zzitop je napisal/-a:Jaz sem tudi opazil, da je težko speljevati, če z vžigom ni vse točno kot mora biti. V avtomobil sem vgradil LPG svečke Brisk Silver (cca 4 EUR/kos) in situacija se je izboljšala. Še dodatna, res velika izboljšava pa se je pojavila z novimi kabli (Beru). Sedaj teče res lepo gladko na plin in na bencin.
Imel pa bi vprašanje za poznavalce. Na koliko časa (km ali let) se običajno obnavlja uparjalnik (membrane, tesnila)? Iskrena hvala za mnenje.
zzitop je napisal/-a:Hvala za odgovor! Sedaj vem, da bo moj vsak čas zrel za obnovo. Se to na 100.000 km dela preventivno, ali načeloma takrat, ko se pojavi kak problem?
LP
zzitop je napisal/-a:Imel pa bi vprašanje za poznavalce. Na koliko časa (km ali let) se običajno obnavlja uparjalnik (membrane, tesnila)? Iskrena hvala za mnenje.
plinaš je napisal/-a:bi te pa prosil , če mi dovoliš uporabot voje besede "servis" .. ... pa če mi lahko razložiš še kaj ta beseda pomeni ..hvala za odgovor .. lp
p.s. - pa ko mi boš odgovoril mi lahko daš še za pir k sm tak revež ...
pinny je napisal/-a: Dosti je to verjetno tudi od kvalitete plina, vsaj pri meni je tako. Pri meni se recimo pojavlja tudi cukanje ampak čist v odvisnosti od plina oz. kje tankam. Če na verovškovi se mi to pojavlja pri ca. 180-200km/h, če na mb24 pri ca. 150-160km/h, če pa na petrolu, pa že pri 130km/h.
zzitop je napisal/-a:Tako "popravljene" svečke so popolnoma kompatibilne za LPG, edina težava je krajša življenjska doba (max 20.000 km, bolje 15.000 km).
zzitop je napisal/-a:Nekako vidim, da so LPG svečke res na neki način "nateg".
xyz6 je napisal/-a:Ja res svašta, ampak to definitvno ni OK, pelji avto, da pogledajo kaj ne štima!
evilfury je napisal/-a:Točno tako. Človek rata sit, ker se more peljat 150km v eno smer, da potem avto spet zajebava.
Sej do lučke sploh ne bi smel pridet, če bi bil sistem pravilno nastavlen. Rekel sem jim pustim vam avto tukaj 2 dni pa zrihtejte pa so spet neki hiteli in nč ne dela, kakor bi moglo.
Prov zagravžov se mi je plin, žal...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov