Alonso je napisal/-a:ludbe je napisal/-a:a kdo ve če je radar na avtocesti od grosuplja proti višnji gori, ko se začneš spuščat v dolinoDones zjutraj sm se pelov dam pa se mi je nekaj pobliskalo se mi zdi nwm točno
Danes sem se 2x peljal tam.....tisto bliskanje prihaja iz kamere nad avtocesto.
Mislim, da ni radar.
_Boštjan_ je napisal/-a:stacionarna radarja sta na avtocesti kranj podvin pred viaduktom čes Tržiško bistrico in sicer v obe smeri. predno se spuštis po klancih na viadukt.
PureTNT je napisal/-a:crocar je napisal/-a:Mene nekaj zanima včeri okoli 16:45 sm se pelal relacija zalog-center avtocesta in sem vozil enih 170 km/h k se mi je mudilo na delo! Prehitel sem ibizo ki mi je za tem blicala, pred njo je pa bil Kangoo sive barve 4x4 al pa tist podolgovat pa ni stal, samo ni bilo nobenega blica al kaj drugega zdej nevem je kdo kaj od vas opazil kej takšnega sumljivega? Aja pa če je bil radar koliko je zdaj kazen do te moje hitrosti?
Hvala
Policija ima za namen izvajanja meritev hitrosti s stacionarnimi radarji štiri Renault Kangooje bele barve. Z radarji pri nas hitrosti ne morejo meriti iz premikajočih vozil.
Gotty je napisal/-a:http://www.promet.si/ tu je en naslov nisem pogledo če je že kdo prilepo gor, na tej strani najdete vse kar se tiče naših cest
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov