Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu So feb 13, 2010 11:43 pm

mišek je napisal/-a:Aj, jaj, jaj, kake pokate tule no :roll:

@nebivedu za tebe bi pa že bil čas, da ta svoj strašen talent in Ferozo pokažeš širnemu svetu na kaki konkretni preizkušnji.
Res, ko je tale sneg se ti čisto s...la. Ti bi rad tolko snega, da bi ti še bajto potlačilo.
Po eni strani pišeš, da se poleti voziš za šleperji, ker šparaš bencin. V dežju bentiš, ker se ti vrivajo in ti skrajšujejo varnostno razdaljo, zdaj v snegu pa praviš, da se da čist normalno po omejitvah vozit.
Seveda se da, če je kolikor toliko cesta; bi te pa drugo vprašal - se ti zdi logično, poleti pri 30 stopinjah se pelješ 90 km/h, ko pa je sneg pa isto ;) Da se, samo poleti boš s tistimi kramparcami počakal v 50 metrih, kdaj boš pa počakal v snegu? Kaj boš naredil, kot ti iza ovinka pride avtobus, kaj boš naredil, ko boš naenkrat zagledal starega ateka v črnih cunjah - ponoči, nasproti pa drug avto, kaj boš naredil, ko ti preko ceste prileti trop srn...??
Pa ne zdaj rečt, da imaš spredaj itak železne štange in se nič ne pozna, če se zabiješ v avtobus.

Ni ravno res, samo kadar pada sneg vozim hitreje. V soboto, ko je padal sneg, me je na avtocesti proti mariboru prehitela samo ena frontera, ampak tist ga je moral žgat ene 150 do 160, ker sem jaz vozil po omejitvi (130km/h), na voznem pasu pa so vozili 40km/h po nespluženem voznem pasu (na to kje bilo treba zabremzat, da sem se umaknil hitrejšemu).

Kako se bom ustavil? Lepo, zabremzaš in se ustaviš (no, če so srne ne bremzaš takoj, ampak potem, da jih naložiš v prtljažnik). Seveda pa moraš imeti pravo varnosto razdaljo, da se imaš možnost ustaviti, zato me še vedno moti, da se ljudje urivajo pred mene, ko si puščam varnostno razdaljo, da se bom lahko ustavil.

Aja, pa feroze ni več že nekaj časa.

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Ne feb 14, 2010 11:39 am

nebivedu je napisal/-a:Aja, pa feroze ni več že nekaj časa.

Ni več, kaj pa imaš zdaj za en stroj?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Ne feb 14, 2010 5:16 pm

mišek je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Aja, pa feroze ni več že nekaj časa.

Ni več, kaj pa imaš zdaj za en stroj?

toyota LC

umilave1
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a umilave1 Po mar 08, 2010 8:44 pm

http://www.rtvslo.si/okolje/razglasitev ... rja/225233

Še bo snega, bo pa tudi zelo močna burja :!:
in spet bo Vipavska dolina odrezana od sveta :roll:

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Po mar 08, 2010 9:04 pm

Po letošnji zimi mi naj kdo samo poizkusi omeniti neko globalno segrevanje!! :evil:

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Po mar 08, 2010 9:12 pm

Res se ze grdo vlece ta svinjski mraz, ta zima se mi zdi neskoncna... :D

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Po mar 08, 2010 9:21 pm

Ahhh še kr neki časa bojo zimske gume mogle bit na avtu
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po mar 08, 2010 9:27 pm

cruiser1 je napisal/-a:Po letošnji zimi mi naj kdo samo poizkusi omeniti neko globalno segrevanje!! :evil:

A nis slišal enkrat izjave po radio.....da se strokovnjaki bojijo ( al so odkrili al nekaj takega) ,da so senzorje namestili preblizu stanovanjskih objektov in so podatki o segrevanju napačani....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Po mar 08, 2010 9:46 pm

lisko je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:Po letošnji zimi mi naj kdo samo poizkusi omeniti neko globalno segrevanje!! :evil:

A nis slišal enkrat izjave po radio.....da se strokovnjaki bojijo ( al so odkrili al nekaj takega) ,da so senzorje namestili preblizu stanovanjskih objektov in so podatki o segrevanju napačani....

:D ha,ha! To pa še nisem slišal! Sicer pa jaz že od vsega začetka trdim, da pretiravajo.

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 Po mar 08, 2010 9:49 pm

blizje smo novi ledeni dobi :roll: Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po mar 08, 2010 9:51 pm

lisko je napisal/-a:

Ne da so jih dali blizu stanovanjskim objektom, ampak blizu naprav ki grejejo. Recimo zraven toplarne, zraven letališča, kjer avioni mimo letijo (topel izpuh) in podobne kraje.

Uglavnem global warming je ena velika natega in načrtna kraja denarja ljudem. Sej je nasa dokazala, da se zemlja od leta 1983 (ko je bila tudi povprečna temperatura najvišja) ohlaja in da vse govoričenje o global warmingu ni drugega nakladanje in delanje panike med ovcami, ki ne znajo razmišljat same.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po mar 08, 2010 9:55 pm

Heh meni je pa čisto super tale zima :twisted: Samo bi bil še bolj navdušen, če bi snežilo čez vikend, ker delam še ta teden peš na terenu...to bo muka jutri in v sredo :x

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po mar 08, 2010 11:30 pm

ko bodo pa najnižje zimske temperature okol 0°C (in ne -20, kot se je tudi zadnje čase kazalo), bom pa verjel v globalno segrevanje, prej pa definitivno ne. Povp. zimska temperatura je stopinjo višje, pa že najedajo s tem globalnim segrevanjem (kot da bi vse zime mogle bit do pike natančno hladne).
Slika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po mar 08, 2010 11:40 pm

Dravska dolina (štajerski del) sneži na pune dobre dva tri cente snega....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh To mar 09, 2010 8:09 am

nebivedu je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:

Ne da so jih dali blizu stanovanjskim objektom, ampak blizu naprav ki grejejo. Recimo zraven toplarne, zraven letališča, kjer avioni mimo letijo (topel izpuh) in podobne kraje.

Z merjenjem kvalitete zraka v mestih je enako. Nekaj mesecev nazaj so zganjali paniko, češ da je kvaliteta zraka v MB in LJ ena izmed najslabših v Evropi. Seveda - če so pa v MB tisto merilno hišico (še lepo poslikano in opisano kaj le-ta je) postavili zraven glavne prometne 4 pasovne vpadnice, nasproti TC City in Ambulante. :jao: :___o
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Sebekclio
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Sebekclio To mar 09, 2010 9:11 am

sneg :D maribor sneži sneg se že oprijema cestišča :D drugače pa tak 3cm je že napadlo :D

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big To mar 09, 2010 9:14 am

Sebekclio je napisal/-a:sneg :D maribor sneži sneg se že oprijema cestišča :D drugače pa tak 3cm je že napadlo :D

x2, lj :jao:

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To mar 09, 2010 9:30 am

Slika
Otočec - Novo mesto.

Ga je že kr neki.. pa še dobro ga nese.

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši To mar 09, 2010 9:54 am

na štajerskem rahlo sneži, tak da zgleda da še zime ni konec :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov