Vsi, ki se vozite skozi šentvidski predor v smeri LJ bodite pozorni na
mobilni radar, danes sem ga videl, beli ford focus karavan, stoji v tunelu,
pri "bodočem" uvozu iz Celovške (tretji pas), praktično za vogalom in se ga
ne vidi, dokler se ne pelješ mimo...
krho je napisal/-a:Hm Plavci baje delajo prekrške, kajti tole sem danes dobil na mail.Vsi, ki se vozite skozi šentvidski predor v smeri LJ bodite pozorni na
cliopower je napisal/-a:Mogoče kod ve kdaj so zopet namestili škatlo za radar na relaciji AC jesenice-kranj pred viaduktom (naklo) kajti bil je poškodovan in odstranjen danes se pa pelem pa vidim škatlo na tistem mestu sem pa vsak dan na tej relaciji pa sm ga dones privč vidu upam da notri še ni blo radarja odkar je na novo postavljenops: Ker sm se po pravici povedano zadne čase tm vozu nad 130km/h.
Bo treba bl počas sam kaj ko je tak ritem življenja da je vse tempirano na čas. No da nebom preveč bister.... Hvala za odg če kdo kej ve
![]()
kolesar je napisal/-a:krho je napisal/-a:Hm Plavci baje delajo prekrške, kajti tole sem danes dobil na mail.Vsi, ki se vozite skozi šentvidski predor v smeri LJ bodite pozorni na
kak prekršek je pa to?
jurci20 je napisal/-a:a kdo mogoče ve kaj pomenijo te obcestne, nadcestne modre opozorilne table( gor so napisane omejitve 100km/h ) ko prideš v lj jih je nekaj pa na obvoznici , zej me pa zanima kva majo to spodej za ene čudne škatlce a to kej računajo kšne razdalje če prehitro vozš pa položnico na dom k na vsaki tabli vidm 2-3 škatlce k so usmerjene na cestišče in imajo spodej 2 luknci da niso kšni merilci to??? anyone a kdo ve kva bi to blo?
Dom3n je napisal/-a:Pred Golovcem pa ni več škatle za radar. Kdo ve zakaj ga ni več tam ?
jurci20 je napisal/-a:a teli radarji med brezovco pa vrhnko že obstajajo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov