Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun To jan 13, 2009 7:29 pm

naj pocivajo v miru (El-Fatiha!)

Uporabniški avatar
Hamdija
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Hamdija To jan 13, 2009 11:01 pm

Še dve sliki Corrado-ta:
Slika

Slika
:( mislm da je to kr fajna škoda? ...

Lp

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun To jan 13, 2009 11:11 pm

ogromna skoda,palacinka od corrada.s tolk zbito streho je tezko ostat cel/ziv.
nevem a se to sam meni zdi,ali je pac res-vse vec mladih zgublja zivljenje na cestah.v zadnjem letu so umrla moja 3 prijatelja.

Uporabniški avatar
Par@gon
Nov uporabnik

Napisal/-a Par@gon Sr jan 14, 2009 10:45 am

Matr, sam sta mela res nesrečo, da ju je ravno tako na streho prilimalo :shock: . Če bi imela varnostno kletko noter, bi verjetno preživela z manjšimi praskami.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr jan 14, 2009 10:55 am

cliopower je napisal/-a:Adis lepo te prosim če imaš možnost da brišeš komentarje potem tole nakladanje briši.
Ne bodite vsi pametni tukaj še enkrat vzdržite se kakršnih koli komentarjev, ki niso primerni. Pustite preminule fante naj počivajo v miru. Konec.

posti brisani

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Sr jan 14, 2009 2:27 pm

Par@gon je napisal/-a:Matr, sam sta mela res nesrečo, da ju je ravno tako na streho prilimalo :shock: . Če bi imela varnostno kletko noter, bi verjetno preživela z manjšimi praskami.

Res ne bi bilo slabo če bi se začele kletke vgrajevati v avte...k tale pleh se zvije v trenutku. Sem videl pri sebi ko je šel avto pri nizki hitrosti na streho in jo je stisnilo do zicev, mene je pa rešilo sam to, da na srečo sedim z full položnim sedežem in sem bil tako dovolj nizko da mi ni zdrobil glave :S
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Sr jan 14, 2009 2:40 pm

treba je povedat da je govora o zelo starem avtu.takrt se ni blo tok govora o varnosti,pa se corrado ma ful polozno streho tko da jo se hitrj zmecka...
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Par@gon
Nov uporabnik

Napisal/-a Par@gon Sr jan 14, 2009 4:26 pm

Hja, tudi pri najnovejših avtomobilih je streha precej ranljiva, če se avto prevrača je hitro lahko palačinka. S cestnimi avtomobili, brez kletke, pet točkovnih pasov, čelade, itd. se res ni za hecat preveč.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jan 14, 2009 4:48 pm

S ferozo sem 2x sprobal, kako je it na streho in obakrat je zdržala - je bila zmečkana, vendar je ostala na svojem mestu. Presenetljivo dobro so zgrajeni ti avtomobili.

Sem pa videl lado nivo na strehi in kolikor je človek odprl okno, tok se je stisnila skupaj - u bistvu so jo samo šipe držae pokonci. Tako dasmo prvo moral avto okol obrnt, potem pa šele voznika ven reševat.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr jan 14, 2009 5:07 pm

Iz kakšne višine pa je Corrado padel na streho?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe Sr jan 14, 2009 7:14 pm

cca 5 m
Ni vse res kar napišem

2580
Nov uporabnik

Kraj: BLED

Nevem zakva se vsi kr neki......!!!

Napisal/-a 2580 Če jan 15, 2009 2:48 am

Lepo pozdravljeni nevem zakva se vsi kr neki kregate in prtožujete čez pokojna fanta osebno nism poznov nobenga od njih dveh.Mislim pa da si vsak zasluži da počiva v miru,vsaj po smrti jim dejte mir ne pa da,nekateri nabijat kao:(ja sej jima je prov pa tako naprej....)Osebno sem mnenja da se to lahko zgodi kateremu koli saj vsi kdaj pritisnemo na gas saj je vse več čudakov nacest k neznajo vozt nato pa ga greš prehtevat,ker se v tem trenutku odločiš da je to pravilno in glih takrat slučajn pride do take nesreče.Poj se pa mau zamislte nad sabo kaj pa kako bi blo če bi vi bili na tem mestu.Vrjetn neb napisal takih podlih stvari kokr jih nekateri pišete.NAJ POČIVATA V MIRU. :cry:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če jan 15, 2009 4:19 am

Bogato pretiravaš. Nihče ni napisal,da "Saj jima je prav", so pa napisali, da "kar sta iskala, to sta dobila" - kar je sicer res, a neprimerno ob žalostnem trenutku. Je pa tudi po svoje razumljivo, saj na cesti dostikrat srečamo take in drugačne. Čisto sama sta se za to odločila!

Zdaj pa povej, kaj je bolj podlo - taka namerna dejanja na cesti, ko je vedno možnost (ki jo nekateri prav iščejo), da skineš zraven par nedolžnih ali nekaj trenutku neprimernih besed na nekem virtualnem forumu.
In odgovor je....?
Žal

Sožalje svojcem in prijateljem

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če jan 15, 2009 6:43 am

še zmeri sem istega mnenja:

el_diablo je napisal/-a:ne privoščim nobenmu kej tazga,res,ampak eni so tako rizični s svojo vožnjo,da je bolje da se danes v drevo poči pa takoj ubije,kot da jutri v kako družino prileti pa še 4 nedolžne s sabo vzame. :idea:
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

AndrejD
Stalni uporabnik

Re: Nevem zakva se vsi kr neki......!!!

Napisal/-a AndrejD Če jan 15, 2009 11:42 am

2580 je napisal/-a:Lepo pozdravljeni nevem zakva se vsi kr neki kregate in prtožujete čez pokojna fanta osebno nism poznov nobenga od njih dveh.Mislim pa da si vsak zasluži da počiva v miru,vsaj po smrti jim dejte mir ne pa da,nekateri nabijat kao:(ja sej jima je prov pa tako naprej....)Osebno sem mnenja da se to lahko zgodi kateremu koli saj vsi kdaj pritisnemo na gas saj je vse več čudakov nacest k neznajo vozt nato pa ga greš prehtevat,ker se v tem trenutku odločiš da je to pravilno in glih takrat slučajn pride do take nesreče.Poj se pa mau zamislte nad sabo kaj pa kako bi blo če bi vi bili na tem mestu.Vrjetn neb napisal takih podlih stvari kokr jih nekateri pišete.NAJ POČIVATA V MIRU. :cry:

Take stvari se dogajajo samo iz enega samega razloga.
Ker se ljudem je**** za druge ljudi. Me zanima kako bi se vozili, če bi vedeli da je v nasprotnem avtomobilu ljubljena oseba. Me zanima koliko junakov bi še v takih primerih vozilo tako, kot se vozi danes.
Me zanima če bi še dirkali, izsiljevali, vozili pijani, itd po normalnih cestah, če bi vedeli da bodo s tem ubili svojo ljubljeno osebo. Ali pa če bi vedeli da bodo s povzročitvijo prometne ubili celo svojo družino.

Ljudem se enostavno j*** za sočloveka, ker so oni edini in sami vredni življenja na svetu... Vsi drugi so manjvredni, in jih boli k*** če bodo cr***.

in dokler se to nebo spremenilo, tako dolgo bomo videli podobne primere.
Slika

Uporabniški avatar
Hamdija
Novinec

Napisal/-a Hamdija Če jan 15, 2009 11:49 am

no no fantje .. mislim da bi blo dost če bi vsak od vas napisov 1x R.I.P. kot pa da nas tolko napiše vsak drugačen mnenje in potem se kregamo kdo bo imel prav ..

prilagam še eno fotrografijo avta:
Slika

Pa prosim brez trapastih komentarjev :) .. Lp

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO Če jan 15, 2009 1:04 pm

el_diablo je napisal/-a:še zmeri sem istega mnenja:

el_diablo je napisal/-a:ne privoščim nobenmu kej tazga,res,ampak eni so tako rizični s svojo vožnjo,da je bolje da se danes v drevo poči pa takoj ubije,kot da jutri v kako družino prileti pa še 4 nedolžne s sabo vzame. :idea:

Dejansko bi se lahko skoraj podpisal na taksno izjavo ker se vedno rajsi vidim da sam sebi skoduje kot pa nekomu ki ima doma druzino :oops:

Ce bi v nasi preljubi Sloveniji imeli kaksno dirkalisce kjer bi se lahko taksni osebki ki jim toliko pomeni ko lahko do konca pritisnejo na plin - mislim da bi potem na cestah manj izzivali ... vsaj nekateri no.

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Če jan 15, 2009 2:46 pm

Mislim, da je @AndrejD vse povedal.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Če jan 15, 2009 3:24 pm

V Sloveniji bodo na dirkališče šli samo tisti, ki imajo dovolj v glavi, da vejo kakšen nesmisel in nevarnost je izzivanje usode na javni cesti.
Ostali pa se bodo pobijali še naprej, veliko manj žrtev ne bo. Sicer pa dirkališča za pijane voznike tako še niso izumili... Se ga napiješ in greš vozit v krogu...

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če jan 15, 2009 3:30 pm

Dirkališče je vsekakor zelo potrebno, ampak na take situacije pa ne bo bistveno vplivalo. Folk v glavi nima poštiman in vse slabši in slabši je, tko da takih in hujših nesreč bo še veliko!
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov