Sicer sem se zjutraj malo omehčal, ker so ponoči vsaj križišča spucali in pločnik vsaj na 1 strani ceste.

Ampak včeraj si pa moral na vsakem križišču stopiti v 20-30cm mešanice plundre in vode..
lancia hf je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:gofra je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:zaj je najlepše prehitevat počasneže ,ki ovirajo promet in ko si vzporedno z njimi zapelješ v "plundro" oz. sneg, ki se je na sredini ceste nabral in jim veselo zmečeš po celem avtu. Nato pa se smejiš ko si že pred njimi in ti blendajo![]()
![]()
Joj mozakar, tvezis take osnovnosolske, da je joj. Si ze slisal za pojem "Voznjo prilagoditi razmeram na cesti" ? Ampak je bolje izpast frajer, ko gres mimo kaksne "ovire" na cesti kajne? Kr zivcen postanem ob takih postih...
oprosti ampak da se pa moram par kilometrov peljat za b*****m ki se vozi 40 ali pa 30 km /h in nima toliko kulture se umaknit, če vidi da sem hitrejši pa to naredim z veseljem! Ker če ni človek zmožn normalno vozit po snegu naj raje doma ostane ali pa naj ima toliko kulture, da če naredi kolono, jo spusti naprej. sem sam potem dalje vozo 90 km/h,kakor tudi golf za mano,ki ga je namreč tudi prehitel! tak da nisem samo jaz tisti ki ga takšni vozniki najedajo.
Saj take voznike tudi jaz ne zastopim, ko je malo snežne brozge, in po večini samo moker asfalt pa se že pelje 30-40km/h, čeprav je omejitev 90km/h. Saj ne rečem da se mora ravno omejitev držati, samo poleti se bo pa na isti cesti in tudi mokrim asfaltom peljal pa 80-90km/h. Pač zgleda imajo nekateri že v "podstrešju" bolj tako urejeno, poleti se po mokri cesti pelje 90km/h pozimi pa 40km/h
kolesar je napisal/-a:priznam da majo težko delo, samo mislim da se jim malo preveč j**e za druge..
W|zz je napisal/-a:Problem pri tovornjakarjih je tudi v njihovih šefih. Vsi jih silijo da tudi v snegu pridejo čim dlje, potem pa pride do "ali voziš naprej ali pa gre služba". Ne ravno točno tako strogo, ampak nekaj v tem stilu
BBoss je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Problem pri tovornjakarjih je tudi v njihovih šefih. Vsi jih silijo da tudi v snegu pridejo čim dlje, potem pa pride do "ali voziš naprej ali pa gre služba". Ne ravno točno tako strogo, ampak nekaj v tem stilu
Sorry no ampak tole pa ne verjamem... a da bi lastnik reskiral 2k€ kazni in po možnosti še razbit kamion zaradi parih ur. A je res kateri lastnik tolk nor?
Mgajvr je napisal/-a:pač eni imajo določen čas da dostavijo robo. če zamudijo pa kazen dobijo( baje penale plačujejo) tko sem od enga šoferja slišu.... zato tut grejo na vse ali nič, mogoče mu pa rata zvozit.predvsem so to tujci.
BBoss je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Problem pri tovornjakarjih je tudi v njihovih šefih. Vsi jih silijo da tudi v snegu pridejo čim dlje, potem pa pride do "ali voziš naprej ali pa gre služba". Ne ravno točno tako strogo, ampak nekaj v tem stilu
Sorry no ampak tole pa ne verjamem... a da bi lastnik reskiral 2k€ kazni in po možnosti še razbit kamion zaradi parih ur. A je res kateri lastnik tolk nor?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov