Sedaj se pa lahko pohvalim, ker je ze pred dvemi meseci in pol sel od hise.

Upam, da se kdaj tako zadenem z nakupom kot sem s tem.

Svaka cast Audi-ju in pogruntavscini kot je 1.8T motor. Res da ga je bilo skoda, ampak so postale druge stvari bolj pomembne. Vse to porihtamo potem pa spet novejsi, hitrejsi in se lepsi 1.8T. Kupil sem ga pri realnih 74.000km. Se veselo vozil 5 let, tankal bencin, delal redne servise. Bilo je tudi nekaj smole vendar nic dramaticnega. Zamenjal en komplet sprednjih rok in termostat. Vse ostalo potrosni material. Problema nobenega. Po velikem servisu, nekje pri 125-130kkm sem sel se do RSR-a in je zadevo ustimal vec kot perfektno. Ob pregledu ni nasel nobene napake in smo kar uredil zadevo v slabi urci. Sel je vec kot odlicno, vsaj kar sem primerjal z ostalimi avtombili. Kar sem vlozil v avtomobil je bilo podvozje, chip, pobarvana plastika in pred enim letom ventilcek. Prodal pri realnih 231.000km z lahkoto v 3 dneh.

V torek zvecer sem ga za hec dal na avto.net, v petek sem bil ze brez. Nisem si mislil, da bo to tako.
Vem da sem ze podal kilometre v tej temi, ampak sem ga moral se 1x pohvalit, ker tako kot mi je sluzil tale mi verjetno nebo nobeden vec.