bomber111 je napisal/-a:Ko boš trikrat prebral kaj sem napisal boš uvidel kaj sem mislil
xyz6 je napisal/-a:Sigurno ti je plina zmanjkalo in si takrat vozil na bencin, zato je pa nehala drset. Zaradi plina si jo pa prej sf***l, ker vgradnja sledenjega pripomore k hitrejši obrabi sklopke... Pa ne mi rečt, da tega nisi vedel, kaj ti niso na servisu povedal, al kaj?
P.S.: Na Xari je pa za "odpoved" lučk za osvetljevanje tablice kriv tudi plin, kaj pa drugega...zdej si še pa "lajšto" zlomu in ode 25 EUR u 3PM!
PRAV TI JE, KAJ PA TIŠČIŠ PLIN V AVTO - b****r!!![]()
![]()
![]()
evilfury je napisal/-a:Res nevem kaj bi bil razlog da mi avto na avtocesti cuka in to zelo. Prav čuti se ko da bi trokiral. Na bencin seveda tega ne dela.
evilfury je napisal/-a:Ko preklopi na plin normalno malo pocuka potem pa preklopi ni nekaj da bi res cuknilo. Ja začne mi pa cukat, ko se en čas po avtocesti vozim. Sam se mi zdi, da to samo takrat ko hitro vozim se pravi 160 ali več, se pravi ko uporabljam največ moči avta.
evilfury je napisal/-a:Jah nevem oni so rekl da so stestiral... je pa kompletno baje nov sistem noter se pravi uparjalnik, komp pa injektorji pa baje tud lajtnge... mah
evilfury je napisal/-a:Audi a6 2006 2.4 multitronic. Uparjalnik je pa od g-1, ta elektronski tako imenovani
evilfury je napisal/-a:Ni mi jasno kako to da tega na testiranju ne opazijo... Razn ce jim je to sprejemljivo da cuka...
Je pa res da to ne dela vedno zato toliko tezje dokazem...
evilfury je napisal/-a:Audi a6 2006 2.4 multitronic. Uparjalnik je pa od g-1, ta elektronski tako imenovani
evilfury je napisal/-a:Na plin preklopi zelo pozno tam nekje na 50-60 stopinj. Avto je bil, ko se je pojavilo cukanje polno ogret. Saj pravim da je to samo takrat ko s polnim gasom vozim en čas. Hladilne tekočine je dost v posodi.
pinny je napisal/-a:Ma ja, nej zamena z močnejšim pa se furej en čs, tko bote sj točn vedl v čem je problem. Kaj ti nuca cel nov sistem če recimo ni dost močn.
dareduc je napisal/-a:bomber111 je napisal/-a:Ko boš trikrat prebral kaj sem napisal boš uvidel kaj sem mislil
bomber111 je napisal/-a:
Sem bil pa danes prvič na plinarni v Mariboru. Cena me je kar na rit vrgla. Dobrih 74 centov. Petrol je res k*****. Bom videl kaj bo s porabo.
To sem prebral-lahko pa da mi EMŠO ne dovoli,da bi razumel drugače.
kje je najceneši LPG-in ne razumem da si jezen,ker sam ne točiš?
jaz bi bil zelo vesel,da bi kdo drug namesto mene držal gumb-jaz pa da potem samo plačam.
evilfury je napisal/-a:Ni mi jasno kako to da tega na testiranju ne opazijo... Razn ce jim je to sprejemljivo da cuka...
Je pa res da to ne dela vedno zato toliko tezje dokazem...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov