zadovoljni s tem sistemom?
Kaj pa z izvajalcem pri nas je pooblaščeni za ta sistem avto-plin.eu?
Še nekaj plin bi vgradil v Renault Megane 1.6. 16V. Ima že kdo od vas v tem avtomobilu ugrajeno napravo za plin?...
Hvaležen vam bom za kakršne koli informacije.
lp,
r
Ta avto je precej ''prijazen'' kar se tiče zahtevnosti vgradnje in nastavitve, zato lahko vgradiš skoraj vsako napravo. Versus je Poljski sistem srednjega kakovostnega rezreda. Življenska doba je temu primerna. V tem kakovostnem razredu raje glej da izbereš renomiranega monterja, ki ima čim več izkušenj, dobro tehnično podporo in kvalitetno poprodajno uslugo.
Mazanje ventilov je priporočeno ni pa nujno potrebno, še posebej če se ne voziš veliko po AC in ne priganjaš avta v visoke obrate.
murkoslavko je napisal/-a:Ta avto ima na AC visoke obrate, zato mehansko mazanje slabo deluje. Pri 130km/h ima ta avto 4000 obratov. Jaz bi ti priporocal AGC z hana injektorji in elektronskim mazanjem.
rudy007 je napisal/-a:murkoslavko je napisal/-a:Ta avto ima na AC visoke obrate, zato mehansko mazanje slabo deluje. Pri 130km/h ima ta avto 4000 obratov. Jaz bi ti priporocal AGC z hana injektorji in elektronskim mazanjem.
Res je ima visoke obrate. Res pa je, da omenjen sistem od SIGAS je ok. Ima en kolega in dela vse brez problemov no vsaj po 30.000 prevoženih km.... Je pa malo dražje od VERSUSGAS.... Zakaj pa mehansko mazanje slabo deluje?
bojan2710 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Veliko sem prebral o tej temi.Zdaj pa me zanima nekaj o težavi,ki sem jo imel sam z avtomobilom,ki sem ga predelal na plin.Predelal sem ga v Zrečah in prvi dve leti ni bilo težav.Potem pa je začel avto crkovat na cesti,še posebej ko je bil hladen.Nato že ko ni bil več hladen.Sem ga peljal k mehaniku in diagnoza je bila da ni imel dovolj kompresije v ventilih in da je kriv plin.Sem peljal k onemu ko mi ga je predelal in diagnoza je bila enaka ampak seveda ni bil plin kriv.Sem ga dal pri njem popravit(stalo 650 EUR),ampak po letu dni enaka težava!Spet popravilo-enako.Spet 300 EUR.Potem sem mojega Cliota seveda prodal.Pa sem si nabavil Megana in sem resno začel spet o predelavi razmišljat,ker sem pa misli da mogoče pa res ni bil plin kriv.Potem pa mi je kolega povedal da ima popolnoma enake težave s svojim Oplom Zafiro odkar je dal narediti predelavo.Zdaj pa me zanima a je imel se kdo težave s tem?A je možno da se to zgodi zaradi predelave?Hvala za odgovore in mnenja!
xyz6 je napisal/-a:
P.S.: Plinaš: Tako se mi je mudilo da te še poklicat nism mel cajta, kaj šele kofe.... Pridem posebej na izlet v LJ samo za to, ti sporočim prej...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 55 gostov