Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jul 24, 2007 2:57 pm

Sh3bO je napisal/-a:Ne se sekirat zaradi tega kar pišejo novinarji. Moja nesreča je tudi bila po vseh časopisih in raznih TXTjih in 24ur in ne vem kje še vse. Pa v vsakem je malo drugače pisalo... :roll:

Sori ker sem firbec, ampak bi mi mogoce na kratko napisal preko PM kaj se je zgodilo ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Sr jul 25, 2007 10:28 pm

Slika

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Če jul 26, 2007 6:53 am

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Če jul 26, 2007 7:13 am

moje sožalje blindek.

glede nesreče v močni pa omg! kolone so bile baje do ptuja celo :shock: :shock:

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Če jul 26, 2007 10:24 am

DaDek je napisal/-a:moje sožalje blindek.

Glede na to da cesta poteka med Mariborom in Lenartom ti težko verjamem da so bile do Ptuja kolone...

Punca je bila iz Voličine.
Rip.
Slika

mare_
Nov uporabnik

Napisal/-a mare_ Če jul 26, 2007 3:06 pm

Avtocesta lj - nm, v smeri proti nm, kakšno uro nazaj; v smeri proti vožnji je na levem pasu stal golf (vsaj zdi se mi, da je bil golf, no) s popolnoma razbitim sprednjim koncem in precejšnjo luknjo v ograji ob cesti. Zraven sta stala stric in teta, očitno sta bila bolj ali manj v redu, hvalabogu. Ve kdo, kaj se je zgodilo?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 26, 2007 3:33 pm

AndrejD je napisal/-a:

Glede na to da cesta poteka med Mariborom in Lenartom ti težko verjamem da so bile do Ptuja kolone...

Rip.

Sej pa se po tej cesti tudi da do Ptuja prit. V Lenartu na edinem semaforu desno :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Če jul 26, 2007 6:42 pm

Courage™ je napisal/-a:
AndrejD je napisal/-a:

Rip.

Sej pa se po tej cesti tudi da do Ptuja prit. V Lenartu na edinem semaforu desno :)

Glede na to da sem Lenarčan bom pa ja vedel kam se da prit ;)
Slika

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga Če jul 26, 2007 9:36 pm

res je velk teh nesrec :? :cry: ...tak k je Tico reku, da je tisti mladenic umr, k se je un deda u njih zaletu, moj dober kolega, skup trenirala rokomet 3 leta, pol se pa tak tragicno konca :cry: :cry:

btw....pred casom so se menli s kolegi, da bi prisel spet mal u SG nas pogledat :cry: ....

R.I.P.

BojanI
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BojanI Pe jul 27, 2007 8:42 am

BojanI je napisal/-a:http://novice.siol.net/default.aspx?site_id=1&page_id=31&article_id=13107041209014020&cid=102&pgn=1

Po pričevanju očividcev s kraja nesreče in neuradnih izjav policije je dečko v mercedesu zapustil lokal Zajček, po par sto metrih presegel hitrost 100km /h na cesti kjer je omejitev 50 km/h in na prehodu za pešče podrl kolesarko.

Naj ne omenjam, da praktično dnevno policijo obveščamo o nemogočih razmerah na tej cesti, da smo jim pred letom poslali dopis s podpisi stanovalcev o kritičnem in nevzdržnem stanju, vendar se do danes ni zgodilo nič.

Pravzaprav se je, nova smrtna žrtev, na tej cesti že tretja (3) v zadnjih par letih.

lp,Bojan

P.s. Skoraj sem pozabil povedat, da je dečko ob 5h popoldne tudi napihal !

Zopet na cesti Jurčkova-Hladnikova v Ljubljani !

Tokratna že druga letošnja nesreča z smrtnim izidom ( beri 2 ). Koliko še, preden bo
policija in odgovorni kaj ukrenila ?

http://novice.siol.net/default.aspx?sit ... =102&pgn=2

lp,Bojan

Uporabniški avatar
[-MaFia-]
Nov uporabnik

ija

Napisal/-a [-MaFia-] Pe jul 27, 2007 7:33 pm

Živjo, v sredo sem mel prometno na srečo, vendar je povzročitelj nesreče pobegnil.
Kratek opis: Na regionalni cesti Šentvid pri Stični - Ivančna Gorica, sta tovarnjak (modre barve(tak ki ponavadi naklada pesek,.reg. ni noben vidu) za njim pa še VW Caddy (reg. neznana) prehitevala bager v nepreglednem ovinku in polno linijo, no in jst sm glih takrat pripelju nasproti in sm se za las nekako umaknil obema (verjetno bi bil pašteta če bi se v tovarnajk čelno zaletu) samo me je pri reševanju situacije zaneslo na drugo stran ceste, in naj bi se preobračal innevem kaj use uglavvnem avto je pristal na boku (tako so mi povedali očividci.. ker se tega nespomnem) ... zdaj problem je pa.. da sta tovarnjak in caddy ušla , noben ni gledu reg.št.. ker jih nism niti oplazil jih je povsej verjetnosti težko izslediti.. kaj mi svetujete? Vem da bom sedel cel dan zraven ceste in zapisoval use modre tovarnjake .. ma da ga iztožm do konca življenja mamu mu.. (a obstaja civilna tožba al pa kj takega?)

Uporabniški avatar
DaDDo
Novinec

Kraj: Mala Nedelja Maribor

Napisal/-a DaDDo So jul 28, 2007 4:11 pm

Včeraj se peljema s kolegom ob 4.00 s Ptuja in pri Juršincih nesreča s smrtnim izidom. Ko vidiš v živo mrtvaško vozilo pa nesrečo se kr zamisliš.

Avta sta trčila skoraj čelno. Povzročitelja je na slabi cesti verjetno zaradi hitrosti in vinjenost odneslo na nasprotni pas, kjer je s Toyoto Rav4 s ceste porinil kadeta karavana, katerega voznik je umrl.

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 102682.php

Pa ta ovinek bi res lahko že enkrat za vselej popravli, ker je katastrofalen :x
Slika

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 So jul 28, 2007 4:41 pm

nic nebi pomagalo, ker bi pijanca lahko tudi na ravnem zaneslo :?
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek So jul 28, 2007 4:56 pm

Courage™ je napisal/-a:
AndrejD je napisal/-a:

Rip.

ne bile so kolone od LOKE pa skozi maribor (tezno) hitro cesto, pesnica - rondo - parnica do močne. 100%.

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek So jul 28, 2007 7:15 pm

jaz sem se danes vozil od ptuja do maribora in je bila kolona cel čas. Mislim da so vsi šli na prehod do hrvaške in je to blo dokonca dol.

Neverjetno je to vse skup

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So jul 28, 2007 7:17 pm

kot "zanimivost" lahko v tem trenutku spremljate nalet (Jurovci - Gruškovje)
http://www.ceste.si/docs/camstanosina.htm
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
triangle
Nov uporabnik

Napisal/-a triangle Ne jul 29, 2007 8:35 am

Kmalu ostreje nad divjake na cesti
Kazni za manjše prekrške bodo nižje

Slovenija, 25. julij 2007 10:06
Ljubljana - RTV SLO

Ministrstvo za promet pripravlja spremembe zakona o varnosti v cestnem prometu, ki bodo zvišale kazni za hude prometne prekrške.

Generalni direktor direktorata za promet Ljubo Zajc je povedal, da bodo predlagane kazni višje za tiste prekrške, ki so tesno povezani s prometnimi nesrečami. Tako bodo kazni strožje za voznike pod vplivom alkohola in za tiste, ki bodo bistveno prekoračili hitrostne omejitve. Tisti, ki bodo vozili več kot 30 kilometrov na uro več od najvišje dovoljene hitrosti, bodo poleg kazenskih točk kaznovani z globo v višini 1.000 evrov.
Kazni za manjše prekrške bodo nižje za med 25 in 50 odstotki. Nižje bodo kazni za prekrške, ki niso tesno povezani s prometnimi nesrečami, na primer, ko doma pozabite vozniško dovoljenje ali če za kakšen dan pozabite podaljšati prometno dovoljenje, navaja Zajc.

Kljub temu revolucionarnih sprememb samo s spremembami zakonodaje ne gre pričakovati, poudarja Zajc in dodaja, da ima kazen učinek le, če je dovolj visoka, če je nazdor policije ustrezen in če je kazen čim hitreje izterjana.

Izrazito slabo stanje naj bi bilo v severovzhodnem delu Slovenije, pa tudi na območju Novega mesta in Krškega. Na območjih Ljubljane, Postojne, Kopra in Nove Gorice je varnost še sprejemljiva, trdi vodja direktorata za promet.

Spremembe naj bi šle v vladni postopek še julija, medtem ko naj bi poslanci o njih razpravljali jeseni.
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jul 29, 2007 9:19 am

tole je blo že v eni drugi temi napisano
Slika

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Ne jul 29, 2007 11:39 am