Ohohooo lini prišel na svoj račun. Je pasalo? Samo da je, če je pri tem prišla še kakšna kaplja več bencina v tank, sem toliko bolj srečen zate. Maš vsaj nekaj od tega.Ja, tale hribovec ma že kar nekaj posnetkov, maš prav. Lepo od tebe, da slediš mojemu kanalu. Mogoče se še kaj navadiš. V sukanju volana nisi ravno najbolj spreten. Tako da kar do Nalima in Ribiča po kakšen nasvet. Kakor sem videl, njima to opravilo ni tuje.
In ja, hribovec ma veliko posnetkov kako se NE vozi po cesti. Moje mnenje je, da tako se ne vozi.
http://www.youtube.com/watch?v=J3Pdf9x6DFo
Ob tej priložnosti bi te nekaj vprašal, kar si sam napisal. Seveda boš sedaj rekel, da te pa zajebavam.
Lini je napisal/-a:Model ma slabih 200 posnetkov na netu in od tega jih je skor polovica takih s katerimi bi rad pokazal kaki idioti so na cesti.
Torej, zate zgoraj omenjeni cepci zate niso cepci? To ti, kot kaže, odobravašIn jaz nisem nezmotljiv. To je nažalost zraslo na tvojem zelniku. To, da jaz pokažem cepce na cesti ne pomeni, da jaz nisem nezmotljiv. Tukaj boš moral, kot kaže, pri sebi nekaj razčistit. Veš kaj je pa še največja ironija vsega skupaj. Tukaj imaš nekaj močno proti meni, a nekaj let nazaj si me vabil na vaše lokalne ceste, da se dokaže, kdo je jači. Kot veš sem povabilo odklonil in bil označen kot moški brez j**c. Ma če ti po pravici povem, sem takrat raje bil moški brez j**c, kot pa da družina ostane brez norega očeta. Ej jej jej, lini lini.
Zanimivo kako se časi spreminjajo ane. Nekoč sm te vabu na piknike in na razne zadeve ki smo se jih šli ne samo na norenje po cestah, potem se je pa po spletu dogodkov teb odpelalo in pač če nekdo ni za nikamor več se z njim pač nima smisla ukvarjat in tut tuki je to zadnje ukvarjanje s tabo. Hvaležn sm samo da še obstajajo ljudje ki se znajo družit na način kjer smisl druženja ni norčevanje iz neke kvazi konkurence, in še bolj sm hvaležn da obstajajo ljudje, ki imajo znanje in so obenem tudi kot osebnostno na takem nivoju da so sposobni vse kaj drugega kot pa norčevanja in posmehovanja folku. KAr se pa tiče al maš j***a al ne pa ne bom javno pisal ker to se mi pa zdijo že preveč osebne zadeve da bi jih na forum pisal.
Da pa ne bo to samo pisanje o nama pa je bla poanta mojga posta to da če maš na cesti zoprno situacijo je najbolš da jo rešiš čimbolj mirno in da včas tut taco daš dol z gasa in pač počakaš da se situacija umiri al pa da padeš mimo ko je pač dost placa. Delat pa doktorate iz obnašanja folka na cesti je pa popolnoma brezpredmetno samo dvakrat ti lahko dvigne tlak. Predlagam vsem ki vidjo cepca na cesti da lepo počakajo na dovolj varen trenutek in padejo mimo al pa enostavno dol taco z gasa pa ne bo nobenga pokanja. Če je spred en tak ki ne zna pelat in je za njim en ko obvlada vrtenje volana in gre tiščat mim kjer ni dost varno potem je un zadi norc in vse kar spada zram un spredi pa samo avta ne zna pelat. In v tem primeru se pa točno ve koga bi blo treba spravt na javni prevoz.