PureTNT je napisal/-a:Cash je napisal/-a:Po moji logiki je merjenje v stebriček brezvezno, ker se ne odbije nič nazaj???
Se odbije, pa še kako. Menim pa, da se ne spodobi omenjati nelegalne opreme.
LP
ven0m je napisal/-a:Ma vse skup je postalo že bv. Polnoletn sem komaj 3/4 leta pa me je že zdaj minlo do čisto vsega![]()
offtopic: Kako je z tistimi novimi prvimi pomočmi, ko bi naj veljale od 1. naprej?
Jaz sem kupo prvo pomoč pred pol leta na AMZS za 30€ tako modro škatlo, danebom ki spet metal ven 30€ samo zato da bo zelena škatla ali kaj takega![]()
![]()
primozek69 je napisal/-a:.... Pa zihr ti ni napisal kazni za brez veze. To ni Texas. ...
primozek69 je napisal/-a:To je res. Ne pa da se nek mulo štajerski prtožuje, da so mu iz lepga napisal kazen. To je ZVCP, ne pa oblast. Pol pa, k zaropota na cest, se pa sam posti limajo v rubriko nesreče, pa vsi zmajujejo z glavami. Dej ne mi govort, da ne veš, kako se obnašajo 18 letni vozniki. Ne vsi, večina,tud sam sm bil tak, sam sem mel to srečo, da so ble vse pizdarije brez soudeležencev. Pa bova zaključila tole.
primozek69 je napisal/-a:Venom, kar probi polcaju jokcat, da si študent, to jim gre najbl na falus. Sicer pa, ne vem, kaj jokaš, zgleda da za Audija maš (sicer starga), pa pijačkice, pa pičke matrne po mariboru, mej pa še za kazen plačat. Pa zihr ti ni napisal kazni za brez veze. To ni Texas. Neki si mogu nardit,da te je upizdu. Če maš že zdej tolk za povedat, k si še vs malinast, kaj še bo.
FBR je napisal/-a:Jah....relativno...jaz sem pa naredil dve relaciji po par kilometrov okoli NM in v NM pa sem jih srečal 3X.....naloga kako so mogl bit razporejeni in kakšen je bil plan za danes pa itak ne bo noben zvedel.
lisko je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Jah....relativno...jaz sem pa naredil dve relaciji po par kilometrov okoli NM in v NM pa sem jih srečal 3X.....naloga kako so mogl bit razporejeni in kakšen je bil plan za danes pa itak ne bo noben zvedel.
Reči mi zdaj nekaj....je treba nardit plan da vsak lokalc ve kje so najbolj nevarne točke???Dosti sem na cesti (30-40. tisoč km letno) pa jih vedno in to čist vedno srečam samo tam kjer je možnost prekoračitev največja v bistvu pa gre za poolnjenje proračuna....... NIKJER IN RES nikjer pa jih še zasledil tam ko bi kontrola bla res potrebna.....in folk prehiteva na najbolj nemogočih mestih..zakaj??? ker jih lahko na mogočih mestih dobijo....In temu pol pravimo korektno delo? Pa prosim povcej mi kje si jih videl.......na mestih kjer je logično da stojijo?
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov