Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uniqe
Novinec

Napisal/-a Uniqe Po avg 13, 2007 8:40 am

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 103598.php
In še nekaj ur nazaj je umrla 22 letna motoristka, nevem pa točno na kateri cesti.
V enem dnevu kar 2 smrti med mladimi, res žalostno.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po avg 13, 2007 9:48 am

zadnič sem gledal dnevnik, bilo je poročilo iz poostrenega nadzora tovornih vozik na gorenski avtocesti.

Vstavili so vsa tovorna vozila in 50% je bilo kaznovanih, bodisi zaradi preveč naloženega ali nepravilno naloženega pa še česa verjetno...

Mislim da bi morali biti odgovornejši če vozijo svoje tanke

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Po avg 13, 2007 3:42 pm

Uniqe je napisal/-a: In še nekaj ur nazaj je umrla 22 letna motoristka, nevem pa točno na kateri cesti.

Cesta Lož-Bloška polica nekaj po sedmi uri zjutraj :cry: :cry:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po avg 13, 2007 5:20 pm

Tej pokojni motoristiki je umrl oče, tudi z motorjem, kakšnih 19 let nazaj. Prav tako brat....
Sožalje

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Po avg 13, 2007 6:34 pm

esem je napisal/-a:Tej pokojni motoristiki je umrl oče, tudi z motorjem, kakšnih 19 let nazaj. Prav tako brat....
Sožalje

21 let nazaj in umrla sta ji oče in teta...
Laura počivaj v miru :cry:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po avg 13, 2007 6:56 pm

• skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po avg 13, 2007 9:25 pm

3ure nazaj.. na 3najbol prometni cesti na teznem (predel MBja).. en frajer z R6 (ki jo je imel 2dni).. napičil pomoje več kot 100km/h.. spregledal je avto ki je zavijal pravilno pred njim levo. (glede poteka nnesreče ni preverjena zgodba! tako je babica otrok rekla). ga nabasal.. motor odneslo proti pločniku.. po katerem sta se sprehajali 2 mladi mamici s 3 malimi otroci (2x voziček).. vsaj za1x je z otroci in mamicama vse vredu.. buške in presekan obraz. so na opazovanju. saj so pravi čas otroke potisnile vstran.. nimam komentarja za to res ne.. pa niti ni potrebn..

niceone jovan, ni kaj.

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Kraj: Radeče-Ljubljana

Napisal/-a blackghost Po avg 13, 2007 9:29 pm

Ne razumem in tud nikol ne bom, zakaj folk take oslarije počne na cestah k so polne nedolžnih ljudi, še posebi na tistih k so najbolj prometne...ne vem
Slika

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Po avg 13, 2007 9:38 pm

Mogoče kdo ve kaj se je zgodil na Tomačevem rondoju, verjetno pred kratkim (kšn dan nazaj). ker sem danes peljal iz Trzina proti rondorju, in ko cesta začne zavijati v desno (vključitev v rondo) z odbojno ograjo, je en avto( :?: ) šou naravnost (namest desno) čez ograjo pa verjetn dol na avtocesto.

Kar se pa teh motoristov tiče, sm pa podobno kamikazo na tej cesti vidu, ko je od semaforja v križišču za Litijo, pa do semaforja v križišču za Brnčičevo po zadni žgau, nakar je u tisti prtegnjeni betici dojel da je rdeča, in je ustavu jedva na prehodu za pešce. še dobr da sta bli ženski ki sta šli čez tolk prisebni, da sta se ustavli :roll:

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Po avg 13, 2007 9:49 pm

pa jst vedno manj razumem kaj delajo naši policaji

mi razlaga punca kak so v avstriji nemčiji švice povsod policaji

so že dobl eno kazn

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To avg 14, 2007 10:01 am

kolesar je napisal/-a:pa jst vedno manj razumem kaj delajo naši policaji

so že dobl eno kazn

Če bi hoteli imeti patrulje povsod, bi lahko zaposlili 100000 policajev...sicer pa povečanje števila patrulj neznatno izboljša stanje na cestah, saj se potem divja tam kjer jih ni...zakaj jih ponekod ni, si preberi v prvem stavku, pa ti bodo stvari morda vsaj malo bolj jasne. Za začetek bi morali namesto poostritve kazni delati zgolj na gotovih kaznih, ne pa da lolek napiše pritožbo ker je imel polcaj odped gumb(ta itak ne vžge) na sodišču pa stvar kratkomalo zastara...hud sistem ni kaj :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster To avg 14, 2007 10:04 am

MacTron je napisal/-a:njen zadnji ovinek...
http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,1735,232078

to je bla prijateljica moje sestre... :cry:
R.I.P.

Uporabniški avatar
d3jAnTDI
Nov uporabnik

Napisal/-a d3jAnTDI To avg 14, 2007 10:57 am

MacTron je napisal/-a:
TommyGun je napisal/-a:danes je po relativno dolgem času dež... me prav zanima o koliko nesrečah bodo ju3 poročali mediji. :roll:

grda napoved... nazalost resnicna
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 103510.php

5min po tistem k se je nesreca nardila sm se mim pelu..prov zalostno je blo videt kak so ga iz avta vlekl :(

R.I.P.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar To avg 14, 2007 11:10 am

Slide je napisal/-a:

so že dobl eno kazn

Če bi hoteli imeti patrulje povsod, bi lahko zaposlili 100000 policajev...sicer pa povečanje števila patrulj neznatno izboljša stanje na cestah, saj se potem divja tam kjer jih ni...zakaj jih ponekod ni, si preberi v prvem stavku, pa ti bodo stvari morda vsaj malo bolj jasne. Za začetek bi morali namesto poostritve kazni delati zgolj na gotovih kaznih, ne pa da lolek napiše pritožbo ker je imel polcaj odped gumb(ta itak ne vžge) na sodišču pa stvar kratkomalo zastara...hud sistem ni kaj :roll:

policajev je dost sam ne vem zakaj so vsi v pisarnih!
zadnič kličem policaje, bil 100m stran od policijske postaje pa so rabli pol ure!! ker je reku da sta bla (30km stran), baje sta eki delala

sm si mislu v temle cajtu bi se lahk zgodil pa že....

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To avg 14, 2007 2:24 pm

kolesar je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:

so že dobl eno kazn

policajev je dost sam ne vem zakaj so vsi v pisarnih!
zadnič kličem policaje, bil 100m stran od policijske postaje pa so rabli pol ure!! ker je reku da sta bla (30km stran), baje sta eki delala

sm si mislu v temle cajtu bi se lahk zgodil pa že....

Še en od tistih, ki misli da je sam na svetu in da policaji delajo samo za njega in bodo prileteli vedno in povsod v 5 minutah in da pomožnosti delajo samo na prometu...veselo življenje v zmoti še naprej :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em To avg 14, 2007 2:31 pm

pomoje kar je najhuj pelat ko močno dežuje in pa ko je komaj začelo deževat... takrat je najbol nevarno .. eden zarad aquaplaninga drug pa zarad olja..

jest sem mel srečo da sem se pelu po gorenski avtocesti z zimskimi gumami UG7 stare dobro leto in hvala bogu še z veliko profila ko sem naletel na aquaplaning me je premaknil za ene pol metra v šusu ter rit zaplesala.. šol sem pa max 80 mogoče 90 takrat..

srce mi je začle nabijat pol k je blo vsega konc.. hvala bogu da se je izšlo kokr se je... :pray:

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin To avg 14, 2007 4:27 pm

LudiLimun je napisal/-a:Mogoče kdo ve kaj se je zgodil na Tomačevem rondoju, verjetno pred kratkim (kšn dan nazaj). ker sem danes peljal iz Trzina proti rondorju, in ko cesta začne zavijati v desno (vključitev v rondo) z odbojno ograjo, je en avto( :?: ) šou naravnost (namest desno) čez ograjo pa verjetn dol na avtocesto.

Pisal u danasnjem cajtngu (dnevnik). Pripeljal 18 letnik, brez izpita, iz smeri domzal proti tomacevskemu rondoju in zgleda je bil prehitr in je sesul ograjo ko je vanjo prletu in se drugo varovalno ograjo sesul, ko ga je odneslo cez use 3 pasove
There is no time...

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Sr avg 15, 2007 6:49 pm

Danes ponovno motorist:

rtvslo: http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... _id=149666
24ur:
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 103761.php

kakor sm jst na dnevniku vidu, je motor priletel v desno sprednjo stran, in se dobesedno zaril ene pol metra u avto (verjetno hitrost ni bila nepomemben faktor).
LP

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr avg 15, 2007 6:52 pm

LudiLimun je napisal/-a:kakor sm jst na dnevniku vidu, je motor priletel v desno sprednjo stran, in se dobesedno zaril ene pol metra u avto (verjetno hitrost ni bila nepomemben faktor).
LP

slikovno.. :roll:
http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,1735,232542
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
SIMY001
Novinec

Kraj: Stajerska

Napisal/-a SIMY001 Sr avg 15, 2007 7:56 pm

uf tole je pa mogla bit mal večja hitrost
TDi power by VW Golf V sportline
Slika