Vsekakor je lahko vzrokov več in jih sam spoštujem. Menim pa, da nima potem pravice za sabo puščat enega divjaka, ki bi se rad tam vozil svojih normalni 70. Je res? Tale laguna je bil živ primer in sem mnenja, da ona je pa mislila, da je sama na cesti. Saj ni konj s plašnicami
edit: EX-B - and we have a winner. Celo eden z izpitom na a.com, če se malo pošalim. To je bil point ja, ampak je bil tisti znak 40 kamen spotike pa še marsikaj mogoče. Ma o tem ne bomo

Ufff, koliko je takih, ki mi potegnejo. Pa kaj jim hočem. Zadnjič je eden imel srečo, da sem izgubil 2 in 4 prestavo

, če ne bi ga vozil še kaki kilometer ali tri, okoli ovinka z 30. Očitno je treba enim pokazat kaj delajo, ker se tega ne zavejo. Zato vedno prehitevam odločno in z zaletom, pa čeprav nimam le dizelskih 68km, ravno zaradi takih cepcev. Včeraj imel primer, pa sej se ga bojim dat tukaj gor, ker bo spet en kup smrkavcev brez izpita brihtnih. Lepo dohitevaš avomobil. Bliža se ravninca in si rečem, to bo za šalo, še dodatno gasa ne bom rabil. Ampak vseeno naredim odločno in seveda ni bilo tako z lahkoto mimo. In kaj mu češ. Nič. Za vsako ritjo rase palca. Samo srčno upam, da ne bojo v igri nedolžni ljudje, ampak da se bo 1x sam zalimal v en šlepar.