bernikm je napisal/-a:Ja se strinjam, samo meni so izrecno rekli na avtohiši in tudi na Chevrolet Slo da v primeru vgradnje LPG izgub garancijo na vse dele, v katere posega plinska instalacija (to je mašina + ventili).
In v primeru zobatega jermena - verjetno bi mi ga zamenjali pod garancijo, bi pa sigurno terjalo veliko živcev, pregovarjanja, kilometrov itd.
Frips je napisal/-a:pri porabi 7l/100 km in samo 15.000 km na leto sploh ne bi razmišljal o plinu ali dieslo. Tankaš bencin in gotovo.
xyz6 je napisal/-a:A bejš no......to ti PA NE VERJAMEM!!
evilfury je napisal/-a:A je imel še kdo podoben problem in sicer da avto hoče crknit pri speljevanju, takrat morm takoj preklopit na bencin drugače crkne. Sila nevarna reč, ker mi je enkrat crknil k sm na cesto zapeljal v rikverc...
g-1
evilfury je napisal/-a:Mi je pa tudi čudno to, da kadar začne takole cukat je glih na meji tm k ti kaže kok je še plina noter v rezeroarju. Potem preklopim na bencin pa spet na plin pa pokaže več kot je prej pokazal... mal težko za razložit...
mtl je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Mi je pa tudi čudno to, da kadar začne takole cukat je glih na meji tm k ti kaže kok je še plina noter v rezeroarju. Potem preklopim na bencin pa spet na plin pa pokaže več kot je prej pokazal... mal težko za razložit...
Kazalček za plin kaže približno in daleč od točnega. To je samo za orientacijo, najbolje je vozit na prevožene km od točenja.
japanac je napisal/-a:mtl je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Mi je pa tudi čudno to, da kadar začne takole cukat je glih na meji tm k ti kaže kok je še plina noter v rezeroarju. Potem preklopim na bencin pa spet na plin pa pokaže več kot je prej pokazal... mal težko za razložit...
Kazalček za plin kaže približno in daleč od točnega. To je samo za orientacijo, najbolje je vozit na prevožene km od točenja.
Po približno mesecu dni nastavljanj (igranja) sem uspel nastaviti zadevo tako, da mi zadnja zelena lučka sveti cca 100 km in prav tako rdeča cca 100 km, preden mi zmanjka plina in preklopi na bencin - druga in tretja zelena pa sta žal ostale - unsolved mystery - za mene.
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov