denis099 je napisal/-a:NEBIVEDU,
mislim da še nisi vidu še manj pa prebral kake strokovne ekonomske knjige. js tud nism študent ekonomije ampak managementa, kar je pa seveda za tebe isto,ker pojma nimaš in se pametnega delaš. lahk da se zastopiš na avte,zato si tud tle gor tok dolgo,za drugo pa kažeš svoje neznanje. dolg države je max. 60% bdp,kar je zapisano tudi v machterskih kriterijih. naš dolg je precej precej manjši in te govorit neumnosti.
Eden te je dobr nategnu, ker je bil leta 2002 63,2 odstotka BDP-ja. Torej tvojih max 60% ne zdrži prakse, v teoriji, ki si je napiflan pa.
denis099 je napisal/-a:ps: nism študent 1.letnika,pa tud prfoksi niso taki k v srednji šoli. ti si verjetno prilezel do srednje šole,če si jo sploh končal, faksa pa od znotri nisi sam vidu,razn če ti je kdo povedu-tak k je samo vpisan tja in ne nardi nobenga izpita, al pa si vidu na tv. tako da, če si strokovnjak v avtomobilizmu ok,vsaka čast, ampak na tem področju pa še rabiš kakšnih 5-8let.lp
Hmm, malo se motiš, fax sem že dokončal(sicer ob delu), trenutno pa pišem svojo magistrsko nalogo, tako da tvoje pametovanje tukaj odpade.
Pa ne da sem strokovnjak na področju avtomobilizma. Nisem. Sicer šraufam avtomobile za hobi, znam marsikaj popravit, strokovnjak pa nisem. Sem pa eden redkih strokovnjakov na svojem področju kar se tiče bančnih zadev, tako da si čisto falil področje mojega dela.