Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po jan 12, 2009 3:45 pm

chevy je napisal/-a:
sejjaretun je napisal/-a:kaj ni tisti s hondo clan tega foruma?

Ja meni se tudi zdi ja (omenjen posnetek TDI vs VTI).

MANDZO? kok sem jz razumu je on OK, una2 v corradotu pa mrtva?

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Po jan 12, 2009 4:24 pm

Kar se tiče komentarjev na 24ur, ne vem kaj jih pri takih novicah sploh dovoljujejo, k itak je zmeri isto...v 3/4 vidiš da ljudje ne premorejo niti mal človeškosti...vsi bi se sami pizdili in moralizirali, noben pa ne pomisl da mogoče to berejo tudi tisti ki so jim bili blizu!
Sj ne rečem, je bla traparija kar se je zgudl...ampak pokaž vsaj mal kulture pa ne napisat vsake misli ki ti pride na pamet! Mislm, sj ni čudno kok tragedij se dogaja zadnje čase, sj folk ratuje vse bolj utrgan...se prav vidi koliko je komu še do kakega drugega človeka, razen do samega sebe...in to se vidi tudi na cesti!

Potem pa še tisti blesavi novinarji z 24ur, ki pa res prav izzivajo kregarijo z brisanjem postov...
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po jan 12, 2009 4:25 pm

K sm tole novico prebral, sem kuj pomislil na besede enega člana z drugega foruma en dan prej:

Še posebej kdaj sem delal z 1.4 meganom izpit, prišel domov se vsedel v Calibro i gasa do daske

Stari kdaj sem se pripeljal z dvorišča pa dal gas sem mislil da mam raketo v riti!

In če ma (skor) vsak mulo tako razmišljanje oz. pamet, se potem sploh ne čudim takim novicam.

Je pa škoda, d more mularija zaradi takih bedarij umirat na cesti.
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Po jan 12, 2009 6:01 pm

no da se jaz napisem mal od te nesrece k sm glih z jesenic pa vem kje se je to zgodilo.
najprej bi izreku sozalje vsem svojcem umrlih!
tok od tega zj pa h "dejstvom"
cesta poteka na najboljhladnem delu jesenic.asfalt je zelo gladek,zravn tece reka.sm se prej mem pelau in je vs drevje ki je ob cesti v ivju (ledu).to ko vidis ti more bit takoj jasno da je led na cesti.tud un ovink tm je mal narobe nagnjen in tut ce je suha cesta te hitr odnese.
evo tok o okoliscinah.
ne obsojam nobenga niti nocem nobenga zalt ali kar kol AMPAK glede na to da je slo za dva domacina pa da sta cesto poznala potem res nista mela nc pameti v glavi ce sta sla tm dragat(glede na okolice ki sem jih zgoraj navedel)

mi je pa dons prislo na uho da nj bi vozu un fant ki je imel 17 let.seveda je to nepotrjeno.
Sem pa videl tega corradota dostikrat na jesenicah in moram povedat da ga NITI ENKRAT NISEM VIDEL DA BI VOZIL HITRO.....tko da....
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower Po jan 12, 2009 6:42 pm

Osebno poznam fanta iz coradota lahko rečem samo sožalje svojcem žalostno :cry: :cry:

marej
Novinec

Napisal/-a marej Po jan 12, 2009 6:49 pm

Jaz tudi poznam obadva.Huda nesreča.Sem bil glih na avtocesti na črpalki,ko so kar naenkrt prišli policaji ter gaslicli.Moje sožalje vsem znancem :cry: :cry:

Uporabniški avatar
Hamdija
Novinec

Napisal/-a Hamdija Po jan 12, 2009 9:11 pm

sašo5 je napisal/-a:
Hamdija je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:Vsi tisti, ki jih poznate...takozvani šibonja in muhca, seveda nista nič kriva. Vse je krivo sam ona dva ne. Cesta je zanič, pa policajev ni blo, pa fotr je kriv, pa srna je kriva, pa un iz iz italije ki je pred pol leta tam mimo pelal je kriv. Ona dva sta samo žrtve tega sistema. Men ni nič žal takih ljudi. Pa lahko poptv tole takoj pobriše zaradi mene. To ni nobena tragedija ampak izzivanje. In kar sta izzvala sta tudi dobila. Lahko izzivaš pri 30 na uro pa boš razbil pleh, al pa pri 130 na uro pa boš zvil še sebe in cel kup drugih. Tako da nehajte tukaj leporečit.

Komentar kopiran s s trani 24 ur.

Dober povedano, lahko dodam še samo, da sreča noben nedolžen ni naj......

17 letni Muharem Alagič je nedolžen pa nas je zapustil. Ne piš nekaj kar neveš kaj se dogaja. ne novinarji in ne policaji. Lp

ne :!: zavestno se je vsel z norcem v avto.....(abbe pravi, da na j bi celo vozil.... :roll: )

P.S ostalo zgoraj je prekopirano: piše vir.....

abbe pravi kar ni res .. in abbe je rekel da je slišal tko .. to ni res da je on vozil ..

zdej vas pa prosim da pustite otroka naj počivata v miru .. in neke neumnosti pisat .. ker nikoli neveš komu se to lahko zgodi .. zelo mi ju je žal .. saj sta mi bla zelo vredu fanta ..

Naj počivata v MIRU!
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire To jan 13, 2009 1:01 am

off.
prebral sem hamdija da je napisal da so se tekmovali a so se???
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
JanJ
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JanJ To jan 13, 2009 8:46 am

Fanta R.I.P.

Moje sožalje vsem, ki ste ga poznali. :?
LP Jan

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo To jan 13, 2009 8:57 am

ne privoščim nobenmu kej tazga,res,ampak eni so tako rizični s svojo vožnjo,da je bolje da se danes v drevo poči pa takoj ubije,kot da jutri v kako družino prileti pa še 4 nedolžne s sabo vzame. :idea:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Hamdija
Novinec

Napisal/-a Hamdija To jan 13, 2009 8:59 am

mire je napisal/-a:off.
prebral sem hamdija da je napisal da so se tekmovali a so se???

da .. naj bi dragala .. oz. tekmovala

archy: to je slovenski avtomobilistični forum

lp

Uporabniški avatar
TOMMY_ GT
Nov uporabnik

Kraj: jesenice (okolica)

Napisal/-a TOMMY_ GT To jan 13, 2009 11:55 am

usakmu se lahk to nardi oba sm pozov ne sicer tok dobr sam vem pa da je Šibonja furu full dobr pa vem da je mu že dolgoletne izkušnje k se je že pr 12. letih z avtm okol vozu... drgač pa morem reč da sta bla oba zlo vredu.
naj počivata u miru
KEIN TURBO KEIN SPASS

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To jan 13, 2009 1:05 pm

to, da nekdo VODI avto od 12. leta še ne pomeni da ga zna VOZIT!. volan obračat in gas pritiskat zna še opica pa to ne pomeni da zna vozit. ni vožnja samo gas, bremza in volan. ampak tega mulčki, ki "majo ful izkušenj ker vozijo od 12. leta" pač ne dojamejo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo To jan 13, 2009 2:05 pm

am kolker sem jst včera na 24ur gledo ko je kazalo avto so mi gume ble sumljive!? a je sploh mev zimske gor z vredo profila??
Slika

Uporabniški avatar
EMiR
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a EMiR To jan 13, 2009 4:40 pm

Komentar: Za mladostnika sta se zivljenji prehitro koncali, naj pocivata v miru!

Kaj storiti: Naj nam bo vsem, ki vcasih prevec stopimo na plin to sola in bomo vozili previdno, predvsem pa po predpisih. Lp
A8 4.2 Quattro

Uporabniški avatar
Hamdija
Novinec

Napisal/-a Hamdija To jan 13, 2009 4:50 pm

archy je napisal/-a:hamdija ti sam tih bod da nau arkada pela! še sam si bosanc večji od mene pa boli vas kujac kako bom jst pisou ..da švabski počnem pisat boli vas kujac! zato lp usm skupaj! archy z jesenic :twisted: :cry:

kaj bo pelo? .. malo se umiri! .. če si se reg. na forum da boš grozil in počel takšna sranja tu .. te prosim da ne prihajaš .. (čeprov je to moderatorjevo delo) ..

Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To jan 13, 2009 4:59 pm

pustite fanta, da počiva v miru...

off:
grožnje se ne bodo tolerirale na a.com :!:

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower To jan 13, 2009 5:48 pm

Adis lepo te prosim če imaš možnost da brišeš komentarje potem tole nakladanje briši.
Ne bodite vsi pametni tukaj še enkrat vzdržite se kakršnih koli komentarjev, ki niso primerni. Pustite preminule fante naj počivajo v miru. Konec.

Uporabniški avatar
Hamdija
Novinec

Napisal/-a Hamdija To jan 13, 2009 6:52 pm

se pridružujem s cliopower ..

Naj počivata v MIRU! ..

Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka To jan 13, 2009 7:09 pm

@hamdija, @cliopower uporabita modro tipko, preverjeno deluje :)

ONTOPIC: Moje sozalje!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov