Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Po mar 03, 2008 9:03 pm

hitra cesta sempeter pri gorici - ajdovscina ; z nove gorice v ajdovscino je pred tunelom stacionarni radar, za nazaj je pa na koncu petrolove bencinske crpalke.

lp

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po mar 03, 2008 9:07 pm

bo se enkrat treba prilepit doloceno brusuro kjer so tudi vizualno prikazane lokacije
e-brušura pazi radar!

vendar je ze na tej strani postavljeno vprasanje... koliko jih resnicno se deluje in koliko jih je na servisu
http://24ur.com/naslovnica/novice/slove ... 118723.php
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

jurci20
Nov uporabnik

Napisal/-a jurci20 So apr 05, 2008 10:17 am

PureTNT je napisal/-a:Na hitri cesti H4 v smeri proti LJ je danes v bližini Vipave (nekaj km pred koncem H4) v odstavni niši bil parkiran bel Clio z Multanovo v prtljažniku.

a kdo pozna še kake avte z to multanovo notri, bele kangoje ni problem ločit baje da jih je kar nekaj novih ( rdeča octavia, mercedes e bel karavan, opel astra? ) , po novem baje sploh ne ustavljajo več sam še slikajo in pokasirajo konec meseca ??? demokracija :)

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar So apr 05, 2008 11:58 am

ford focus karavan...

neki me zanima a je dobu že kdo iz trojanskih predorov kazn?

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Če apr 10, 2008 7:10 pm

dars kupuje...
Sistem stacionarne meritve hitrosti pred postavljeno cestno zaporo
http://www.dars.si/JN/pdf/1/60/Razpisna%20dokumentacija%20-%20radarji.pdf

Uporabniški avatar
Enthusiast
Novinec

Kraj: all araund

Napisal/-a Enthusiast Če apr 17, 2008 4:48 pm

kakšna cestna zapora je mišljena, kot delo na cesti ali kaj?
- ASOT -

Verbatim
Nov uporabnik

Napisal/-a Verbatim Po apr 21, 2008 4:09 pm

To tudi mene zanima. Po moje je mišljeno na avtocestnih gradbiščih.

Očitno pa naša država še vedno raje nepotrebno zapravlja denar za merilnike hitrosti na avtocestah, namesto da bi se lotili varnosti na glavnih in regionalnih cestah.

Verbatim
Nov uporabnik

Napisal/-a Verbatim Po apr 21, 2008 4:15 pm

jurci20 je napisal/-a:a kdo pozna še kake avte z to multanovo notri, bele kangoje ni problem ločit baje da jih je kar nekaj novih ( rdeča octavia, mercedes e bel karavan, opel astra? ) , po novem baje sploh ne ustavljajo več sam še slikajo in pokasirajo konec meseca ??? demokracija :)

Zamazano beli stari model VW Polo karavan na območju ptujske policijske uprave.

_primy_
Novinec

Napisal/-a _primy_ So apr 26, 2008 5:32 pm

se mi ne da brat 26 strani tako da če je ze omenjeno da se polcaji skrivajo tudi v črni octavii tanovi caravan in pa črni, rdeči, ter sivi fabii isto nove ... se opravičujem ;)

_Matej_
Nov uporabnik

Napisal/-a _Matej_ So apr 26, 2008 8:31 pm

Mogoče bi bilo pametno opozoriti na možne radarske zasede. Kadar je na odstavnem pasu postavljena prikolica s tablo za cestno delo čez 1 km in omejitvijo ki bo veljala, potem bodite pri drugi taki prikolici z opozorilno tablo zelo previdni. Prejšnji teden je bilo tam neki na stojalu temne barve in zraven policijsko vozilo (relacija lj - cestnina lj zahod). Cestnih del oz strojev, delavcev ni bilo. Če je bil radar ali ne žal ne morem potrdit, ker sem pelal v drugi smeri.

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli So apr 26, 2008 9:27 pm

_primy_ je napisal/-a:se mi ne da brat 26 strani tako da če je ze omenjeno da se polcaji skrivajo tudi v črni octavii tanovi caravan in pa črni, rdeči, ter sivi fabii isto nove ... se opravičujem ;)

Nekaj vozil je od Specializirane enote za nadzor državne meje, nekaj od Policijskih postaj za izravnalne ukrepe, nekaj pa od kriminalistov ;)

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Po apr 28, 2008 10:34 am

Verbatim je napisal/-a:To tudi mene zanima. Po moje je mišljeno na avtocestnih gradbiščih.

Očitno pa naša država še vedno raje nepotrebno zapravlja denar za merilnike hitrosti na avtocestah, namesto da bi se lotili varnosti na glavnih in regionalnih cestah.

se strinjam

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Po apr 28, 2008 11:09 am

roberto-82 je napisal/-a:
Verbatim je napisal/-a:To tudi mene zanima. Po moje je mišljeno na avtocestnih gradbiščih.

se strinjam

bi se dalo debatirati koliko se vozijo mimo gradbišč...
tukaj se je lani zgodilo kar nekaj nesreč s smrtnimi izidi!

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Po apr 28, 2008 11:43 am

če bi se pa res vsi potrudli in sodelovali pri tem projektu,bi pa lahko kaj bilo iz tega
100% podpiram to idejo

Uporabniški avatar
bzzero
Novinec

Napisal/-a bzzero Po maj 05, 2008 9:24 am

kolesar je napisal/-a:
roberto-82 je napisal/-a:

se strinjam

bi se dalo debatirati koliko se vozijo mimo gradbišč...
tukaj se je lani zgodilo kar nekaj nesreč s smrtnimi izidi!

Jep... če bi za en teden postavili radar na katerega od gradbišč na slo ac, bi se priliv v državni proračun moooočno povečal. Teh omejitev se pa res nihče ne drži.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So maj 10, 2008 8:48 pm

a je mogoče danes bil stacionarni radar pri lopati v celju? kdo mogoče ve? sem se skoz iz šentruperta do celja peljal 140 do 150 in šele ko sem šel dol iz avtoceste sem se spomnil, da je lahko bil radar tam :? pač budala jaz :?

Uporabniški avatar
Wini
Novinec

Kraj: Savinjska

Napisal/-a Wini So maj 10, 2008 8:54 pm

Jz ko sm se domu peljal, sem poslušal in so rekli da je bil radar na lopati v kišti. Po tistem,
ko sva se srečala, je še ziher bil tam.
Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja.
Slika

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain So maj 10, 2008 10:23 pm

Dons me je stacionarni radar sliku (se je pobliskalo, dvakrat, najprej enmu k je uletu mim mene ene 140, pol pa se men) na relaciji logatec-vrhnika, pelju sm pa cca110. Kk je to mogoce? Sm mislu da je tam 130 :? Kdo zna povedat kolk je tam omejitev?
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So maj 10, 2008 10:30 pm

Rain je napisal/-a:Dons me je stacionarni radar sliku (se je pobliskalo, dvakrat, najprej enmu k je uletu mim mene ene 140, pol pa se men) na relaciji logatec-vrhnika, pelju sm pa cca110. Kk je to mogoce? Sm mislu da je tam 130 :? Kdo zna povedat kolk je tam omejitev?

ob kokih se ti je to naredilo? ker menda je bil ob 18.45 na lopati v celju. no saj čist možno, da sta ta dva, ki jih imajo bila glih na teh dveh lokacijah. in kako se to pobliska? ker jaz nisem čisto nič posebnega opazil, da bi se kaj ful pobliskalo.

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain So maj 10, 2008 10:51 pm

okrog 15:30.

sj se ni ful,sam tko glih gledu v skatlo, se je posvetlo pac... enkrat k je un avto k me je prehtevu mim padu, enkrat pa k sm js mim zapelu....

zdj pa nevem... :? men je zgledala cist obicna AC, torej je 130....

upam pa da sm samo soncarico fasal pa se mi od tega bliska :lol:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov