evilfury je napisal/-a:Aja g-1 še do danes ni odgovoril se pravi je 8 dni poteklo, kako naj sedaj postopam naprej?
evilfury je napisal/-a:Še vedno vztrajajo da sistem dela... itak od njih ne pričakujem vrnene kupnine.
zzitop je napisal/-a:Saj to nima veliko veze, svoje obveznosti bodo morali izpolniti. Tak je pač zakon.
evilfury je napisal/-a:Kar naj berejo. Zahtevam da zadeva dela kot se zagre, saj sem za to placal...
plinaš je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Kar naj berejo. Zahtevam da zadeva dela kot se zagre, saj sem za to placal...
načeloma je naslednji korak neodvisni sodni cenilec ... če še temu ne verjamejo pa bo moral odvetnik malce podrezati..
mogoče bi bilo bolje , da se vsi , ki imate težave z njihovimi napravami glede delovanja -- povežete v skupino - stroški se pa delijo po glavi ...
veqlargh je napisal/-a:žuža: mogoče veš, kolk pride pri Trilarju redni servis? Če slučajno tja furaš
zzitop je napisal/-a:Morda bi z vami delil eno ugotovitev. Na puntotu je lambda kontroliran venturi sistem, s katerim je avtomobil ugasaš v prostem teku in sočasnem zaviranju. Včeraj sem spodaj odvil nek "šrauf" in ven je priteklo precej olja, katero je smrdelo po plinu. No, ampak avtomobil več ne ugaša v prostem teku in sočasnem zaviranju.
LP
murkoslavko je napisal/-a:Jaz bom uporabljal samo ERC gaslube, tako da bom lahko hitro povedal, kak in kako.
Do sedaj sem naredil 12000km v 4 mesecih z 1l+.
Sem pa ravno v ponedeljek dobil 5l kanto, ki sem jo narocil na ebay.
Tako da ce bodo ventili sli javim...
zzitop je napisal/-a:Morda bi z vami delil eno ugotovitev. Na puntotu je lambda kontroliran venturi sistem, s katerim je avtomobil ugasaš v prostem teku in sočasnem zaviranju. Včeraj sem spodaj odvil nek "šrauf" in ven je priteklo precej olja, katero je smrdelo po plinu. No, ampak avtomobil več ne ugaša v prostem teku in sočasnem zaviranju.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov