peljal 68km/h. kazen je sicer že poravnana, a mi je zanimivo da so celo danes zjutraj mel radar ko bi bla bol pametna kakšna akcija o vinjenosti voznikov
srečno 2008
lp
primozek69 je napisal/-a:Venom, kar probi polcaju jokcat, da si študent, to jim gre najbl na falus. Sicer pa, ne vem, kaj jokaš, zgleda da za Audija maš (sicer starga), pa pijačkice, pa pičke matrne po mariboru, mej pa še za kazen plačat. Pa zihr ti ni napisal kazni za brez veze. To ni Texas. Neki si mogu nardit,da te je upizdu. Če maš že zdej tolk za povedat, k si še vs malinast, kaj še bo.
primozek69 je napisal/-a:To je res. Ne pa da se nek mulo štajerski prtožuje, da so mu iz lepga napisal kazen. To je ZVCP, ne pa oblast. Pol pa, k zaropota na cest, se pa sam posti limajo v rubriko nesreče, pa vsi zmajujejo z glavami. Dej ne mi govort, da ne veš, kako se obnašajo 18 letni vozniki. Ne vsi, večina,tud sam sm bil tak, sam sem mel to srečo, da so ble vse pizdarije brez soudeležencev. Pa bova zaključila tole.
tha_man je napisal/-a:Evo, švicarji so carji, več zaslužiš, več plačaš. Le na tak način je kazen enako vzgojna za vse. Bi blo bolje postavit kak ležeč policaj več v naseljih ter kak dodaten radar ali patruljo na lokalnih cestah (namesto na avtocestah, ki so itak najbolj varne, če ne štejemo talentov ki po njih vozijo v nasprotno smer), kot pa neki brezveze podvojevat kazni. Sedaj boš dobil 9 kazenskih točk če ne boš zmanjšal hitrosti takoj pri tabli za začetek naselja. Dobro vemo kako so nekatere glupo postavljene, in kako policaji radi merijo točno tam, ko je nevarnost zaradi take hitrosti najmanjša. Al ti bodo pa kar izpit vzeli, da, to bo še najbolje...![]()
Dobro je rekel Česenj, to je že kurativa, ne pa preventiva.
blazp je napisal/-a:to je to. od tu sem kopiral tudi zgornji seznam.
Med spremembami, katerih datum še ni določen, so tudi kazen najmanj 70 evrov za prekoračitev dovoljene hitrosti za več kot 30 kilometrov na uro in ostrejše kazni za vožnjo pod vplivom alkohola.
ne pa miljon, tako kot pri nas.
BBoss je napisal/-a:Če ima kdo slučajno voljo prebirat tole kolobocijo od novega zakona je tukaj link
http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&sm=k&q=varnosti&mandate=-1&unid=PZ|C3E24DB2773A763CC125738A0038A276&showdoc=1
Glede na to, da je popolnoma smotano napisano in da govori samo o spremembah glede na trenutni zakon - se pravi, da je malo morje iskanja in uparjanja sprememb s trenutnim zakonom upravičeno dvomim, da naši polpismeni poslanci tole sploh znajo pravilno prebrat (oziroma imajo sploh voljo do prebiranja) in bodo po defaultu samo gumbke pritiskali.
seeman66 je napisal/-a:Rottie
Slovenija kot članica EU je podpisala sporazum, in KAZEN ti sledi tudi v Slo na okrajno sodišče, sledi pa čestitka.
blazp
Kar se tiče kazni, pa pri nas smo bolj praktični. V Avstriji jih mora ustavit deset za 100€, pri nas pa samo enega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov