samo mesarec je napisal/-a:Tisti, ki prevozi letno in pokaži v Slo, tistega, ki pri nas prevozi 100000 (po Slo) tolk km, ga ni!!! ima tako ali tako potne stroške oz. vračunano v km. In sedaj, k bistvu, isto je kot sem napisal poprej. Ti narediš 100 km, drugi 1000km in ti plačal del njegovega stroška, ni poanta koliko kdo plača po sedajnem sist. ampak kako bo v bodoče. In tu je problem. Plačaj koliko porabiš in moja primerjava je bila kar na mestu.(Voda -elek.).
samo mesarec je napisal/-a:Kixs kaj ne razumem, razloži! To, da v Slo marsikaj ni urejeno, to ne razumem in to po toliko letih.
Shebo je napisal/-a:Moje osebno mnenje glede vinjet ter denarja povezanega z njimi je to, da bodo skoraj sigurno z vinjetami pobrali več denarja kot pa prej s cestninami...
IcEm4n je napisal/-a:Tisti, ki pravte, da vinjete niso poštene. Vas pa vprašam, a se vam zdi pošteno, da dajeta nek upokojenec, ki se vozi samo ob nedeljah k maši al pa na nek kratek izlet, in nek "mulček", ki se vozi vsak dan (tud po 100km), isto vsoto denarja za registracijo avta?
IcEm4n je napisal/-a:Tisti, ki pravte, da vinjete niso poštene. Vas pa vprašam, a se vam zdi pošteno, da dajeta nek upokojenec, ki se vozi samo ob nedeljah k maši al pa na nek kratek izlet, in nek "mulček", ki se vozi vsak dan (tud po 100km), isto vsoto denarja za registracijo avta?
samo mesarec je napisal/-a:BBoss
Se opravičujem in to samo tebi, kajti ti si edini katerem sem ponujal in vsiljeval primerjavo. Nikomur ne vsiljujem in ponujam, napisal sem samo primerjavo in ne govori nekaj, kar ne vzdrži. JA, tvoje litanije pa so edina primerjava in pravilna misel. Si od boga poslan. Vsi moji prispevki dosedaj, lahko jih bereš nimajo in niso vsebovali ne vsiljevanja ne žaljivk niti sarkazma in vsak ima pravico povedati, kar meni, pa še to. Sem izCelja in se vsaj 2-3x tedensko peljem ali v Prekmurje ali do Kopra Pirana, skratka na primorsko in nisem eden tustih, ki jih ti kar določiš, da so švercerji. Imam ABC in plačam kolikor potrošim in nisem jokal , ne zaradi sebe, še manj zaradi drugih. Pravim samo, da nič ni pošteno v SLO, tako kot tvoje obtoževanjne in samo poveličevanje.
Mislim, da je forum za vse, ne samo za bogataše in pametne in imajo-imamo pravico napisati mnenja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov