Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Na AC/HC s 3 pasovi v eno smer morajo vozila voziti po skrajnem desnem pasu, ki ni zaseden. 150 €

Vem za ta člen in se ga držim
158
59%
Vem za ta člen, a se ga praktično ne držim
18
7%
Prvič slišim
52
20%
Vedno vozim po prehitevalnem pasu
9
3%
Pravila me ne zanimajo, vozim po občutku in brez oviranja drugih
29
11%

Skupaj glasov : 266

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Re: Cepci na cesti

Napisal/-a Jerch_ Pe dec 24, 2010 8:22 pm

W|zz je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:
lil indian je napisal/-a: ampak čaki mal, zdi se mi pa smešno, da bi se enmu norcu mogl vsi prilagajat, odmikat in bit kulturni do njega, on pa dela kar mu paše, ogroža ostale, se obnaša skrajno nekulturno in na splošno ne upošteva NOBENGA, vsakga, ki se mu drzne pojavit pred njim in se pelat, bog ne daj, 70 tam kjer je omejitev 90, bi pa najrajš skalpiral. Kje je tle logika?

A misliš, da ljudi s tako miselnostjo ni? Še v tej temi se najdejo, sicer se mal zakamuflirajo, ampak so pa vseen precej očitni.

Seveda so, sam takih v tej temi nihče ne opravičuje. :

Sramota je, da nekdo javno prizna, da se ne misli umikati osebkom, kateri so po njegovem osebnem mnenju nevarni in prehitri. Se kaznovati jih je treba cepce ane lil indian?
To bi bilo recimo enakovredno tej trditvi (ki je tako ostro nisem zasledil): ko dohitim tecnega meckaca, recimo po AC, ga prehitim po desni, magari po odstavnem, ce se ne odziva na trobljenje in blendanje. Ce po tem se utruja ga kaznujem s tem da pred njim zacnem voziti pocasi in mocno bremzam z rocno.

Uporabniški avatar
lil indian
Nov uporabnik

Napisal/-a lil indian Pe dec 24, 2010 8:24 pm

A ti slučajno impliciraš, da sm js rekla, da se ne mislim umikat? Mogoče za tebe nism dovolj jasno napisala, da js v vsakem primeru živčneža za sabo spustim naprej, ker se mi s takimi NE DA UBADAT. Misliš da mi je v interesu, da me en živcira odzadi? Ma srečna sm, sam da gre naprej, kaj šele, da bi ga zadrževala! Torej, če prej ni blo dovolj jasno napisano, ponavljam, posebi za tebe, ki se itak skoz celo temo kažeš kot človek, ki ma velike težave z razumevanjem tistga, kar ljudje napišejo. Goniš neki svoje, ko ti ljudje rečejo da podpri svoje trditve z argumenti, pa kr mutiš neki tretjega.
ho paura di cadere, ma voglia di volare ...

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Napisal/-a Jerch_ Pe dec 24, 2010 8:31 pm

lil indian je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:Seveda so, sam takih v tej temi nihče ne opravičuje. :)

Razn tistih, ki opravičujejo sami sebe. ;)

Sm se spomnla tole - zadnjič se je en znanec hvalu neki kak so se s kolegi en večer poleti nevemkok vozl po Pagu, pijani ko budale, pa sm se res vprašala, kaj je narobe z ljudmi, da se s takimi stvarmi HVALIJO? Taka miselnost se mi res zdi zaskrbljujoča, še bolj pa to, da tud drugi potem v takih ljudeh vidijo neke frajerje. Smo še daleč za bolj razvitimi narodi, kjer bi takšne zgodbe naletele na obsojanje, ne pa poveličevanje. Recimo v ZDA se vožnja pod vplivom alkohola tretira že skor kot zločin, če te dobijo, greš v zapor, družba te obsoja - edino pravilno. Tam taki ljudje veljajo za izmečke. Tle pa - za frajerje?!

Nevem kdaj si na forumu zasledila, da kdo ni obsojal alkohola in drznih podvigov? Se enkrat me zanima zakaj posplosujes in banaliziras debato z raznimi nesrecami - od tistega kretena iz celja do teh po pagu..? Argumentiraj kaj bos ti spremenila, da bo obcutek da je 80% voznikov cepcev vsaj malo izginil? Ali pa si popolna? Jah glede na to kako se branis.. Bi bilo cudno ce nisi popoln serif!

Uporabniški avatar
lil indian
Nov uporabnik

Napisal/-a lil indian Pe dec 24, 2010 8:31 pm

Jao, nism govorila o forumu! Govorila sm na splošno o družbi.

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Pe dec 24, 2010 8:32 pm

Se mi ne zljubi brat vseh odgovorov a rad bi napisal, cepec oz. i**** oz. b**** si, ko se zaletiš, dokler ni prometne nesreče, pa narediš kak prekršek....v glavnem se zgodi...Sam se trudim, da bi vozil dobro a včasih se tudi meni kaj neprijetnega zgodi pa si rečem, pa kaj potem, cel sem, avto je cel gremo dalje, naslednjič bom bolj merkal, da se kaj takega ne bo zgodilo. K sreči vozim 7 let avto pa še zaenkrat nobene odškodnine iz police.

lp
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Napisal/-a Jerch_ Pe dec 24, 2010 9:17 pm

lil indian
Druzbo si izbiras sama.
Napisala si, da se ti zdi neumno umikati tistim, ki zelijo na vsak nacin noreti po AC.
Kot drugo pa se enkrat odkrito vprasaj ali ni cudno, da je pri tebi toliko blendanja, trobljenja? Res mislis, da je to odraz sodobnih avtomobilistov v vecini? Kako to, da si prepricana, da ne obstaja povezava med tvojim nacinom voznje in nestrpnostjo za tabo?

Sej ni, da bi parafraziral, ampak sem bil veckrat na relaciji lj-celje v zadnjem casu zaradi fizioterapij. Pa ti povem, da se v tej temi nebom vec javljal, dokler ne posnamem dovolj materiala s cepci. In ga je dovolj na tem koncu, posebaj ko so guzve in se smatra, da ker je guzva se ac spremeni v anglesko mestno vpadnico.. Srecno in varno pot ti zelim!

zajbel
Novinec

Napisal/-a zajbel Pe dec 24, 2010 9:40 pm

Jerch_ je napisal/-a:
zajbel je napisal/-a:
Jerch_ je napisal/-a:ja bi se, ker smo že 19 strani nazaj ugotovili, da so tukaj na forumu nekateri odkrito priznali, da se čutijo vpoklicane, da delajo red in lastnoročno določajo kaj je varno in kaj ne.

Jerch_ je napisal/-a:sploh ga ni hotel prehiteti. jasno se vidi, da mu je želel pokazati le to, da je cepec. jst sem to opazil. ti nisi, ker si verjetno tako zelo počasen, da še nikoli nisi prišel do situacije, ko bi moral katerega počasnejšega prehiteti na navadni cesti. če pa si imel možnost, pa nisi želel, ker si imel preslabe gume, premalo zananja, premalo volje, prekratkega skratka..

A se ti v prostem času ukvarjaš s psihoanalizo? Vidim, da je to tvoje priljubljeno področje, čeprav si na tem področju bolj amater. Moraš ločit dejstva od tvojih domnev. Tako si mene po vsakem mojem prispevku napadal, da se zavzemam za počasno vožnjo, ker naj bi bila taka vožnja bolj varna. Tako si me napadal, dokler ti nisem enkrat napisal, po čem sklepaš, da se zavzemam za počasno vožnjo. Od takrat naprej me ignoriraš. Torej izgleda, da nimaš dokazov za svoje trditve. Sploh tole drugo zgornjo trditev, ki sicer ni bila namenjena meni, boš zelo težko podkrepil s kakimi dejstvi, ki bi dokazovala, da je to kar tukaj pišeš vsaj malo verodostojno.

Če se pa še malo vrnem k temi, je pa treba ločit dinamično vožnjo, ki je nekaj pozitivnega, od agresivne vožnje, ki pa ne sodi na cesto.

Mojster zakaj ne citiras tistega odstavka, kjer pise, kaj priporocam vsem tistim, ki jih od lj do celja skrbi za svoje otroke, ker je po njihovem na cesti 80% norcev?

Zakaj si nesramen in lepo ne pogleds resnici v oci in si ne glede na tvoj stil voznje priznas, da se vecino problemov ne da resiti s pocasnostjo?!? Se posebaj, ce predpostavljamo, da 5%pijancev in norcev nobena denarna kazen ali zapor ne bodo spametovali..

Trening varne voznje ni trening POCASNE voznje! Je stremenje k temu, da spoznas in se soocis z nepredvidljivimi situacijami in najdes meje svojega avta. A kaj bi pisal o tem, ce se tisti del cepcev, ki me ogrozajo zaradi manj sposobnosti, lenosti, slabe opreme zgraza nad treningi varne voznje in se jim to zdi skrajno neumno. Ce ze mene na praznem zasnezenem parkiriscu izven naselja cudno gledajo ko se izobrazujem na tem podrocju. Jah.. Cepec sem jst, ki razlagam tukaj na forumu neka dejstva in prepricujem ljudi, da nihce ni popoln

Mojster, kdaj boš ti razumel, kaj sploh hočem od tebe? Če te prav razumem, me spet napadaš, da zagovarjam počasno vožnjo. Zdaj se opravičujem ostalim, ker sem že skrajno dolgočasen in zatežen s temi vprašanji in bom ponovil še četrtič:
A lahko napišeš kdaj in kje sem zagovarjal počasno vožnjo??? Veselim se že tvojega odgovora na to vprašanje.

Jerch_ je napisal/-a:Pa ti povem, da se v tej temi nebom vec javljal, dokler ne posnamem dovolj materiala s cepci.

Pa srečno vožnjo in uživaj v vlogi provide.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Napisal/-a Jerch_ Pe dec 24, 2010 9:59 pm

zajbel
Zakaj ne povezes mojega odgovora? No pa ti bom napisal se bolj jasno. Sam si v vseh odgovorih v tej in drugih temah vsiljeval dejstvo, da je resitev v pocasnosti. Torej neposredno si povezal vse hitrejse voznike kot nevarne voznike. Ampak nikoli nisi pomislil, da ni odresitev samo v pocasni voznji. Goni ti svoje naprej in ne zali, kot si parkrat do sedaj in bil ustrezno sankcioniran..

Uporabniški avatar
lil indian
Nov uporabnik

Napisal/-a lil indian Pe dec 24, 2010 10:09 pm

Jerch_ je napisal/-a:lil indian
Druzbo si izbiras sama.
Napisala si, da se ti zdi neumno umikati tistim, ki zelijo na vsak nacin noreti po AC.
Kot drugo pa se enkrat odkrito vprasaj ali ni cudno, da je pri tebi toliko blendanja, trobljenja? Res mislis, da je to odraz sodobnih avtomobilistov v vecini? Kako to, da si prepricana, da ne obstaja povezava med tvojim nacinom voznje in nestrpnostjo za tabo?

Sej ni, da bi parafraziral, ampak sem bil veckrat na relaciji lj-celje v zadnjem casu zaradi fizioterapij. Pa ti povem, da se v tej temi nebom vec javljal, dokler ne posnamem dovolj materiala s cepci. In ga je dovolj na tem koncu, posebaj ko so guzve in se smatra, da ker je guzva se ac spremeni v anglesko mestno vpadnico.. Srecno in varno pot ti zelim!

Jao jao teb kej dopovedat ... 1. - opisala sm ENO situacijo, v kteri mi je en popolnoma neupravičeno trobu. ENO. In ti si iz tega povzel, da men nonstop trobijo, blendajo ... torej že morm bit budala na cesti. Najprej nej te razsvetlim, da se mi kakšno trobljenje ne dogaja ravno pogosto, vidim pa tega kr dost in ljudje, ki to počnejo, mi grejo na živce. Al je nemogoče razumet, da mi grejo na živce kljub temu, da v večini situacij to ni neposredno povezano z mano??? Js sm sam napisala, da se mi pogosto dogaja, da se mi kdo zalepi na rit - večinoma se to dogaja v naselju, kjer pelem tam 55, včasih 60, zlo redkokdaj več. In tle sm js budala??? Pa kak je lahk človek, ki vozi po predpisih, budala? Nej mi to kdo prosim razloži. Pa bom tle napisala, da sm pelala 90 izven naselja in se mi je en norc zalepu na rit, pa bo Jerch napisal "hm le kaj je narobe s tvojo vožnjo, da se ti nekdo zalepi na rit". Ma dej, kretenizem na višku! Varnostna razdalja je pač za večino voznikov španska vas.

2. - tud js sm velik na tej cesti in bi tud js lahk posnela veeeelik materiala za tole temo. Sam za mene nekdo, ki povsem legitimno prehiteva strnjeno kolono tovornjakov s hitrostjo 130, ni budalo, budalo je tisti, ki se pelje za njim z razdaljo pol metra. Za tebe pa, kot je razvidno iz tvojih postov, je budalo taprvi. Smo razumeli. Le kaj porečeš pol na take, ki pri takih hitrostih izsiljujejo, ko so pa RES norci?

Sicer pa tud js s tabo ne mislim več debatirat ker ti vidiš tist kar hočeš videt in tle si se vpiču v mene, me maš za neko budalo na cesti, in sploh ne bereš stvari ki jih napišem, prirediš moje besede da se skladajo s tvojo teorijo o men in ne mislim ti več dokazovat nasprotno.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Pe dec 24, 2010 10:13 pm

js sm dons na sihtu porabu od Lj-do Kranja cca.5ur voznje od tega sem meu cca.15 min. dela...razlog za tko "hitro" voznjo je pa : đež,mokra cesta in seveda "neverjetno hitri vozniki",ki max. vozijo 60km/h-ja po AC :evil: ..mislm,a je res potrebno tko drastično zmansat hitrost ob vsakem nalivu :?: ...pa da negovorim o meglenkarjih,ko je sončno usi veselo przgejo meglenke,ko je pa megla se pa vozijo z pozicijskimi lučmi :bonk ..

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe dec 24, 2010 10:58 pm

mr.ramo je napisal/-a:js sm dons na sihtu porabu od Lj-do Kranja cca.5ur voznje od tega sem meu cca.15 min. dela...razlog za tko "hitro" voznjo je pa : đež,mokra cesta in seveda "neverjetno hitri vozniki",ki max. vozijo 60km/h-ja po AC :evil: ..mislm,a je res potrebno tko drastično zmansat hitrost ob vsakem nalivu :?: ...pa da negovorim o meglenkarjih,ko je sončno usi veselo przgejo meglenke,ko je pa megla se pa vozijo z pozicijskimi lučmi :bonk ..

Jaz rabiim do službe 30 min, če se vozim točno po omeitvah. Sedaj ko je zjutraj ob 6.30 še noč se nekateri vozijo počasneje, in se je ta čas dvignil tudi do 10 min. Če pada dež, se ta čas poveča še za 5 min, čeprav se da lepo vedno peljat po omeitvah, ker ni to neka ovinkasta cesta Ne dojamem zakaj se ljudje ponoči vozijo počasneje kot podnevi po isti zelo poznani cesti, da o snegu ne govorim ko se nekateri vlečejo 30km/h čeprav se da brezproblema peljat 50-60km/h
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Napisal/-a Jerch_ Pe dec 24, 2010 11:01 pm

lil indian je napisal/-a:
Jerch_ je napisal/-a:lil indian
Druzbo si izbiras sama.

Jao jao teb kej dopovedat ... 1. - opisala sm ENO situacijo, v kteri mi je en popolnoma neupravičeno trobu. ENO. In ti si iz tega povzel, da men nonstop trobijo, blendajo ... torej že morm bit budala na cesti. Najprej nej te razsvetlim, da se mi kakšno trobljenje ne dogaja ravno pogosto, vidim pa tega kr dost in ljudje, ki to počnejo, mi grejo na živce. Al je nemogoče razumet, da mi grejo na živce kljub temu, da v večini situacij to ni neposredno povezano z mano??? Js sm sam napisala, da se mi pogosto dogaja, da se mi kdo zalepi na rit - večinoma se to dogaja v naselju, kjer pelem tam 55, včasih 60, zlo redkokdaj več. In tle sm js budala??? Pa kak je lahk človek, ki vozi po predpisih, budala? Nej mi to kdo prosim razloži. Pa bom tle napisala, da sm pelala 90 izven naselja in se mi je en norc zalepu na rit, pa bo Jerch napisal "hm le kaj je narobe s tvojo vožnjo, da se ti nekdo zalepi na rit". Ma dej, kretenizem na višku! Varnostna razdalja je pač za večino voznikov španska vas.

2. - tud js sm velik na tej cesti in bi tud js lahk posnela veeeelik materiala za tole temo. Sam za mene nekdo, ki povsem legitimno prehiteva strnjeno kolono tovornjakov s hitrostjo 130, ni budalo, budalo je tisti, ki se pelje za njim z razdaljo pol metra. Za tebe pa, kot je razvidno iz tvojih postov, je budalo taprvi. Smo razumeli. Le kaj porečeš pol na take, ki pri takih hitrostih izsiljujejo, ko so pa RES norci?

Sicer pa tud js s tabo ne mislim več debatirat ker ti vidiš tist kar hočeš videt in tle si se vpiču v mene, me maš za neko budalo na cesti, in sploh ne bereš stvari ki jih napišem, prirediš moje besede da se skladajo s tvojo teorijo o men in ne mislim ti več dokazovat nasprotno.

Pa zakaj posplosujes in spet napihujes? Jasno smo vsi tukaj obsodili ritoliznike in vse ostale, ki krsijo CPP ter bonton. Vpicim se v vsakega, ki je osladen z besedami in za vse krivi ostale, pred svojim pragom pa ne pocisti. Se x-hair je priznal, da ni bilo najbolj pametno prehitevat, pa to ne spremeni dejstva da uni pred njim ni bil cepec

Uporabniški avatar
Nad Huligan Frodo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nad Huligan Frodo Pe dec 24, 2010 11:05 pm

Božič je ... U izi ...
A nimata doma fanta/punce/žene/moža za pregovarjat se ;)

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Pe dec 24, 2010 11:13 pm

pa to ne spremeni dejstva da uni pred njim ni bil cepec
Dejstvo je to, da je tisti v Mercedesu vozil razmeram primerno in se ni prav nič cijazil ali pa s svojo vožnjo namenoma ali nenamenoma oviral koga drugega.

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Pe dec 24, 2010 11:48 pm

Testlo je vsekakor tisti, ki vozi 5 metrov od riti nekomu, ki pri 130km/h prehitava strnjeno kolono tovornjakov.
Se dirkači zavedate, da je to najvišja dovoljena hitrost na naših cestah? Je težko razumeti, da če bi nekdo zaradi posiljevalcev pospešil na 180, da bo "v doglednem času" prehitel strnjeno kolono tovornjakov - da je v prekršku? :]
Bodite fer pa potem tistemu pred vami, ki prehiteva po predpisih in zaradi vašega teženja pospeši, plačajte še položnico zaradi prehitre vožnje. ;)

Me pa zanima kaj nestrpneži naredite, ko pridete pred tovornjaka na prehitevalnem, ki fura 100? Harakiri? :DDD

In tisti, ki zagovarjate hitro vožnjo - ne vem kaj bi rekel... Poglejte si, koliko trug je na ta račun/leto. In ne se slepiti, hitra vožnja je nevarna - bolj kot si človek misli (to se zelo lepo vidi, da recimo pelješ 180 po avtocesti in potem pride do kakšnega zastoja pred vami...).

Avtocesta ni namenjena temu, da se drži konstantno hitrost 200km/h -> ker niste sami!

Jerch_: glede na to kakšne lapaš se ne čudim, da je tvoj domet samo VW =P
Zadnjič spremenil Dr.M3, dne So dec 25, 2010 12:00 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Pe dec 24, 2010 11:59 pm

domen_ je napisal/-a:
Dejstvo je to, da je tisti v Mercedesu vozil razmeram primerno in se ni prav nič cijazil ali pa s svojo vožnjo namenoma ali nenamenoma oviral koga drugega.

In katero dejstvo mu daje kak pameten razlog za zadrževanje nekoga hitrejšega za sabo? Ne pozabi, da se gre le za nekaj sekund in malo prostora potrebnega za prehitet! Zato ker pač lahko?
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 So dec 25, 2010 12:08 am

Hkrati pa mislim da neka konstantna in primerna hitrost (recimo 120) omogoča največjo pretočnost avtocest. Majstri s 180km/h+ naredijo samo zmedo in podobno (isto seveda počasneti, ki vozijo pod 100).

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So dec 25, 2010 2:36 am

~toMmy~ je napisal/-a:Ne me narobe razumet, ne obsojam takšne reakcije, ker se tudi meni zgodi kaj podobnega, sem le človek in nimam neomejenega potrpljenja do idiotov. Nažalost tudi mene kdo spravi ob živce na cesti, ponavadi se še nekoliko bolj potrudijo kot ta na posnetku.

Nisem narobe razumel, sem samo razložil zakaj temu tako. Pa četudi bi se narobe razumela, verjamem, da ne bi imela problema pri razlagi le tega. Si eden izmed redkih na tem klovna forumu, ko veš kaj je tole konstruktivno virtualno tipkanje. ;) Seveda, če bi se že takoj obesil na trobljo, bi bil totalni cepec na cesti, vsekakor. Sem ga pa samo dohitel, kakor se vidi nič blendal, nič bentil, trobil, kregal, mahal in oh in sploh telovadil v avtomobilu. Samo šla je misel skozi glavo, ojoj, že spet eden, ki se ekstremno boji malo snegeca. Kar, kot sem že omenil, odobravam. Nismo vsi za vse. Ne odobravam pa, ko po kilometrih in kilometrih ne dojame, da je eden zadaj, kateremu se ni problem peljati hitreje od 40-50. Kaj je on delal, bo občutil šele takrat, ko bo dohitel avtomobil, kateri se mu bo vozil 20-30 in se za njega zadaj ne bo zmenil. In tako kot se včasih tebi zgodi da pohupaš, je bil to moj identični primer. Vseskozi sem se mirno vozil za njim in mu vedno bolj nazorno kazal, da bi me lahko spustil naprej. Brez blendanja, hupanja, telovadenja po avtomobilu. Ob srečevanju z nasprotnimi avtmobili nikoli ni imel problema, celo s plugom ne. Na koncu sem pa popizdil in to točno zaradi tega, kot je že eden omenil. Tisti hitri skok na cesto in gas, da se prereči norcu, da oddivja tistih 70 dalje.

Ohohooo lini prišel na svoj račun. Je pasalo? Samo da je, če je pri tem prišla še kakšna kaplja več bencina v tank, sem toliko bolj srečen zate. Maš vsaj nekaj od tega. ;) Ja, tale hribovec ma že kar nekaj posnetkov, maš prav. Lepo od tebe, da slediš mojemu kanalu. Mogoče se še kaj navadiš. V sukanju volana nisi ravno najbolj spreten. Tako da kar do Nalima in Ribiča po kakšen nasvet. Kakor sem videl, njima to opravilo ni tuje. 8) In ja, hribovec ma veliko posnetkov kako se NE vozi po cesti. Moje mnenje je, da tako se ne vozi.
http://www.youtube.com/watch?v=J3Pdf9x6DFo

Tako tudi ne
http://www.youtube.com/watch?v=Hs-yVDTqYbk

Ta se je tudi lotil podviga na dokaj ne primernem placu, ker je ravno čez hrib in se ne vidi čezenj. Ampak kaj čmo, je imel dovolj cjazenja in je počil film.
http://www.youtube.com/watch?v=MDbxme1-K_8

Take bi tudi najraje odstranil iz ceste
http://www.youtube.com/watch?v=J85LDbZWlHY

Ta je bil sploh ekstremist (nisem jaz snemal)
http://www.youtube.com/watch?v=c8-tMjQ_wFY

itd itd itd. Saj si na kanalu in verjamem da si videl tudi ostalih 100 cepcev.

Ob tej priložnosti bi te nekaj vprašal, kar si sam napisal. Seveda boš sedaj rekel, da te pa zajebavam. :?
Lini je napisal/-a:Model ma slabih 200 posnetkov na netu in od tega jih je skor polovica takih s katerimi bi rad pokazal kaki idioti so na cesti.

Torej, zate zgoraj omenjeni cepci zate niso cepci? To ti, kot kaže, odobravaš :roll: In jaz nisem nezmotljiv. To je nažalost zraslo na tvojem zelniku. To, da jaz pokažem cepce na cesti ne pomeni, da jaz nisem nezmotljiv. Tukaj boš moral, kot kaže, pri sebi nekaj razčistit. Veš kaj je pa še največja ironija vsega skupaj. Tukaj imaš nekaj močno proti meni, a nekaj let nazaj si me vabil na vaše lokalne ceste, da se dokaže, kdo je jači. Kot veš sem povabilo odklonil in bil označen kot moški brez j**c. Ma če ti po pravici povem, sem takrat raje bil moški brez j**c, kot pa da družina ostane brez norega očeta. Ej jej jej, lini lini.

naliM je napisal/-a:Vedno bolj strah me je zapeljat na cesto zaradi očitno nesposobne klientele, ki predstavlja krepko več, kot polovico udeležencev v cestnem prometu.
Mene so desetletja nazaj v avtošoli učili, da če te dohiti hitrejši, mu moraš omogočiti, da te varno prehiti. In to enostavno pravilo lepega obnašanja na cesti večini ni jasno. :roll:
Kar se tiče hitre vožnje po snegu ima vsak svoje predstave in kratkoku..než v Mercedesu pred X-hairom je bil daleč od normalne vožnje (razen, če je bil na letnih gumah, ker je denar za zimske pustil pri nedeljskih mašah), pa tudi zloglasni X-hairom se je peljal le tekoče.

Hitra vožnja po snegu z običajnim avtom je zame recimo tole:

http://www.youtube.com/watch?v=DT53g90zuRc

Možakar, brezveze da se trudiš. Saj vidiš kako so tebe označli, ko si napisal dogodek na AC z nekim BMW-jem, če se prav spomnim. Posnetek, ki si ga dal pa ni divjanje. Divjanje je bila moja vožnja. Tvoj posnetek je pa že ekstremno, smrtno ogrožanje sebe, druge, pa še mame, ki sedi doma na fotelju, z skorajda nadzvočno hitrostjo. :mrgreen:

W|zz je napisal/-a:Se pravi če kdo pride nasproti je dovolj prostora za se umaknit, če pa kdo pride od zadaj pa ne.
Kaj pa če pride agresivnež nasproti? Po tej teoriji se je treba ustavit sredi ceste in ga ne spusti mimo, dokler on ne obupa in obrne, ker če nekoga oceniš za agresivneža, potem pač ne boš zanj zapeljal na bankino, da bi ga spustil mimo ane.. :)

Dobra :cry

Pa srečen božič. 8)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
naliM
Novinec

Kraj: Maribor - okolica

Napisal/-a naliM So dec 25, 2010 9:03 am

domen_ je napisal/-a:

V čigavi mali glavi? Slika takoj po srečanju s plugom: namerno zapiranje tistega, ki ga prehiteva; pospeševanje, medtem, ko ga nekdo prehiteva, ... Neoviranje? :lol:

rosonero
Novinec

Napisal/-a rosonero So dec 25, 2010 10:01 am

naliM je napisal/-a:
domen_ je napisal/-a:

V čigavi mali glavi? Slika takoj po srečanju s plugom: namerno zapiranje tistega, ki ga prehiteva; pospeševanje, medtem, ko ga nekdo prehiteva, ... Neoviranje? :lol:

dej dej zdej pa že pretiravaš...

Posnetek si poglej še 1x pa ti bo jasno zakaj je zavil v levo. Zato ker se je nečemu ob strani- štor, skala kup leda ; izognil siecer malo panično a vseeno.
Če se gremo že tele fore mu je že prej xhair sledil relativno blizu v momentu srečanja z plugom pa je bil relativno "daleč"" stran in je s tem "zamudil" recimo temu "najbolšo" možnost za prehitevanje
Božiček je car, eno noč na leto dela, ostalo ma dopust......
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov