cc09 je napisal/-a:Sikat si začel prvi ti. Ne vem zakaj se gospodu ne bi smelo nič nazaj rečt. Nikoli nisem nikjer nobenemu napisal bebo. Take stvari pišeš v tej temi samo ti. Tudi meni si. Zdaj pa jokaš. Smešno.
To kater avto s katerim sistemom imam jaz je ful nepovezano s tem kaj je in kaj ni res. Ko bo to pomembno za karkoli, bom napisal. Morda sem celo že, se ne spomnem. Zdaj pa to res ni pomembno.
sem ..pa ne direktno z besedami ... a bila je le reakcija na tisto tvoje da ne znam brati... ja jokam..od smeha ... pa smilim se tudi sam sebi , ker ti ne morem nič zameriti..
si napisal...1.8 ..pa verjetno je opel... ker si pisal nekaj o nastavljanju ventilov...
pa oprosti , ker sem te to vprašal ...nisem vedel , da mora biti tako varovana skrivnost ...ne bom več - obljubim ...
da pa ne bom čisto off topic : in kako si kaj zadovoljen s prins napravo ? te kaj heca in ali ji kaj zameriš? se ti zdi valve care tehnološko bolj napreden od drugih naprav za dodatno "mazanje" ventilov ali je na isti stopnji kot drugi?
pa srečno in poceni vožnj! lp