Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
GooDieZ
Nov uporabnik

Kraj: tu pa tam

Napisal/-a GooDieZ Če jan 03, 2008 8:08 pm

No ne vem kolko je že komu kaj se posvetilo, samo v sloveniji tud imamo že nekaj uporabne web tehnologije.

Ta vzorec mi je vzel par minut, zdaj pa če se komu da detajlno mapo delat naj kar začne.

Zemljevid
Slika
Slika

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če jan 03, 2008 9:35 pm

@GooDieZ: zakaj bi se se enkrat pogrevala "juha" ce je ze enoloncnica skuhana
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 190#888190

uradna publikacija pa tudi prenese nekaj
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Sklepic
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sklepic Če jan 03, 2008 10:12 pm

Alonso je napisal/-a:
ludbe je napisal/-a:a kdo ve če je radar na avtocesti od grosuplja proti višnji gori, ko se začneš spuščat v dolino :roll: Dones zjutraj sm se pelov dam pa se mi je nekaj pobliskalo se mi zdi nwm točno :roll:

Danes sem se 2x peljal tam.....tisto bliskanje prihaja iz kamere nad avtocesto.

Mislim, da ni radar.

meni se usak dan pobliska tam hehe
tut jst sm na začetku mislu kwa je to za ena pizdarija sam ni nč kej tazga kot npr radar brez skrbi ;)

_Boštjan_
Nov uporabnik

Kraj: Križe

Napisal/-a _Boštjan_ Ne jan 06, 2008 10:25 pm

stacionarna radarja sta na avtocesti kranj podvin pred viaduktom čes Tržiško bistrico in sicer v obe smeri. predno se spuštis po klancih na viadukt.

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower Ne jan 06, 2008 10:36 pm

_Boštjan_ je napisal/-a:stacionarna radarja sta na avtocesti kranj podvin pred viaduktom čes Tržiško bistrico in sicer v obe smeri. predno se spuštis po klancih na viadukt.

Sam kje če ga iz smeri podtabora proti lj ni nikjer bil je (sam tudi ohišja ni več ker se je en not zaletu že neki časa nazaj) pa ga ni mislim saj js ga ne opazim pa sem non stop na tej relaciji. Je pa iz smeri kr proti jesenicam na omenjeni relaciji pred viaduktom pa še to ni zmeraj notri no skoraj nikoli.

_Boštjan_
Nov uporabnik

Kraj: Križe

Napisal/-a _Boštjan_ Po jan 07, 2008 10:02 am

ja kolega ja policaj pa prav da ga majo že naštimanga novega za postavitev.. saj tko je on reku. drugače bo pa prej na strani jesenice - kranj kakor pa na drugi ker nej bi bila ta bolj kritična. sej si sam vidu da na tistem ovinku veliko folka vn zleti..

Uporabniški avatar
crocar
Nov uporabnik

Napisal/-a crocar Po jan 21, 2008 3:30 am

Mene nekaj zanima včeri okoli 16:45 sm se pelal relacija zalog-center avtocesta in sem vozil enih 170 km/h k se mi je mudilo na delo! Prehitel sem ibizo ki mi je za tem blicala, pred njo je pa bil Kangoo sive barve 4x4 al pa tist podolgovat pa ni stal, samo ni bilo nobenega blica al kaj drugega zdej nevem je kdo kaj od vas opazil kej takšnega sumljivega? Aja pa če je bil radar koliko je zdaj kazen do te moje hitrosti?

Hvala

rini
Novinec

Napisal/-a rini Po jan 21, 2008 3:41 am

crocar je napisal/-a:relacija zalog-center avtocesta

Kaj si šel po obvoznici Zalog/Fužine skozi predor do Center/Vič? Ker med odcepom Zalog in odcep Bizovik/Center je samo 500 metrov.

Uporabniški avatar
crocar
Nov uporabnik

Napisal/-a crocar Po jan 21, 2008 5:59 pm

Tak kokr si napisal skozi predor do Center/Vič. Njega sem pa prehitel šele pri odcepu Rudnik/Ig!

Uporabniški avatar
crocar
Nov uporabnik

Napisal/-a crocar To jan 22, 2008 2:25 pm

PureTNT je napisal/-a:
crocar je napisal/-a:Mene nekaj zanima včeri okoli 16:45 sm se pelal relacija zalog-center avtocesta in sem vozil enih 170 km/h k se mi je mudilo na delo! Prehitel sem ibizo ki mi je za tem blicala, pred njo je pa bil Kangoo sive barve 4x4 al pa tist podolgovat pa ni stal, samo ni bilo nobenega blica al kaj drugega zdej nevem je kdo kaj od vas opazil kej takšnega sumljivega? Aja pa če je bil radar koliko je zdaj kazen do te moje hitrosti?

Hvala

Policija ima za namen izvajanja meritev hitrosti s stacionarnimi radarji štiri Renault Kangooje bele barve. Z radarji pri nas hitrosti ne morejo meriti iz premikajočih vozil.

Hvala na informacijah! Je pa zelo čudno izpadlo se mi je zdelo kot da je!

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM So feb 09, 2008 11:14 pm

jurci20 je napisal/-a:a kdo ve kaga bi to blo ko sem danes dobil lepe pozdrave iz mnz slikano septembra pod tunelom nad avtocesto po stari cesti pred ivancno gorico a se komu kej sanja kaga bi to blo al je stacionarni al ...

lp

Uf to so pa rabili cajta...

Uporabniški avatar
m_vidi
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a m_vidi So mar 01, 2008 6:55 pm

ni ravno stacionarni radar ... danes sem v novicah bral da bo s 1.3.2008 (ne vem koliko časa) po gorenjski meril radar - se pravi verjetno beli Kangoo ali pa kak karavan verjetno Opel Astra al kaj imajo.. sam sem obadva že "pobližje" spoznal :) ..na žalost!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So mar 01, 2008 9:11 pm

včer (al dons zutri) sem na 24ur.com bral, da samo 2 radarja delata, en pa kao pokvarjen.
Slika

krho
Novinec

Napisal/-a krho Po mar 03, 2008 8:17 am

Eden je menda na gorenjski avtocesti v smeri proti Jesenicam. Res nisem porajtal zjutraj.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov in iger - http://xcollect.sf.net

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Po mar 03, 2008 7:31 pm

Radar je že precej časa pri pumpi na Krtini. Zagotovo več kot en mesec.

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi Po mar 03, 2008 7:39 pm

Alonso je napisal/-a:Radar je že precej časa pri pumpi na Krtini. Zagotovo več kot en mesec.

tako je, drugi pa je v smeri MB-CE za tuneli pred Dramljami ;)

Uporabniški avatar
Gotty
Nov uporabnik

Kraj: Tezno

Napisal/-a Gotty Po mar 03, 2008 8:17 pm

http://www.promet.si/ tu je en naslov nisem pogledo če je že kdo prilepo gor, na tej strani najdete vse kar se tiče naših cest

Uporabniški avatar
Somebody_new
Novinec

Napisal/-a Somebody_new Po mar 03, 2008 8:28 pm

Gotty je napisal/-a:http://www.promet.si/ tu je en naslov nisem pogledo če je že kdo prilepo gor, na tej strani najdete vse kar se tiče naših cest

Ja to je v redu stran (pioročajo o zastojih, nesrečah, delu na cesti, čakalnih dobah na mejnih prehodih itd.) ampak o radarjih pa tukaj 100% ne boš nikoli slišal!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov