Doc_ je napisal/-a:Kaj pa o castrolovem 0W40 mislite? Je bols 10W60?
želel sem pa vedeti kakšna je razlika z 10W60, ki piše da je tudi polnosintetično
je bolš? al slabš?
Bostyan87 je napisal/-a:Mi lahko kdo razloži, ki ima čas zakaj je dobro/slabo za moj motor
0W-40, 5W-40, 5W-50, 10W-40
Bostyan87 je napisal/-a:5W-50 bi bilo pregosto ali...
pskoda je napisal/-a:Bostyan87 je napisal/-a:5W-50 bi bilo pregosto ali...
5w50 ne bo nič bolj gosto od 5w40
HPF je napisal/-a:Bostyan87 je napisal/-a:Mi lahko kdo razloži, ki ima čas zakaj je dobro/slabo za moj motor
0W-40, 5W-40, 5W-50, 10W-40
Mislim, da je lizard že okoli 200 krat razložil vse. Prva številka je viskoznost pri hladnem olju (pravzaprav se meri pri 40°C), druga številka pa je viskoznot pri ogretem olju (meri se pri 100°C). Preberi temo par strani nazaj, pa bo vse jasno.
Za Slovenijo je najprimernejša gradacija 5W40 in ne 10W40, še manj 15W40, ker če računamo v eni menjavi obe sezoni, je pozimi 10Wxx pregosto ob zagonu in reglja. Motorji, zasnovani po letu 2000 dosledno zahtevajo to specifikacijo. Uporaba 10w60 kaže na pomankanje znanja o izdelavi olj. Širino gradacije dobijo s prekomernim dodajanjem dodatkov kar slabi trajnost. Ta olja so pa izrazito koristna za tekmovalne pogoje, kjer obdržijo mazalnost v prekoračenih temperaturnih pogojih na eni dirki. Več olja mašina popije, boljše je olje. Teorija pove, da posnemovalni obročki posnemajo oljni film s sten cilindra. Bolj je trmast oljni film, boljša je mazalna sposobnost. Seveda v eksploziji potem zgori, ker ga od spodnje batne točke bencinska mešanica stopi. Tako pač jaz to vidim. Za LeClerckovo olje pa nemški forum Honda zelo priporoča njihovo sintetiko in to ne glede na ceno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov