kolesar je napisal/-a:pa jst vedno manj razumem kaj delajo naši policaji
mi razlaga punca kak so v avstriji nemčiji švice povsod policaji
so že dobl eno kazn
MacTron je napisal/-a:njen zadnji ovinek...
http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,1735,232078
MacTron je napisal/-a:TommyGun je napisal/-a:danes je po relativno dolgem času dež... me prav zanima o koliko nesrečah bodo ju3 poročali mediji.
grda napoved... nazalost resnicna
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 103510.php
Slide je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:pa jst vedno manj razumem kaj delajo naši policaji
so že dobl eno kazn
Če bi hoteli imeti patrulje povsod, bi lahko zaposlili 100000 policajev...sicer pa povečanje števila patrulj neznatno izboljša stanje na cestah, saj se potem divja tam kjer jih ni...zakaj jih ponekod ni, si preberi v prvem stavku, pa ti bodo stvari morda vsaj malo bolj jasne. Za začetek bi morali namesto poostritve kazni delati zgolj na gotovih kaznih, ne pa da lolek napiše pritožbo ker je imel polcaj odped gumb(ta itak ne vžge) na sodišču pa stvar kratkomalo zastara...hud sistem ni kaj
kolesar je napisal/-a:Slide je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:pa jst vedno manj razumem kaj delajo naši policaji
so že dobl eno kazn
Če bi hoteli imeti patrulje povsod, bi lahko zaposlili 100000 policajev...sicer pa povečanje števila patrulj neznatno izboljša stanje na cestah, saj se potem divja tam kjer jih ni...zakaj jih ponekod ni, si preberi v prvem stavku, pa ti bodo stvari morda vsaj malo bolj jasne. Za začetek bi morali namesto poostritve kazni delati zgolj na gotovih kaznih, ne pa da lolek napiše pritožbo ker je imel polcaj odped gumb(ta itak ne vžge) na sodišču pa stvar kratkomalo zastara...hud sistem ni kaj
policajev je dost sam ne vem zakaj so vsi v pisarnih!
zadnič kličem policaje, bil 100m stran od policijske postaje pa so rabli pol ure!! ker je reku da sta bla (30km stran), baje sta eki delala
sm si mislu v temle cajtu bi se lahk zgodil pa že....
LudiLimun je napisal/-a:Mogoče kdo ve kaj se je zgodil na Tomačevem rondoju, verjetno pred kratkim (kšn dan nazaj). ker sem danes peljal iz Trzina proti rondorju, in ko cesta začne zavijati v desno (vključitev v rondo) z odbojno ograjo, je en avto() šou naravnost (namest desno) čez ograjo pa verjetn dol na avtocesto.
LudiLimun je napisal/-a:kakor sm jst na dnevniku vidu, je motor priletel v desno sprednjo stran, in se dobesedno zaril ene pol metra u avto (verjetno hitrost ni bila nepomemben faktor).
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov