MateSLO je napisal/-a:Tisti ko majo in bojo meli sluzbo ne bojo kaj dost recesije obcutli... ce je zdj denarja za razmetavat ga mogoc pol ne bo vec tolk sam tisti ko ne bojo meli sluzbe oz. eno z zlo nizko placo in mogoce vec clanska druzina pa samo 1 zaposlen ... tisti bojo res obcutli recesijo
adis je napisal/-a:MateSLO je napisal/-a:Tisti ko majo in bojo meli sluzbo ne bojo kaj dost recesije obcutli... ce je zdj denarja za razmetavat ga mogoc pol ne bo vec tolk sam tisti ko ne bojo meli sluzbe oz. eno z zlo nizko placo in mogoce vec clanska druzina pa samo 1 zaposlen ... tisti bojo res obcutli recesijo
vsi so delno občutili "krizo" in to v svojih denarnicah saj ni več takšnega brezveznega razmetavanja denarja in nakupov nekaterih nepotrebnih stvari. sedaj ljudje končno kupujejo tisto kar res potrebujejo
cruiser1 je napisal/-a:adis je napisal/-a:MateSLO je napisal/-a:Tisti ko majo in bojo meli sluzbo ne bojo kaj dost recesije obcutli... ce je zdj denarja za razmetavat ga mogoc pol ne bo vec tolk sam tisti ko ne bojo meli sluzbe oz. eno z zlo nizko placo in mogoce vec clanska druzina pa samo 1 zaposlen ... tisti bojo res obcutli recesijo
vsi so delno občutili "krizo" in to v svojih denarnicah saj ni več takšnega brezveznega razmetavanja denarja in nakupov nekaterih nepotrebnih stvari. sedaj ljudje končno kupujejo tisto kar res potrebujejo
Jaz še nisem občutil nobene krize. Pravzaprav mi je bolje, kot kdajkoli prej!
sašo5 je napisal/-a:..ti se boš že znašu, si "strokovnjak" na večih področjih....
adamovc je napisal/-a:[nam lahko zaupaš, s čim se ukvarjaš? Ni treba detaljev, samo področje. Jaz nasprotno priznam, da kljub temu, da se mi dohodki niso nič zmanjšali (OK, ostal brez božičnice, ampak to bom že preživel) močno občutim posledice krize tako sam, kot v pogovoru z ženo in več ali manj vsemi kolegi.
adamovc je napisal/-a:
nam lahko zaupaš, s čim se ukvarjaš? Ni treba detaljev, samo področje. Jaz nasprotno priznam, da kljub temu, da se mi dohodki niso nič zmanjšali (OK, ostal brez božičnice, ampak to bom že preživel) močno občutim posledice krize tako sam, kot v pogovoru z ženo in več ali manj vsemi kolegi.
gospodarska kriza vpliva tudi na poslovanje v XXX.
V prvih treh mesecih letošnjega leta ne dosegamo načrtovanih prihodkov in donosnosti, zato je poleg naporov za povečanje prodaje nujno potrebno tudi zniževanje vseh stroškov, vključno s stroški dela.
V naslednjih dneh vam bodo nadrejeni predlagali podpis aneksov k pogodbam o zaposlitvi, s katerimi boste privolili v znižanje vaših plač od aprila do decembra tega leta - 15% za bruto plače nad 6.000 € in 10% za bruto plače med 1.001 € in 6.000 €.
Člani uprave in direktorji XXX so anekse o znižanju plač že podpisali in s tem izkazali solidarnost z vsemi zaposlenimi.
Verjamem, da boste po tehtnem premisleku s podpisom tudi vi izkazali solidarnost in dali prispevek pri premoščanju kriznih razmer.
Le z medsebojno solidarnostjo in s skupnimi močmi bomo premostili krizo in skupaj iz tega obdobja prišli močnejši.
mišek je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:..ti se boš že znašu, si "strokovnjak" na večih področjih....
Kaj si ti carinik? Torej movzeš državni denar, nimaš pa praktično kaj pokazat. Samo tiho bodi. Mi pa moramo nekaj naredit, tisto prodat in od tistega je potem denar, od katerega je še kup davkov od katerih tebe plačujejo. In če bo začelo industriji množično škripat, kaj misliš od kod bo državi denar, da bo tebe plačevala? Bo tudi prišel veter čistke med vas.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov