Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So nov 28, 2009 6:39 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:@ =ZiAn=
ja,ker tisti ki te prehiteva,pa ti gre na tvoj pas meter pred avtom,ti ponavadi še par kamnov vrže po avtu. mi grejo na živce ko me prehitevajo ko se pelem 100 ali pa 110 izven naselja,pol pa me prehiti pa kar poka po avtu ko se je i**** peljal čisto pri levem robu pa je kamenje gor pobral,ali pa ga je enostavno kar iz asfalta fukno nazaj meni. me pa ponavadi ne prehiteva nihče,ker se peljem po omejitvi ali pa nad njo. tak da ne oviram prometa.

Torej ti raje izzivaš prometno nesrečo v kateri bo v najboljšem nekaj pokrivljene pločevine, v najslabšem primeru pa boš koga ubil, kot da imaš nekaj pikic po havbi?! Gotovo bo to precej ceneše kot barvanje havbe po 3, 4 letih? Nemorem verjeti.

Sploh pa ni bilo govora o tem, da se zapelje nazaj na svoj pas v trenutku ko si prehitel, zato sem tudi napisal "ob prvi primerni priložnosti". Zame ni primerno iti prehitevati pri 100km/h, če je 80m ravnine, da se potem skače kot norec v škarjice.

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne nov 29, 2009 9:39 am

=ZiAn= je napisal/-a:@baucek, narobe si razumel, ni problem v tem da ne bi prenesli, da se kdo vozi pred nami. Meni je vseeno kako kdo vozi vendar, če vozi počasneje kot bi si želel jaz, ga bom ob prvi primerni priložnosti prehitel brez, da bi se mu prej lepil na rit, besno blendal, trobil in nevem kaj še vse. Problem nastane, ko te tak človek namerno začne zapirati medtem, ko ga prehitevaš (zleze na sredino ceste, da ga ja ne prehitiš) in s tem ogroža tako sebe kot mene. V takšnih primerih pa je povsem utemeljena slaba volja in troblja! Prav tako sem že velikokrat opazil, da sem koga prehiteval, pa je ta potegnil (nasrečo imam zadosti močan avto, da se takšnim pacientom to ne izide). Takšne stvari pa so nevarne in povzročajo nesreče!

Resnično ne razumem ali je res tako težko peljati z isto hitrostjo na svojem pasu naprej, ko opazite da vas nekdo prehiteva?

Lp

Amen

Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne nov 29, 2009 11:47 am

=ZiAn= je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:@ =ZiAn=
ja,ker tisti ki te prehiteva,pa ti gre na tvoj pas meter pred avtom,ti ponavadi še par kamnov vrže po avtu. mi grejo na živce ko me prehitevajo ko se pelem 100 ali pa 110 izven naselja,pol pa me prehiti pa kar poka po avtu ko se je i**** peljal čisto pri levem robu pa je kamenje gor pobral,ali pa ga je enostavno kar iz asfalta fukno nazaj meni. me pa ponavadi ne prehiteva nihče,ker se peljem po omejitvi ali pa nad njo. tak da ne oviram prometa.

Torej ti raje izzivaš prometno nesrečo v kateri bo v najboljšem nekaj pokrivljene pločevine, v najslabšem primeru pa boš koga ubil, kot da imaš nekaj pikic po havbi?! Gotovo bo to precej ceneše kot barvanje havbe po 3, 4 letih? Nemorem verjeti.

Sploh pa ni bilo govora o tem, da se zapelje nazaj na svoj pas v trenutku ko si prehitel, zato sem tudi napisal "ob prvi primerni priložnosti". Zame ni primerno iti prehitevati pri 100km/h, če je 80m ravnine, da se potem skače kot norec v škarjice.

Lp

Najvrjetneje izziva usodo bolj tisti,ki me bo pri že itak 110km/h izven naselja,šel prehitevat. Če me prehiti ko se peljem pod omejitvijo me ne moti,ne pa pri 110 ali pa še pri več včasih.Te pa se mi nabije na rit,pol pa gre meter za avtom na levi pas pa meter pred avtom nazaj.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne nov 29, 2009 11:59 am

Patrik_A3 je napisal/-a:
Drocky je napisal/-a: Aja, če vam je pa škoda, da šoder meče po avtu, si pa za pozimi kupite še en avto.

Ali pa se ti normalno vozi,oz. po omejitvah. ;)
se kr s podobno hitrostjo vozima, tak da dvomim, da te bom kdaj prehiteval. Bolj sem to napisal zato, ker se je škoda sekirat in ogrožat zdravje zarad parih pikic. Sem se tega navadil od kar se redno vozim za kiperji in mimo kamnoloma :lol: Edino risi me še razp*zdijo
LP Rok
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov