Debate, ki niso vezane na ostala področja...

krokodil
Nov uporabnik

Kraj: miklauz

Napisal/-a krokodil Pe avg 03, 2007 10:13 am

hm za vse prometne nesreče pa je vzrok alkohol oz vinjenost za volanom zato pa pubeci popameti :roll:
opel astra....... zakon

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Pe avg 03, 2007 10:26 am

Včasih, ko takole preberem kakšno tako vest, nehote pomislim, ali bo sedaj katero izmed uporabniških imen na tem forumu postalo neaktivno za zmeraj...
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Pe avg 03, 2007 10:53 am

nesreča u četrtek na hrvaškem, umrl še sopotnik v laguni
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 103020.php

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Pe avg 03, 2007 4:20 pm

The Stig je napisal/-a:Ko sem bil na morju (prejšnji teden - Novalija) smo s kolegi gledali v kampu Straško rdečega Evota IX..spoliran v nulo..brez praskice..isti vecer smo spali zunej na parkingu, ker pac ne spuscajo do 6ih zjutri z avtom noter, bli smo pa prevec zjebani da bi pesacli cez cel kamp..no neki se menimo in kr naenkrat se slisi masina do konca nabulana sekundo, dve in nato tisina..nam nic jasno, gremo spat..zjutri se zbudimo, odpeljemo proti vhodu..in kaj vidimo? 10-20m ograje s kovinskimi stangami podrte..mal naprej pa na hribu evo brez zadnjega odbijaca (spredi se ni vidlo dober..je bil pa tut razbit)..in to na ravnem delu ceste. Peljal je tipo cez 20cm robnik, ograjo, kamenje in pol metrske skale..zdej pa kolkr smo slisali je po moje ga cez robnik fuknalo in je nogo mel na gasu (zato se je slisalo nabijanje masine)..pol je pa prletu na tiste skale in mu je po moje vse potrgalo pod avtom..zjutri ko sm sou gledat nism mogu verjet cez kake kamne je pelu..to bi se navadn avto pri normalni hitrosti razpolovil po dolzini.. Ce kdo mene vprasa je tipo zaspal za volanom z nogo na gasu oz. bil prevec pijan in namesto bremze tiscal po gasu..sledi gum se pa tut ni vidlo na cesti..Kriza :S

VERJEL AL PA NE DANES SEM PRIŠEL IZ PAGA IN EVO KI JE BIL PREJŠN TEDN ZBIT JE ŽE POPRAVLJEN,NA FRIŠNO SPOLIRAN IN SE SPET FRAJERIŠI PO NOVALJI....

PO BESEDAH OČEVIDCEV NESREČE IN LASTNIKA SPLOH NI BLO TOLIKO ŠLODE KOT JE NA ZAČETKU ZGLEDALO

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe avg 03, 2007 4:28 pm

damjan je napisal/-a:
VERJEL AL PA NE DANES SEM PRIŠEL IZ PAGA IN EVO KI JE BIL PREJŠN TEDN ZBIT JE ŽE POPRAVLJEN,NA FRIŠNO SPOLIRAN IN SE SPET FRAJERIŠI PO NOVALJI....

PO BESEDAH OČEVIDCEV NESREČE IN LASTNIKA SPLOH NI BLO TOLIKO ŠLODE KOT JE NA ZAČETKU ZGLEDALO

Na mesto da MORS kupuje patrije bi mogoče veljalo kupit EVOte, so očitno lih tako dobri pa še za hitro poredovanje bi bli :vc
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
The Stig
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a The Stig Pe avg 03, 2007 8:39 pm

Damjan se hecas? Ej ce bi mel fotoaparat bi slikal tiste skale..pa to je ja mogu tk ko Daniel v Taxiju, krila vklopit da so izpod sideskritov prisla..a je poletel cez al kaj? No povrsinske skode ni blo dost..pac spredn in zadn odbijac..ampak ce pa spodi ni blo dost za zrihtat..pol pa svaka cast, ce je tk tough Evo :)

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Pe avg 03, 2007 8:57 pm

Jorgi je napisal/-a:Včasih, ko takole preberem kakšno tako vest, nehote pomislim, ali bo sedaj katero izmed uporabniških imen na tem forumu postalo neaktivno za zmeraj...

Se je že zgodilo par let nazaj, če se prav spomnim.

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a So avg 04, 2007 12:53 pm

RENO911 je napisal/-a:
Jorgi je napisal/-a:Včasih, ko takole preberem kakšno tako vest, nehote pomislim, ali bo sedaj katero izmed uporabniških imen na tem forumu postalo neaktivno za zmeraj...

Se je že zgodilo par let nazaj, če se prav spomnim.

zanimivo, da si prijavljen komaj dober mesec pa govoriš kaj je blo pred leti.

sicer pa skoraj usak mesec, se iz kakšnega nicka ne piše več. Osebno vem za najmanj pol ducata takšnih primerov.

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So avg 04, 2007 2:15 pm

ce ni registriran se ne pomen da ne bere kaj se pise po forumu

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a So avg 04, 2007 2:35 pm

si njegov odvetnik? brigaj se zase ;)

sicer pa prou možno ja.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek So avg 04, 2007 5:59 pm

kr nekaj je bilo takih primerov nažalost.. :( :(

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne avg 05, 2007 2:32 am

The Stig je napisal/-a:Damjan se hecas? Ej ce bi mel fotoaparat bi slikal tiste skale..pa to je ja mogu tk ko Daniel v Taxiju, krila vklopit da so izpod sideskritov prisla..a je poletel cez al kaj? No povrsinske skode ni blo dost..pac spredn in zadn odbijac..ampak ce pa spodi ni blo dost za zrihtat..pol pa svaka cast, ce je tk tough Evo :)

... vsa 4 x 4 vozila so dosti bolj močna kot povprečni avtomobili zaradi izvedbe podvozja (tunel za kardan povezava karoserije po podu močnejše roke in pa ker tak avto je že zaradi močnejšega motorja in njegovih predispozicij v osnovi bolj nabildan ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
The Stig
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a The Stig Ne avg 05, 2007 11:31 am

To je res ja..sej bi blo smesno mal, ce bi taka masina (avto) bla narejena kot kaka nissan micra..ampak je pa vseen presenetljivo, da so ga ze zrihtali..

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Ne avg 05, 2007 7:02 pm

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne avg 05, 2007 7:05 pm

• skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr avg 08, 2007 10:23 am

"motorist" iz Maribora je bil v bistvu skuterist, prijatelj, izsilil pa ga je moj zelo dober prijatelj. Ne morem verjet :(
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr avg 08, 2007 4:49 pm

Moje sožalje, Courage™.

Ko takole opazujem načine vožnje po cesti, me niti ne preseneča več vest, da je zopet nekdo izgubil nekoga na cesti. Včeraj sva bila ravno na izvozu za Brdo, ko po desni, po voznem pasu, BMW, ta zadnja, črna petka, prehiti zelenega Modusa s trugo na strehi, ki je vozil po prehitevalnem, in mu stopi na bremzo, trikrat, na polno. Modusu prekipi, da gas, zapele na desni pas in ko je bil skoraj vzporedno s petko, zavije vanj in tik preden bi ga počil odvije nazaj na desno. Ob tem manevru se je avto tako zamajal in zasukal, da sem mislila, da se bo prevrnil. In si upam reči, da se je tudi voznik Modusa ornk usral nad svojo neumnostjo, kajti tako hitro je upočasnil avto, da se je skoraj ustavil pred citroenom, ki se je peljal nekaj 10m za njim. Res ne štekam, kaj je tega treba si takole dokazovat premoč.

Ali pa kokoši na kolesih, ko začne malce kapljati pa steče čez cesto pred normalno vozečo kolono... Raje zbita kot mokra, al kaj... :roll:
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Če avg 09, 2007 9:03 pm

danes nas je en motorist na obvoznici prehiteval po odstavnem pasu, jaz sem vozila 100, prehitevalni pas pa je bil frej :roll: se mu je ocitno zelo mudilo na izvoz
@w~ b#0n~

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a So avg 11, 2007 2:15 am

danes je po relativno dolgem času dež... me prav zanima o koliko nesrečah bodo ju3 poročali mediji. :roll:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So avg 11, 2007 1:09 pm

TommyGun je napisal/-a:danes je po relativno dolgem času dež... me prav zanima o koliko nesrečah bodo ju3 poročali mediji. :roll:

grda napoved... nazalost resnicna
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 103510.php
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: berlonso, bluedot, Google [Bot] in 4 gostov