AndrejD je napisal/-a:2580 je napisal/-a:Lepo pozdravljeni nevem zakva se vsi kr neki kregate in prtožujete čez pokojna fanta osebno nism poznov nobenga od njih dveh.Mislim pa da si vsak zasluži da počiva v miru,vsaj po smrti jim dejte mir ne pa da,nekateri nabijat kao:(ja sej jima je prov pa tako naprej....)Osebno sem mnenja da se to lahko zgodi kateremu koli saj vsi kdaj pritisnemo na gas saj je vse več čudakov nacest k neznajo vozt nato pa ga greš prehtevat,ker se v tem trenutku odločiš da je to pravilno in glih takrat slučajn pride do take nesreče.Poj se pa mau zamislte nad sabo kaj pa kako bi blo če bi vi bili na tem mestu.Vrjetn neb napisal takih podlih stvari kokr jih nekateri pišete.NAJ POČIVATA V MIRU.
Take stvari se dogajajo samo iz enega samega razloga.
Ker se ljudem je**** za druge ljudi. Me zanima kako bi se vozili, če bi vedeli da je v nasprotnem avtomobilu ljubljena oseba. Me zanima koliko junakov bi še v takih primerih vozilo tako, kot se vozi danes.
Me zanima če bi še dirkali, izsiljevali, vozili pijani, itd po normalnih cestah, če bi vedeli da bodo s tem ubili svojo ljubljeno osebo. Ali pa če bi vedeli da bodo s povzročitvijo prometne ubili celo svojo družino.
Ljudem se enostavno j*** za sočloveka, ker so oni edini in sami vredni življenja na svetu... Vsi drugi so manjvredni, in jih boli k*** če bodo cr***.
in dokler se to nebo spremenilo, tako dolgo bomo videli podobne primere.
Zelo lepo povedano. Samo te moram razocarati, veliko je taksnih ki bi se jim je**** tudi v tem primeru. Zal.
In ja tudi to je res da se stevilo nesrec ne bi zmanjsalo za 50% ce bi bila dirkalisca samo bi pa bilo malo boljse.
Policija dela ze samo pri tem napake ko ne stoji za prvim voglom za gostilno, na vsaki strani. Tu pa tam bi pa lahko kaksno taksno udarli.