Avtocona je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:konstanten tlak je k***c ...sploh pri turbo motorjih ...
aha..ja sej sem bil prehiter ...ne poznate turbo uparjalnikov z variabilnim tlakom ...no pa saj čez leta boste tudi to vzeli...
Joj plinaš spet nekaj
pametuješ...
Vedno se spotikaš v neumnosti in pa pišeš tako,
k da si sam ti ena brihta tle gor. V resnici
pa so te verjetno sama usta..., pa niti očitno ne prebereš vsega. Samo ko vidiš post, ki ga napiše nekdo z napačnim nick name, boš neki skritiziral. Preberi si moj post nisem ničesar omenjal za kakšne vrste motorja bi bilo za sprobati tale avtoplinski uparjalnik,.... niti nisem omenil da bi bil sigurno ustrezen za kateri koli motor. Napisal sem le da bi bilo zanimivo sprobati zadevo, kar ne pomeni, da je pa zdej to ena ne vem kakšna rešitev.
kot prvo te sploh nisem omenjal niti citiral ..
kot drugo sem samo napisal svoje mnenje o konstantnem tlaku ... in kar sem napisal tudi drži . torej si se ti spotaknil obme ...kaj pa muca pa rep pa gojzar pa tako naprej?
se pa ne strinjam s tem , da če nek proizvajalec nima nekega proizvoda , ki ga drugi ima , da ta drugi ni v redu ...
kot tretje se pogovarjamo in delimo mnenja , vtise in izkušnje - koliko je tu spotikanja ob neumnosti verjetno nisi najbolj kompetenten za razsojo ( ali pa si mogoče vstopil v moderatorsko ekipo pa jih imaš in s tem tudi podlago za zaničevanje oziroma oceno manjvrednosti kogarkoli na forumu ????? )
kot četrto - na g1 strani piše :"
Vbrizg avtoplina v realnem času in stabilen pritisk,
ki ju zagotavlja naš patentiran uparjalnik"
http://www.g-1.si/produkti - in ob ta tekst sem se obregnil - obenem se ti oproščam , ker sem si dovolil uporabiti besedi "konstanten tlak ", ki ju imaš verjetno zaščiteni in patentirani kot svojo intelektualno lastnino...( tako kot g1 svoje proizvode )..
od tukaj verjetno tudi tista muca pa rep ... bom v bodoče pazil kje hodim..
ob tem bi pripomnil : kako za hudiča pa uparjalnik lahko zagotavlja vbrizg v realnem času?????

kera buča.....
"
če bi ti bilo zanimivo preizkusiti g1 napravo pelji en avto ( recimo enega turbo z 270 konji ) k njim zmontirat in ga testiraj ..tako se ponavadi dela pri konkurenci ki se boji razvoja svojih konkurentov .. večina tukaj pa smo samo uporabniki plinskih naprav v avtih in marsikoga ne vleče v tak strošek .. sploh če smo zadovoljni s svojimi napravami ...
in za konec še tole .. ne ne bom se spustil na tvoj nivo komuniciranja .. če ne zaradi drugega potem zato ker sem malo razočaran ker nisem več edina brihta z velikimi usti v tej temi .... javno in prostovoljno se odpovedujem primatu ...

vsem ostalim plinašem pa še naprej želim veselje pri vožji na plin ! lp