PureTNT je napisal/-a:Na hitri cesti H4 v smeri proti LJ je danes v bližini Vipave (nekaj km pred koncem H4) v odstavni niši bil parkiran bel Clio z Multanovo v prtljažniku.
jurci20 je napisal/-a:a kdo pozna še kake avte z to multanovo notri, bele kangoje ni problem ločit baje da jih je kar nekaj novih ( rdeča octavia, mercedes e bel karavan, opel astra? ) , po novem baje sploh ne ustavljajo več sam še slikajo in pokasirajo konec meseca ??? demokracija
_primy_ je napisal/-a:se mi ne da brat 26 strani tako da če je ze omenjeno da se polcaji skrivajo tudi v črni octavii tanovi caravan in pa črni, rdeči, ter sivi fabii isto nove ... se opravičujem
roberto-82 je napisal/-a:Verbatim je napisal/-a:To tudi mene zanima. Po moje je mišljeno na avtocestnih gradbiščih.
Očitno pa naša država še vedno raje nepotrebno zapravlja denar za merilnike hitrosti na avtocestah, namesto da bi se lotili varnosti na glavnih in regionalnih cestah.
se strinjam
kolesar je napisal/-a:roberto-82 je napisal/-a:Verbatim je napisal/-a:To tudi mene zanima. Po moje je mišljeno na avtocestnih gradbiščih.
Očitno pa naša država še vedno raje nepotrebno zapravlja denar za merilnike hitrosti na avtocestah, namesto da bi se lotili varnosti na glavnih in regionalnih cestah.
se strinjam
bi se dalo debatirati koliko se vozijo mimo gradbišč...
tukaj se je lani zgodilo kar nekaj nesreč s smrtnimi izidi!
Rain je napisal/-a:Dons me je stacionarni radar sliku (se je pobliskalo, dvakrat, najprej enmu k je uletu mim mene ene 140, pol pa se men) na relaciji logatec-vrhnika, pelju sm pa cca110. Kk je to mogoce? Sm mislu da je tam 130Kdo zna povedat kolk je tam omejitev?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov