Kimaj je napisal/-a:torej zanima me cena pogoji garancije in servisiranja.
pa lep pozdrav nazaj
Pokliči Primoža, sam sem le zadovoljen uporabnik in ne monter - serviser.
Lp
Kimaj je napisal/-a:torej zanima me cena pogoji garancije in servisiranja.
pa lep pozdrav nazaj
japanac je napisal/-a:Kimaj je napisal/-a:torej zanima me cena pogoji garancije in servisiranja.
pa lep pozdrav nazaj
Lp
bernikm je napisal/-a:japanac je napisal/-a:Kimaj je napisal/-a:torej zanima me cena pogoji garancije in servisiranja.
pa lep pozdrav nazaj
Lp
Jaz tudi predlagam da pokličeš Sigas oz Primoža, sem tudi sam zelo zadovoljen s predelavo na mojem Aveu.
matejxx je napisal/-a:Imam nekaj vprašanj glede plina v avtu. Še nikoli nisem vozil avto niti sedel v avtu, ki je bil predelan na plin, tako da mi ne zamerit če so vprašanja bolj butasta.
Zanima me kako veš koliko plina imaš v avtu, ker koliko razumem plinske naprave ne moreš povezat na potovalni računalnik. Prav tako kako je potem s potovalnim računalnikom? Kaj ni potem prikaz povprečne porabe čisto napačen, saj delaš ogromno kilometrov, v rezervoarju pa imaš še vedno polno bencina. Kako pa je s tem pri avtomobilih, ki imajo tovarniško vgrajen plin?
matejxx je napisal/-a:Imam nekaj vprašanj glede plina v avtu. Še nikoli nisem vozil avto niti sedel v avtu, ki je bil predelan na plin, tako da mi ne zamerit če so vprašanja bolj butasta.
Zanima me kako veš koliko plina imaš v avtu, ker koliko razumem plinske naprave ne moreš povezat na potovalni računalnik. Prav tako kako je potem s potovalnim računalnikom? Kaj ni potem prikaz povprečne porabe čisto napačen, saj delaš ogromno kilometrov, v rezervoarju pa imaš še vedno polno bencina. Kako pa je s tem pri avtomobilih, ki imajo tovarniško vgrajen plin?
murkoslavko je napisal/-a:Kak je kaj glede porabe olja.
Se mi je povečala, kar 3x.
Iz 5dl na 15000 na 1.5l na 15000.
Renault megane ii 1.6 mencin.
Nažalost sem menjal olje, prej vedno elf, zdaj sem pa dal not maraton. Lahko da je to?
murkoslavko je napisal/-a:Kak je kaj glede porabe olja.
Nažalost sem menjal olje, prej vedno elf, zdaj sem pa dal not maraton. Lahko da je to?
Avtocona je napisal/-a:murkoslavko je napisal/-a:Kak je kaj glede porabe olja.
Pozdravljen,
Je možna kakšna mehanična okvara. Npr. tesnilo na glavi? Avtoplin s tem nima ničesar.
LP
evilfury je napisal/-a:Imam vgrajen sistem od g-1(lol) v audiju a6 2.4 v6 letnik 2006 multitronic.
Vglavnem ko hoče speljat avto cuka in je zelo težko na plin speljat in moram preklopit na bencin. Druga stvar je pa ko dam gas pa ga potem spustim se malo peljem in spet dam gas takrat avto pocuka ne potegne takoj kot kakšen zamik je. Na bencinu tega ne dela.
S temi svečkami sem sedaj prevozil 30k km. Menjal so mi pa že vsega boga od injektorjev do plinskega računalnika(vsaj tako trdijo da so). Uparjalnika še niso menjali, ker pravijo da je dober je pa še un noter k ni elektronsk.
Ne bom pa govoril kolkrat je bil avto že pri njih... mislm da je to zrelo za prijavo stvarne napake...
Avtocona je napisal/-a:
Pozdravljen,
Prikaz nivoja plina se da tudi nastavljati ampak je potrebno po sami montaži izprazniti nekaj razervoarjev ter najbolje si zapisati kdaj katera od lučk ugasne. Na ta način se lahko ta zadeva tudi malo popravi, da kaže bolj natančno.
LP
evilfury je napisal/-a:Imam vgrajen sistem od g-1(lol) v audiju a6 2.4 v6 letnik 2006 multitronic.
S temi svečkami sem sedaj prevozil 30k km. Menjal so mi pa že vsega boga od injektorjev do plinskega računalnika(vsaj tako trdijo da so). Uparjalnika še niso menjali, ker pravijo da je dober je pa še un noter k ni elektronsk.
Ne bom pa govoril kolkrat je bil avto že pri njih... mislm da je to zrelo za prijavo stvarne napake...
Kimaj je napisal/-a:@japanac
potem telepo prosim da posredujes od primoza cifro na zs ce se jaevno ne sme:-D
@ostale
kdo je za g1 monter ki se ga isce. namrec razmisljam med g1 ker ima petrol ponudbo da iz 1800
na 1300€ plus 300 pik kar jih imam na petrolovi kartici
lp
Kimaj
Avtocona je napisal/-a:murkoslavko je napisal/-a:Iz 5dl na 15000 na 1.5l na 15000.
Pozdravljen,
Je možna kakšna mehanična okvara. Npr. tesnilo na glavi? Avtoplin s tem nima ničesar.
LP
iziboy je napisal/-a:Elektronski uparjalnik![]()
![]()
![]()
...ta je ena boljših njihovih bučk
evilfury je napisal/-a:Mah se vedno mam notr uparjalnik k se mu s sraufncigrjem štela pritisk lol...
Kva mi priporočas da sploh se nardim? Ker sam nevem več in mislm da s temu sistemom ta avto ne bo nikoli tako delal kot se zagre.
evilfury je napisal/-a:Danes ko sem poizkušal parkirati in sem imel dost manevriranja je motor dobesedno znorel. Obrati so skakali pa cel avto je dobesedno rukal. Ko da bi hotel crknit pa ni moral.
Se že sprašujem kako bi bilo, če bi mi to naredil k bi zapeljal na cesto pa ne bi moral speljati nasproti bi pa kakšen avto prišel... bum
Kdo je sploh direktor tega podjetja?
Po forumu brska: Google [Bot] in 19 gostov