evilfury je napisal/-a:A se da drugače preverit motor ne da bi ga odpiral? Ker sumim da ta izgorevanje k sigurno ni bil optimalen ni ravno blagodejno vplival...
Kdo pozna kakšnega strokovnjaka? Drugače pa hvala za nasvete.
LaMike je napisal/-a:Obrni se na tržni inšpektorat. Definitivno ti bodo najboljše svetovali in pomagali pri reševanju težav.
evilfury je napisal/-a:Sem se že obrnil, inšpektor mi je rekel da nej jim pisno napišem da uveljavljam stvarno napako. Torej to sem naredil in imajo do torka čas da odgovorijo.
evilfury je napisal/-a:Oni se dobro zavedajo problema.
mtl je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Obrni se na tržni inšpektorat. Definitivno ti bodo najboljše svetovali in pomagali pri reševanju težav.
Še enkrat: če imaš težavo se najprej proba rešit težavo s ponudnikom. Če se nimmožno dogovoriti, se gre na naslednje inštance, tudi tržni inšpektorat. Zelo nekorektno je na nekoga pošiljat TI, pa da ta recimo se niti ne zaveda problema.
LaMike je napisal/-a:mtl je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Obrni se na tržni inšpektorat. Definitivno ti bodo najboljše svetovali in pomagali pri reševanju težav.
Še enkrat: če imaš težavo se najprej proba rešit težavo s ponudnikom. Če se nimmožno dogovoriti, se gre na naslednje inštance, tudi tržni inšpektorat. Zelo nekorektno je na nekoga pošiljat TI, pa da ta recimo se niti ne zaveda problema.
Se ne zaveda? Celo napravo so mu menjali ker se niso zavedali težave? S tem so že prvič priznali napako in sicer pokazali voljo za odpravo napake. Nekak logično je, da ne bo takoj letel na tržno inšpekcijo ampak zadevo probal rešiti mirno in "znotraj 4 sten podjetja".
Evilfury: Ne pozabi, da moraš podjetje o napakah sproti pisno obvestiti/obveščati (priporočeno).
evilfury je napisal/-a:Kako lepo se je peljal na prinsu predelan audi tak kot moj. Kar jokat sm se začel...
mtl je napisal/-a:Potrošnik lahko zahteva po lastni izbiri :
Odpravo napake
Vračilo plačanega zneska v sorazmerju z napako
Zamenjavo blaga
Vračilo plačanega zneska
Ker velikokrat podjetja začnejo z nekimi dobropisi, pa bi dali popust, itd.. Če se potrošnik odloči za vračilo plačanega zneska in demontažo potem mora po zakonu podjetje to tudi izvesti. Potrošniku se ni treba ''pogajat''.
evilfury je napisal/-a:Kako lepo se je peljal na prinsu predelan audi tak kot moj. Kar jokat sm se začel...
zzitop je napisal/-a:Kaj pa je problem? Slabo delovanje ali kratko trajanje?
evilfury je napisal/-a:Drugače pa sem šel sedaj na testno probo in sem nekaj probal in sicer da menjam prestave in sem ga natišal pa probaval nižje prestave in je naprava zatajila in ko sem dal gas avto sploh ni pospešu. Šele ko sem preklopil na bencin je gas spet prijel.
S tem da so nastavitve narjene na novo, ker sm bil prejšni dan pri enem v ljubljani, ki servisira ta njihov sistem. Torej če niti on ni odpravil težavo pa čeprav je bil avto cel dan skoraj pri njem potem ne dela.
Aja g-1 še do danes ni odgovoril se pravi je 8 dni poteklo, kako naj sedaj postopam naprej?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov