chevy je napisal/-a:sejjaretun je napisal/-a:kaj ni tisti s hondo clan tega foruma?
Ja meni se tudi zdi ja (omenjen posnetek TDI vs VTI).
MANDZO? kok sem jz razumu je on OK, una2 v corradotu pa mrtva?
Še posebej kdaj sem delal z 1.4 meganom izpit, prišel domov se vsedel v Calibro i gasa do daske
Stari kdaj sem se pripeljal z dvorišča pa dal gas sem mislil da mam raketo v riti!
sašo5 je napisal/-a:Hamdija je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:Vsi tisti, ki jih poznate...takozvani šibonja in muhca, seveda nista nič kriva. Vse je krivo sam ona dva ne. Cesta je zanič, pa policajev ni blo, pa fotr je kriv, pa srna je kriva, pa un iz iz italije ki je pred pol leta tam mimo pelal je kriv. Ona dva sta samo žrtve tega sistema. Men ni nič žal takih ljudi. Pa lahko poptv tole takoj pobriše zaradi mene. To ni nobena tragedija ampak izzivanje. In kar sta izzvala sta tudi dobila. Lahko izzivaš pri 30 na uro pa boš razbil pleh, al pa pri 130 na uro pa boš zvil še sebe in cel kup drugih. Tako da nehajte tukaj leporečit.
Komentar kopiran s s trani 24 ur.
Dober povedano, lahko dodam še samo, da sreča noben nedolžen ni naj......
17 letni Muharem Alagič je nedolžen pa nas je zapustil. Ne piš nekaj kar neveš kaj se dogaja. ne novinarji in ne policaji. Lp
nezavestno se je vsel z norcem v avto.....(abbe pravi, da na j bi celo vozil....
)
P.S ostalo zgoraj je prekopirano: piše vir.....
archy je napisal/-a:hamdija ti sam tih bod da nau arkada pela! še sam si bosanc večji od mene pa boli vas kujac kako bom jst pisou ..da švabski počnem pisat boli vas kujac! zato lp usm skupaj! archy z jesenic![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov