Računalničar si ....najbrž veš kaj bi sam kupil, če bi moral.....prosim.

Upoštevaj pa, da sem slab z angleščino in da te zadeve rabim v slovenščini .....

For je napisal/-a:Kaj pa tisti prenosniki na Merkurjevi strani ....a tam ni nič pametnega?
bam88 je napisal/-a:http://www.mimovrste.com/artikel/181001 ... -bluetooth
pod tem artiklom si preberi spodaj izjavo tovornjakarja.
Neejcc 46 je napisal/-a:POmojem je najbolš Garmin NUVI250 u bigbangu za 189,90evrov!!!!!pa še dost funkcij maaa!!!![]()
![]()
simimedi je napisal/-a:http://www.so-doo.si/detail.php?page_lang=si&mid=1&koda=RU395ES
Kaj pa v teli trgovini, si si kaj pogledal. Sicer niso nove stvari temveč prtedstavitveni, lahko nekaj prihraniš.
LP
MacTron je napisal/-a:For je napisal/-a:Kaj pa tisti prenosniki na Merkurjevi strani ....a tam ni nič pametnega?
tu ti pa jaz lahko nekaj povem kar direktno... ce mislis Acer Aspire (vsaj ta je v
nekem € normalnem razredu) potem te moram pripravit na presenecenje
kajti zadeva ne deluje z win xp ...pac pa izkljucno samo prednalozena win vista
zakaj? ker ni driverjev za xpje
Grk je napisal/-a:Pozdravljeni!
Že veliko koristnega sem prebral tlele, a enega odgovora na najdem...prosim za pomoč!
Sem uporabnik Garmina 760 in z najnovejšo nadgradnjo, ter AdriaRoute...vse lepo in prav, dokler se nisem enega dne odpravil iz Postojne na letališče v Celovec...do izvoza za Vodice nisem imel pripomb, potem pa...kalvarija...po vsi sili me je želel peljat iz avtoceste dol in pa čez Jezerski vrh, nikakor pa ne čez Ljubelj, ker zanj je najkrajša in najhitrejša pot čez že prej omenjeni Jezerski vrh...halooo...no potem sem šel po tablah do Ljubelja (ves čas mi je govoril, da morem obrnit) in ko sem prišel skozi tunel na avstrisko stran, je preračunal in me začel spet lepo vozit na letališče in me tudi srečno pripeljal. A se tem še ni bilo zgodbe konec, saj ko sem se čez nekaj dni vrnil na letališče in želel nazaj v Postojno, je bilo še hujše...preračunal je, da je najkrajša pot čez Jezerski vrh oz. najhitrejša kar nekje čez Italijo...pa sem ga želel malce prelisičiti in sem mu dal ukaz, da žalim samo do Tržiča, pa isti "drek," čez Jezerski vrh v Tržič, halooo! No kakorkoli, prosim za pomoč, ker sicer ga dobesedno vržem v smeti!!!
lep pozdrav vsem in hvala!
p.s.: Z Garmin 250 in po prej željeni poti ni bilo težav, ampak me je v obe smeri peljal oz. vodil, kot je treba - čez Ljubelj!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov