Denii je napisal/-a:dejan19 je napisal/-a:Zanima me,če ima kdo Versus sistem in izkušnje z njemu? Ker bi dobil ta sistem +rezervar namesto rezervnega kolesa in za točit plin bi bilo pri obstoječi lukni za bencin za 750€.
Ve kdo če je mažanje ventilov obvezno?
Pa kater sistem je bolši elekstronski ali na pricpipu vakupa prvi cirka 100€ drugi cirka 50 €
Kdo ti ga bo pa montiral, moje mnenje je da cena ni vseker potem se pojavljajo problemi. Dobra roba je malo dražja.
Kljub temu da monter trdi da je sistem ''Versus'' Nizozemski, mislim da to ne drži popolnoma, ker tam imajo ''Prins'' in ''Vialle''. Če pa je temu monterju iz Zreč, Holland in Polland (Versus je namreč Poljski sistem) isto, pol pa ne vem... pa če se motim naj mi prosim kdo dokaže nasprotno.
P.S. Nikakor, poudarjam... nikakor ne montiraj mehanskega sistema za mazanje ventilov!!! Samo en proizvajalec ima elektronski sistem za mazanje ventilov, ki je povezan z plinskim računalnikom in to je ''Prins'' iz Nizozemske. Obstaja pa univerzalni proizvod ''Flash Lube'' proizveden v Avstraliji, ki ni slab, ima pa v primerjavi z Prinsovim sistemom še vedno kar nekaj pomankljivosti.